Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αστα να πανε βασιλη ,εγω να δεις τι εγραψα στον Παναγιωτη στα verney carron οτι ναναι.Περα απο την πλακα στην κατασταση που ηταν δεν ειναι δυσκολο να σε μπερδεψει ,Παρε τωρα μια φωτο απο εναν αλλο καλιτεχνη και πες μου τι ειναι αυτο[το εδειξα σε καποιον και μου ειπε μηπως κρεμαγε την πουλιαστρα?].very funny.View attachment 42265
Μειωτηρας?

Αστα να πανε βασιλη ,εγω να δεις τι εγραψα στον Παναγιωτη στα verney carron οτι ναναι.Περα απο την πλακα στην κατασταση που ηταν δεν ειναι δυσκολο να σε μπερδεψει ,Παρε τωρα μια φωτο απο εναν αλλο καλιτεχνη και πες μου τι ειναι αυτο[το εδειξα σε καποιον και μου ειπε μηπως κρεμαγε την πουλιαστρα?].very funny.View attachment 42265
Παραδίνομαι ... να το πάρει το ποτάμι ... αχαχαχα
Μοιάζει για σφιγκτήρας, αντίβαρο, ... η τρύπα στην αριστερή άκρη μοιάζει με τρύπα αορτηριούχου ...
Δεν πάει το μυαλό μου κάπου αλλού ...
ΠΕΣ ΤΟ !!!

Παραδίνομαι ... να το πάρει το ποτάμι ... αχαχαχα
Μοιάζει για σφιγκτήρας, αντίβαρο, ... η τρύπα στην αριστερή άκρη μοιάζει με τρύπα αορτηριούχου ...
Δεν πάει το μυαλό μου κάπου αλλού ...
ΠΕΣ ΤΟ !!!
ρε σεις μαγειρευω κανονιστε να το καψω ,και να κοιμηθω το βραδυ στο χαλακι της εξωπορτας :D

Κάτσε να ανεβάσω και εγώ καμιά φωτό να σου δώσω έμπνευση.
Ανέβαζε ότι βρεις ...

Αντικατάσταση σπασμένου πίρου του Interceptor Latch στην 1187.
Η ασφάλεια είναι λίγο χαλαρή ... τες πα δεν δημιουργεί πρόβλημα ... ψιλοπράγματα ...
Untitled 1.jpgUntitled 12222.jpg

Ασημοκόλληση πατέντα από υδραυλικό σε 1100
1644780869312.png

Και οι ανοχές των εταιριών ...
Untitled 1111.jpg

Κάτσε να ανεβάσω και εγώ καμιά φωτό να σου δώσω έμπνευση.
Ανέβαζε ότι βρεις ...

Αντικατάσταση σπασμένου πίρου του Interceptor Latch στην 1187.
Η ασφάλεια είναι λίγο χαλαρή ... τες πα δεν δημιουργεί πρόβλημα ... ψιλοπράγματα ...
View attachment 42271View attachment 42274

Ασημοκόλληση πατέντα από υδραυλικό σε 1100
View attachment 42272

Και οι ανοχές των εταιριών ...
View attachment 42273
μου εχουν τυχει καποιες περιπτωσεις με σπασμενο πειρο του iterceptor latch , τα εβαλα στη διαβρωση μετα νεο πειρο και εισαι ετοιμος.Σε καμια περιπτωση δεν την κανεις αυτην την δουλεια στο χερι,μονο απο τυχη θα βγει σωστη

Last edited:
μου εχουν τυχει καποιες περιπτωσεις με σπασμενο πειρο του iterceptor latch , τα εβαλα στη διαβρωση μετα νεο πειρο και εισαι ετοιμος.Σε καμια περιπτωση δεν την κανεις αυτην την δουλεια στο χερι,μονο απο τυχη θα βγει σωστη
Δεν την έκανα εγώ την δουλειά ... αλλά αυτό μου είπε ... θα τρυπήσω ανάποδα και ελπίζω να βγω κέντρο.
Δεν ξέρω τι έκανε ο τύπος ... δικό μου το όπλο και δεν έχει κάνει ποτέ εμπλοκή ... (εξαιρούνται τα σπασίματα)

Δεν την έκανα εγώ την δουλειά ... αλλά αυτό μου είπε ... θα τρυπήσω ανάποδα και ελπίζω να βγω κέντρο.
Δεν ξέρω τι έκανε ο τύπος ... δικό μου το όπλο και δεν έχει κάνει ποτέ εμπλοκή ... (εξαιρούνται τα σπασίματα)
οταν σου ειπε ελπιζω να βρω κεντρο τι εκανες?:D Φιλε δεν γινονται ετσι οι δουλειες, ησουν τυχερος διαφορετικα θα εμπαινες σε περιπετειες

οταν σου ειπε ελπιζω να βρω κεντρο τι εκανες?:D Φιλε δεν γινονται ετσι οι δουλειες, ησουν τυχερος διαφορετικα θα εμπαινες σε περιπετειες
Έλπιζα να μην βγει κέντρο για να την πετάξω ... .my man.
Είχα τόσα νεύρα που ειλικρινά δεν με ένοιαζε καθόλου ...
Η μοναδική φορά που εκσφενδόνισα το όπλο μου στο κυνήγι.

ps
Τελικά από την μάνα του το όπλο έχει τρύπα και κολλημένο πίρο στο σημείο αυτό ή είναι κομμάτι της βάσης ή έχει εσοχή από μέσα και ο πίρος είναι κολλημένος από την εσωτερική μεριά ;;;

Προέκταση αποθήκης,
Βάση τοποθέτησης ξιφολόγχης.
Καρυδοθραυστης,
Γουδοχέρι,
Η μαλακια που τον δέρνει,

Σίγουρα ένα παρά πολύ χρήσιμο εργαλείο για το λαμπρόν μέλλον του…

Αι καλά .. μαλακία έγραψα πιο πάνω ... :)

Αυτό σκεφτόμουνα και άλλο έγραψα ...
Σωστός Βαγγέλη ... Το παξιμάδι να υποθέσω ήταν το λανθασμένο ... μοιάζει και με παξιμάδι "ασφαλείας" ...

Λάθος μάγκες το προηγούμενο δικό μου ποστ ... αρχές Αλτσχάιμερ
Αυτό είναι το εξάρτημα ... βιδώνει στον σωλήνα του επανατατικού ...

View attachment 42262
Ε φυσικα το.παξιμαδι της μπενελλι εχει αλλο βημα στο σπειρωμα και 13€ το αλλο 20 λεπτα και 15€ κολλα αχχαχαχα

Last edited:
Τελικά το δοκίμασα το όπλο. Μιλάω για την ethos ss. Στα θετικά είχε καλό ζύγισμα και ερχόταν αρκετά εύκολα η υπερηψομενη ρίγα. Σαν αίσθηση όπως οι περισσότερες Benelli εμπνέει εμπιστοσύνη και στιβαρότητα. Το μόνο ίσως αρνητικό η τιμή που έρχεται στα 400 ευρώ πιο πάνω από την be diamond που έχει και Best κάννη και power bore. Δυστυχώς δεν την είχε στο κατάστημα να τις δω δίπλα . Αλλά φένεται σχεδόν το ίδιο σχέδιο χωρίς το porting και με μεσαία ρηγα. Στα λεφτά τους φένεται καλύτερη ευκαιρία η Be diamond αν μπορείς να πεις ευκαιρία τα 2100. Αν την έχει κάποιος ας μας πει εντυπώσεις.
Be diamond ότι είναι ακριβή είναι αλλά είναι όπλο για μία ζωή, το παίρνεις και ξεχνάς τα πάντα ούτε εμπλοκές ούτε σκουριές, είναι πολύ εργαλείο για όλα τα κυνήγια.

Be diamond ότι είναι ακριβή είναι αλλά είναι όπλο για μία ζωή, το παίρνεις και ξεχνάς τα πάντα ούτε εμπλοκές ούτε σκουριές, είναι πολύ εργαλείο για όλα τα κυνήγια.
Για μια ζωή. Μεγάλη κουβέντα είπες. Όχι πως θα πάθει τίποτα το όπλο. Μέχρι να μας γυαλίσει κάτι αλλο

Status
Not open for further replies.
Back