Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σ' όλους!:)

Εγώ τώρα απορώ γιατί το παρακολουθώ αυτό το θέμα....think.

Καμία σχέση!.big smile.

Ρε,...μήπως είμαι κρυφό-μπενελάκιας?.sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Κατεπάνω* μου
εγώ είμαι φανερο-μπενελλάκιας κι ας μην έχω Μπενέλλι!

*
Στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία, ο Κατεπάνω ήταν ανώτατος πολιτικός και στρατιωτικός άρχοντας. Η υπ'αυτόν διοικητική περιφέρεια (καθώς και το αξίωμα και η δικαιοδοσία του) ονομάζονταν κατεπανάτο[Σημ. 1] ή κατεπανίκιον[1]. Πριν τη διοικητική μεταρρύθμιση των Κομνηνών ο όρος «κατεπανίκιο» δήλωνε το «μέγα θέμα» και στην ιεραρχική κλίμακα ο «κατεπάνω» βρισκόταν αμέσως μετά τον «δούκα»(δουξ > κατεπάνω > στρατηγός), ενώ αργότερα ο «κατεπάνω» εκπίπτει στο ισοδύναμο ενός «κόμητος», όντας ενίοτε απλά τοποτηρητής στο όνομα του αυτοκράτορα και τίθεται πλέον στην ιεραρχία μετά τον «στρατηγό» αλλά και μετά τους κατώτερούς του[2].

Ο όρος συναντάται σε περιοχές της αυτοκρατορίας, όπως στην Τραπεζούντα, έως και τον 14ο αιώνα[3].

καπετάνιος < (κληρονομημένο) μεσαιωνική ελληνική καπετάνιος / καπετάνος < βενετική capetanio / capetano < μεσαιωνική λατινική capitaneus ("επικεφαλής") < λατινική caput ("κεφάλι"). Παρετυμολογήθηκε προς τις λέξεις κατά + επάνω από τον νεότερο όρο κατεπάνω για το βυζαντινό τίτλο του καπετάνιου (δείτε κατεπανίκιον και το μεσαιωνικό επίρρημα κατεπάνω)[1] Επίσης δείτε καπετάν.

παιδες πηρα τηλεφωνο γνωστο μαγαζι στην αθηνα για την black eagle magnum ...ρωτησα αν στο κουτι περιλαμβανονται και οι αορτηριουχοι...δεν ηξερε να μου πει διοτι πρεπει να ανοιξει το κουτι...γνωριζει καποιος αν ειναι μεσα και οι αορτηριουχοι;

παιδες πηρα τηλεφωνο γνωστο μαγαζι στην αθηνα για την black eagle magnum ...ρωτησα αν στο κουτι περιλαμβανονται και οι αορτηριουχοι...δεν ηξερε να μου πει διοτι πρεπει να ανοιξει το κουτι...γνωριζει καποιος αν ειναι μεσα και οι αορτηριουχοι;
Στην μ2 υπήρχαν

Νομίζω ότι είναι μέσα και στις δικές αγορές που πάνε και χρόνια ήταν μέσα

Πρόσφατα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με ένα από τα πέντε τσοκ της ethos που αγόρασα φέτος. Το πρόβλημα ήταν στο τσοκ των 4* είχε ένα μικρό δαχτυλίδι εσωτερικά μετά το κωνικο τμήμα. Κατόπιν επικοινωνίας με την αντιπροσωπία (Κυργιας) έστειλα φωτογραφίες του τσοκ και το τσοκ και χωρίς πολλά πολλά και με μηδενική επιβάρυνση μεταφορικών μου το αντικατεστησαν και μου έστειλαν πίσω και το παλιό! Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την αντιπροσωπία της benelli τόσο για την άμεση επίλυση του προβλήματος όσο και για την συνέπεια που έδειξαν στην αλλαγή του ελατοματικου τσοκ χωρίς καν να πληρώσω τα μεταφορικά! Σε αντίθεση με άλλες αντιπροσωπίες για εμένα αποτελεί υπόδειγμα

Κοίτα όμως ρε φίλε 2000€ όπλο και δεν κοίταξε ένας μέσα τα τσοκ έστω για οπτικό έλεγχο δεν είναι μαλάκια .
Είναι, και ακόμα μεγαλύτερη μαλακία ότι θα μπορούσε ο έλεχγος να αυτοματοποιηθεί με μια κάμερα και ένα λογισμικό ΑΙ.

Κοίτα όμως ρε φίλε 2000€ όπλο και δεν κοίταξε ένας μέσα τα τσοκ έστω για οπτικό έλεγχο δεν είναι μαλάκια .
Γτ υπαρχει και κανεις να δει ολα ειναι αυτοματοπιημενα με ρομποτ απλα στη βαλιτσα τα βαζει καπιος κλειστα που χρονος για ελενχο και απ τη στηγμη που του το αλλαξανε και του στειλαν και το παλιο ολα κα λα θε τρεχει τπτ ουτε και χρεωθηκε

Ακούστε όμως.
Το τσοκ δεν είναι βασικό στοιχείο του όπλου.
Φυσικά και θα μπορούσαν να φτιάξουν τέτοια διεργασία ώστε να μην φεύγει κανένα τσοκ ελλατωματικό.
Αυτό όμως πιθανόν κοστίζει χρόνο.
Δεν μιλάω για χρήματα και μηχανήματα, αυτό δεν ενδιαφέρει τόσο τις μεγάλες εταιρίες όσο ο χρόνος.
Αν ένα τσοκάκι κοστίζει 0,5€ στην benelli, γιατί τόσο το κόβω να αξίζει, έκριναν ότι δεν τους συμφέρει να επενδύσουν χρόνο παρόλο που φεύγουν πχ 1% ελλατωματικά.
Τα αναλαμβάνει το after sales και μάλιστα ο πελάτης είναι διπλά ευχαριστημένος γιατί τώρα στην κατοχή του έχει 2 τσοκ και διαφημίζει και το after sales !!!!

Θα προτιμούσαν να κάνουν έναν επιπλέον έλεγχο σε βασικά στοιχεία του όπλου, παρά να ασχοληθούν με τα τσοκάκια.

Έτσι κάπως έχουν τα πράγματα ...

Status
Not open for further replies.
Back