Τσοκαρα... Το έχω και είναι πολυ καλοGEMINI LM PORTED το εχω στη Μ2 κ κανω ολα τα κυνηγια (λαγο -υδροβια-φασσα....),πολυ καλυτερες βολες απο το NO PORTED που δοκιμασαμε,,
Τσοκαρα... Το έχω και είναι πολυ καλοGEMINI LM PORTED το εχω στη Μ2 κ κανω ολα τα κυνηγια (λαγο -υδροβια-φασσα....),πολυ καλυτερες βολες απο το NO PORTED που δοκιμασαμε,,
Να την χαρείς φίλε .. καλοτούφεκηView attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλορίζικη και καλοτούφεκη!View attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλοριζικη!!!View attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλοτουφεκη η κουκλαView attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλορίζικη βάλε μας υλικό να δούμε να γουστάρουμε τρελάΚαλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Καλορίζικο! Να το χαρείς!View attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Αορτηρα να πάρεις ελαστικό καλορίζικηView attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλοριζικο ωραίο τουφεκι!View attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλοντουφεκο πολυ ωραιοView attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλορίζικο, τρέχα φτιάξε το κοντακι πανω σου, μάθε το όπλο, γιατί αν αρχισει το κλαμπανισμα θα φταίει ο κώνος μετάView attachment 40203 ορίστε και οι φωτογραφίες....απ ότι είδα χωρίς να μετρήσω ο κώνος είναι επιμηκυνμενος View attachment 40204
Καλορίζικο το εργαλείο...Καλησπέρα ομάδα πήρα το δώρο μου για το 2022 ! Benelli raffaello ethos black 66cm
Αλλο παραμα τα μετρα να βλεπεις το πουλι καθαρα να σκαει δεν υπαρχει καλυτερο στιγμιοτυποΚαλορίζικο, τρέχα φτιάξε το κοντακι πανω σου, μάθε το όπλο, γιατί αν αρχισει το κλαμπανισμα θα φταίει ο κώνος μετά