Ειδικά αυτό με την ταρταρούγα μου αρέσει πολύ. Αλλά οι τιμές αρχίζουν από 9 χιλιάδες ευρώ από ότι είδα
Ειδικά αυτό με την ταρταρούγα μου αρέσει πολύ. Αλλά οι τιμές αρχίζουν από 9 χιλιάδες ευρώ από ότι είδα
Πιστευω οτι η ταρταρουγα παει πιο πολυ σε πλαγιοκανο αλλα αυτα ειναι γουστα, λογικα το φτιαχνεις κατα παραγγελια οπως σου αρεσει, απο την αλλη ειναι μια benelli.....Ειδικά αυτό με την ταρταρούγα μου αρέσει πολύ. Αλλά οι τιμές αρχίζουν από 9 χιλιάδες ευρώ από ότι είδα
Άμα της μιλούσα και σκότωνε ,πήγαινε μόνη στο καρτέρι και τράβαγε και βίντεο για να δω τι κάνει όταν δεν μπορώ να πάω μάλλον θα την αγόραζα .Ειδικά αυτό με την ταρταρούγα μου αρέσει πολύ. Αλλά οι τιμές αρχίζουν από 9 χιλιάδες ευρώ από ότι είδα
Κακό παιδίΆμα της μιλούσα και σκότωνε ,πήγαινε μόνη στο καρτέρι και τράβαγε και βίντεο για να δω τι κάνει όταν δεν μπορώ να πάω μάλλον θα την αγόραζα .
Για σένα μπήκα στα μπενέλια να δω ... που βαστάς!Κακό παιδί
Δεν το φοβάμαι το θέμα ...Κάτσε εδώ να γλυτώσουνε οι βλητικές δοκιμές!!!
Γιατί δεν παίρνεις μια Remington; Τα μισά από όσα είπες τα κάνειΆμα της μιλούσα και σκότωνε ,πήγαινε μόνη στο καρτέρι και τράβαγε και βίντεο για να δω τι κάνει όταν δεν μπορώ να πάω μάλλον θα την αγόραζα .
Επανεκδοση οχι, αλλα το παλιο μοντελο ακομα το κλαιω...(μαγιακας που ημουν)....Εχει κανεις αποψη για το Μ1 την επανεκδοση?
https://www.kalkantzakos.com/Product/5911/m1-super-90,-karampina-benelli
επανεκδοση για τον π@@@σο?Επανεκδοση οχι, αλλα το παλιο μοντελο ακομα το κλαιω...(μαγιακας που ημουν)....
Δεν ξερω φιλε κωστα προδοτηεπανεκδοση για τον π@@@σο?
Κάποιος την έχει αλλά κόλλησα τώρα την είχε ανεβάσει στο fb πάρε τον κυργια να σου πειΠαιδιά έχει δει κάποιος σε κατάστημα την ethos super sport που είναι όλη carbon? Έψαξα στα κεντρικά Αθηνα και δεν την έχει κάποιος .
Ήταν κλειστός σήμερα. Πήρα Καλκατζακο αλλά δεν την έχει.Κάποιος την έχει αλλά κόλλησα τώρα την είχε ανεβάσει στο fb πάρε τον κυργια να σου πει
Πόσο το μαλλί ;Ήταν κλειστός σήμερα. Πήρα Καλκατζακο αλλά δεν την έχει.