Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για τον γιατρό μας γεννάν και τα κοκόρια.
Δες ...

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/page-789#post-633837
To έχω bookmark ;)
Βασικά το σκυλομετάνιωσα το briley f.
Ζήτημα να έριξα 10 τουφεκιές.
Θα το πουλούσα να πάρω το gemini f αλλά nonported δεν βρίσκω εύκολα στο Ελλάντα.

Υπάρχει κανένας που το έχει ετοιμοπαράδοτο ;;;
E πάρε ported .yel.
Ή ρίχνε μόνο <<ΝικοςΠ>> στα σοβαρά θηράματα με το μαμά φουλ

Θα το πουλούσα να πάρω το gemini f αλλά nonported δεν βρίσκω εύκολα στο Ελλάντα.

Αν επιτρέπεται γιατί το μετανιωσες;εχω το Gemini LM KAI πειρα και το LF. GEMINI. Με το LM είμαι πολυ ευχαριστημένος το LF ακόμα δεν το εριξα.

Σαν σπειρομα ναι αλλά θα έχει την ίδια κατανομή;δεν ξέρω απλά ρωτάω. Πριν καιρό που μίλησα με τον κ. Σωτηροπουλο για τα brain που έχω τον ρώτησα αν το crio plus μπενει και στην ΑΤΑ που είναι mobil και μου είπε ότι βιδονει ναι αλλά οι κατανομές θα είναι διαφορετικές.

Αν επιτρέπεται γιατί το μετανιωσες;εχω το Gemini LM KAI πειρα και το LF. GEMINI. Με το LM είμαι πολυ ευχαριστημένος το LF ακόμα δεν το εριξα.
To briley μετάνοιωσα ... όχι το F.
Τα gemini είναι καλύτερα στην κατεργασία τους από τα φθηνά briley.

Σαν σπειρομα ναι αλλά θα έχει την ίδια κατανομή;δεν ξέρω απλά ρωτάω. Πριν καιρό που μίλησα με τον κ. Σωτηροπουλο για τα brain που έχω τον ρώτησα αν το crio plus μπενει και στην ΑΤΑ που είναι mobil και μου είπε ότι βιδονει ναι αλλά οι κατανομές θα είναι διαφορετικές.
Για τα brain δε γνωρίζω, για όλα τα άλλα που είναι συμβατικά λίγο πολύ, δεν παίζει ρόλο. Ίσα ίσα κερδίζεις και δύο πόντους μήκος εκτός κάννης, με ό,τι ευεργετικό βλητικα μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά και ο,τι αρνητικό για το ζύγισμα του όπλου.

Για τα brain δε γνωρίζω, για όλα τα άλλα που είναι συμβατικά λίγο πολύ, δεν παίζει ρόλο. Ίσα ίσα κερδίζεις και δύο πόντους μήκος εκτός κάννης, με ό,τι ευεργετικό βλητικα μπορεί να σημαίνει αυτό, αλλά και ο,τι αρνητικό για το ζύγισμα του όπλου.
Λογικά κερδίζεις το κομμάτι πανω απο το σπειρομα +το κομμάτι που εξέχει έτσι και αλιος.

kαλησπερα σε ενδιαφερει lf [17.5] nonported?

Πρόσεξε το αυτάκι του κλείστρου, είναι πτυσσόμενο ,χωνευτο, η ασφάλεια στην ράχη όπως στα δίκανα, και κάνη, πάπια δένουν στην αποθήκη με κουμπί.
Το πρόσεξα αλλά δυστυχώς δεν βρήκα βίντεο με αυτό το όπλο στο YouTube, έρχεται Ελλάδα;

Η plotti παράγει χειροποίητα δίκανα και ολα της τα όπλα είναι κατά παραγγελία. Πάντα έχει κάποια σε στοκ.
Εμ πες μου ότι είναι σαν το 500 ευρώ που όλοι ξέρουμε ότι υπάρχει και σχεδόν κανείς μας δεν έχει δει :) Άμα είναι χειροποίητο δεν κάνει για μένα, είναι βαρύ:rolleyes: Όμορφο όμως.

Status
Not open for further replies.
Back