Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δηλαδή στα 10 χρόνια πόσα και τι φυσίγγια έχει ρίξει;
Μπορει να εχει ριξει καμια 400-500αρια χοντρα δηλαδη 36-40gr, απο μαγκνουμ καμια 20-30 και αν. Τωρα απο τσιχλοφυσιγγα εχει ριξεια αρκετα γιατι καθε χρονο μπορει να ριξει μια κουτα 500αρα ισως και παραπανω.

Έχω φίλο που δεν ακουμπά το όπλο του ούτε πάνω στο τρέιλερ.... εννοείται ούτε σε δέντρα και κάτω....το όπλο δεν έχει ούτε γρατσουνια..... έχει ρίξει όμως ένα καράβι φυσίγγια....
Και που τον πας για μπεκάτσα;; στα καραφλα;; .very funny..sarcastic.

Μπορει να εχει ριξει καμια 400-500αρια χοντρα δηλαδη 36-40gr, απο μαγκνουμ καμια 20-30 και αν. Τωρα απο τσιχλοφυσιγγα εχει ριξεια αρκετα γιατι καθε χρονο μπορει να ριξει μια κουτα 500αρα ισως και παραπανω.
Είναι πολύ λίγα τα φυσίγγια... Μάζεψε την λίγο εξωτερικά γιατί η πρώτη εμφάνιση μετράει κ την δίνεις 600 ευρώ άνετα...

Όλα μου τα όπλα τα προσέχω σε ότι αφορά την συντήρηση τους,την φροντίδα μετά από βροχή κτλ..... όταν όμως ο σκύλος φερμαρει μέσα σε ζούγκλα εγώ θα πάω στη φερμα του.....κι ας κτυπησω κι ας γρατσουνισω το όπλο.... ένας από τους λόγους που έχω πλαστικά μέρη στην rafaello και κυνηγάω μπεκάτσα με Baikal ... είναι αυτός....μου αρέσουν τα πυκνά μέρη.... και το όπλο μου το θεωρώ εργαλείο.... Εργαλείο που χαίρομαι να το δουλεύω και όχι να το προστατεύω.... είναι εργαλείο και όχι μπιμπελό....

Δεν έχει καμία σχέση ο αριθμός φυσιγγίων που ρίχνει ένα όπλο με την γενικότερη κατάσταση του.... δηλαδή ένα όπλο που δεν έχει ρίξει ούτε ένα φυσιγγι και είναι πεταμένο σε μια καλύβα στον Έβρο ή σέ ένα νησί και έχει σκουριάσει με ένα που έχει ρίξει 10000 φυσίγγια και είναι σωστά συντηρημένο και φαίνεται σαν καινούργιο..... ποίο θα αγοράζατε;
Όλα παίζουν ρόλο Βασίλη.
Και ο αριθμός των φυσιγγίων και το είδος τους.

Φυσικά και αυτό που αναφέρεις.
Αυτό όμως φαίνεται.

Τα φυσίγγια δεν φαίνονται ...

Επειδή συμφωνώ απόλυτα με ότι σου έχουν γράψει όλοι οι φίλοι περί χρήσης συντήρησης και ασφαλών φυσιγγίων ,να προσθέσω ακόμη ότι τα φυσίγγια αυτά για μια benelli είναι ένα τίποτα ,όταν στην Αργεντινή ρίχνουν μισό εκατομμύριο φυσίγγια και μετά πωλούνται στους ντόπιους για μια νέα κυνηγετική ζωή.Αν η κατάσταση του όπλου χρίζει βαφή βάσης , κάνης ,ξύλων για να έρθει στην όψη ενός καλοσυντηριμενου όπλου ,τότε είναι σε κατάσταση ρημαδι και δεν συμφέρει .Στα μεταχειρισμένα προτιμούνται τα απείραχτα και όχι τα βαμμένα.

Όλα μου τα όπλα τα προσέχω σε ότι αφορά την συντήρηση τους,την φροντίδα μετά από βροχή κτλ..... όταν όμως ο σκύλος φερμαρει μέσα σε ζούγκλα εγώ θα πάω στη φερμα του.....κι ας κτυπησω κι ας γρατσουνισω το όπλο.... ένας από τους λόγους που έχω πλαστικά μέρη στην rafaello και κυνηγάω μπεκάτσα με Baikal ... είναι αυτός....μου αρέσουν τα πυκνά μέρη.... και το όπλο μου το θεωρώ εργαλείο.... Εργαλείο που χαίρομαι να το δουλεύω και όχι να το προστατεύω.... είναι εργαλείο και όχι μπιμπελό....
Το δικό μου να δεις τι τραβάει... έχει βάτα του βγάζω το φυσιγγι και τα κόβω με την κάννη τα κάνω άκρη τα βαράω:D.. σπάω καρύδια στην βάση του κοπανάω καμια καρύδια και μιλιες όταν είναι για εργαλείο αγροτικό και θηρευτικο το ταλαιπωρω:)... αν φαω καμια τουμπα όμως θα το προστατέψω και μετά από κάθε κυνήγι το καθαρίζω όλα κιόλα :cool:

Το δικό μου να δεις τι τραβάει... έχει βάτα του βγάζω το φυσιγγι και τα κόβω με την κάννη τα κάνω άκρη τα βαράω:D.. σπάω καρύδια στην βάση του κοπανάω καμια καρύδια και μιλιες όταν είναι για εργαλείο αγροτικό και θηρευτικο το ταλαιπωρω:)... αν φαω καμια τουμπα όμως θα το προστατέψω και μετά από κάθε κυνήγι το καθαρίζω όλα κιόλα :cool:
Νικολα μηπως να εχεις κανα πολυεργαλειο μαζι? :)

Status
Not open for further replies.
Back