gvp9000
Banned
Άκλικη ... goodΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Βαφή ;;;; BEST ;;;
Καλόριχτη
Άκλικη ... goodΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Καλοτουφεκο ριξε φοτο να ειδουμε βρεΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Καλορίζικο το εργαλείοΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Καλορίζικο το εργαλείο!!!Καλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Καλορίζικο να είσαι καλά να το χαρείς!! Δείξε μας το εργαλείοΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Ωραίο δώρο καλά κυνήγια να έχειςΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Καλορίζικο να το χαρείς! Βάλε και καμιά φωτογραφία αν θέλεις να χαζεψουμε και εμείςΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Δεν ξέρω δεν γράφει best αλλά γράφει power boreΆκλικη ... good
Βαφή ;;;; BEST ;;;
Καλόριχτη
Καλορίζικη φίλε ωραιο δώρο, εύχομαι και ωραία κυνήγια να σου χαρίσει που θα το κάνει σίγουρα.Καλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Είχα ένα στην crio comfort και με αυτό έκανα σχεδόν όλα τα κυνήγια μου. Πολύ καλό για all around τσοκΛέω να βιδώσω ένα Gemini ported 4 αρι στη rafaello το οποίο πήρα από φίλο συμφορουμιτη απόψεις υπάρχουν για το συγκεκριμένο;
Για τι κυνήγι ;;;Λέω να βιδώσω ένα Gemini ported 4 αρι στη rafaello το οποίο πήρα από φίλο συμφορουμιτη απόψεις υπάρχουν για το συγκεκριμένο;
Καλοριζικο και καλά κυνήγια.Καλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
GEMINI LM PORTED το εχω στη Μ2 κ κανω ολα τα κυνηγια (λαγο -υδροβια-φασσα....),πολυ καλυτερες βολες απο το NO PORTED που δοκιμασαμε,,Λέω να βιδώσω ένα Gemini ported 4 αρι στη rafaello το οποίο πήρα από φίλο συμφορουμιτη απόψεις υπάρχουν για το συγκεκριμένο;
Τώρα στην τσιχλαΓια τι κυνήγι ;;;