gvp9000
Banned
Φωτο ;;;Καλημέρα,
Έχω μια benelli 121 sl 80 και μου έχει φουσκώσει η κανη,ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω άλλη κανη?
car.gr έψαξες ;;;
Φωτο ;;;Καλημέρα,
Έχω μια benelli 121 sl 80 και μου έχει φουσκώσει η κανη,ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω άλλη κανη?
Συνάδελφε περνά από τη σχετική ενότητα να μας συστηθείς και να σε γνωρίσουμε καλυτερα...Καλημέρα,
Σε πιο σημειο ακριβως και ποσα χρηματα διαθετης για μια κανη???Καλημέρα,
Σε ποιό σημείο σου φούσκωσε?Καλημέρα,
δεν θέλω να επέμβω πάνω στην συγκεκριμένη κανη για να κάνω σπείρωμα και να δουλεύω έξτρα κομμάτι.ψαχνω μήπως αγοράσω μια καλή, για τιμές δεν έχω ιδέα γιατί δεν βρίσκω,Σε πιο σημειο ακριβως και ποσα χρηματα διαθετης για μια κανη???
δεν πουλιούνται τέτοιου είδους κάννες, γιατί είναι ενσωματωμένο το φόντερο της βάσης πάνω στην κάννη.δεν θέλω να επέμβω πάνω στην συγκεκριμένη κανη για να κάνω σπείρωμα και να δουλεύω έξτρα κομμάτι.ψαχνω μήπως αγοράσω μια καλή, για τιμές δεν έχω ιδέα γιατί δεν βρίσκω,
https://www.car.gr/xyma/view/315628828-karabina-benelli-121-sl80-dyo-kannesδεν θέλω να επέμβω πάνω στην συγκεκριμένη κανη για να κάνω σπείρωμα και να δουλεύω έξτρα κομμάτι.ψαχνω μήπως αγοράσω μια καλή, για τιμές δεν έχω ιδέα γιατί δεν βρίσκω,
Ευχαριστωhttps://www.car.gr/xyma/view/315628828-karabina-benelli-121-sl80-dyo-kannes
ρίξε ένα τηλ ..δεν χάνεις τπτ να του κάνεις μια προσφορά.
Έχω ψάξει αλλά δεν βρίσκω,για αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάνα οπλουργο η μαγαζί που να χειΦωτο ;;;
car.gr έψαξες ;;;
Έχεις καμιά φωτογραφία από το φούσκωμα ;Έχω ψάξει αλλά δεν βρίσκω,για αυτό ρωτάω μήπως ξέρει κάποιος κάνα οπλουργο η μαγαζί που να χει
Οντως μια φωτο θα βοηθησει για καλυτερες συμβουλεςΈχεις καμιά φωτογραφία από το φούσκωμα ;
Βαριέμαι το βιδωνε ξεβιδωνει με το κλειδί.Gemini +2cm ported ή non-ported ... αλλά μην περιμένεις θαύματα ...
Τι έπαθε της μαμάς ?
Πάρε το LM που βγαίνει 3/10 σε εμάς, το έχει σε ported ο Τραζερας.Βαριέμαι το βιδωνε ξεβιδωνει με το κλειδί.
Άσε που εμένα το 4 βγαίνει 1/10 στον 18.3.
Και δεν με εξυπηρετεί.
Η μεγαλύτερη χρησιμότητα των aftermarket τσοκ.Βαριέμαι το βιδωνε ξεβιδωνει με το κλειδί.
ΝαιΤα crioplus μπαίνουν κ σε όπλα που παίρνουν mobile?
Bill πάρε το gemini lm.View attachment 40884
Υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος για αυτήν τη (μικρή σχετικά) διαφορά τιμής; Ή μόνο φινίρισμα εξωτερικά;
Σκέφτομαι κι εγώ ένα LM για τους λόγους που αναφέρατε, να την έχω την κάννη σαν "σταθερού τσοκ" και να αλλάζω σε εξαιρετικές περιπτώσεις.