Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Άρχισες να γράφεις και εσύ μικροσκοπικά Βασίλη.Λοιπον το καλύτερο όπλο είναι αυτό που έχεις τις περισσότερες επιτυχίες και είναι αξιόπιστο εδώ μπαίνει η benelli και ακόμη καλύτερο γίνεται για σένα όταν κυνηγάς ανελλιπώς με το ίδιο και δεν το αλλάζεις για κανένα λόγο και ακόμη πιο καλό αν έχεις επιτυχίες χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιείς πιο στενά τσοκ από mod με το όπλο σου .

Άρχισες να γράφεις και εσύ μικροσκοπικά Βασίλη.Λοιπον το καλύτερο όπλο είναι αυτό που έχεις τις περισσότερες επιτυχίες και είναι αξιόπιστο εδώ μπαίνει η benelli και ακόμη καλύτερο γίνεται για σένα όταν κυνηγάς ανελλιπώς με το ίδιο και δεν το αλλάζεις για κανένα λόγο και ακόμη πιο καλό αν έχεις επιτυχίες χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιείς πιο στενά τσοκ από mod με το όπλο σου .
ετσι ακριβως ειναι ενας φιλος αλλα με μπερετα 390.

κυριακο ..μην το φοβασαι το 3αρι...θα σε βγαλει ασπροπροσωπο εκει που χανει το 4αρι
Δεν το φοβάμαι βρε. Απλώς δεν μου χρειάζεται. Έχει τύχει δύο τρεις φορές στη ζωή μου που έχω βάλει και άσσο στο Δέλτα.
Το 4αρι όμως στη συντριπτική πλειοψηφία των κυνηγιών μου είναι υπεραρκετό, παίρνω και μακριά πουλιά με αυτό, τελικά είμαι τούφεκος ο κερατάς .yelling.

Hardware ...
Μπορούμε να μιλάμε χρόνια για όπλα και τσοκ.
Μπορούμε να αγοράζουμε όπλα και τσοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Φανταστείτε ότι έχω ήδη ένα Briley F και παράγγειλα ένα Gemini F non ported από τον Βάγγο, απλά γιατί οπτικά μου αρέσει περισσότερο και δεν έχει τις εγκοπές στην κορυφή του. Το Briley ή θα το πουλήσω εδώ ή θα το χαρίσω σε κανέναν φίλο.
Δεν περιμένω να μου έρθει κανένα "μαγικό" τσοκ.
Το αν βγάζει 60% ή 80% με κάποιο φυσίγγι με αφήνει αδιάφορο στα περισσότερα κυνήγια.
Και το 60% και το 80% σκοτώνουν περίπου το ίδιο και καλύτερα από τα 2 σκοτώνει αυτό το ποσοστό που το κέντρο της τουφεκιάς θα πάει πιο κοντά στο πουλί.
Το όπλο πρέπει να μας αρέσει, να μην βγάζει προβλήματα, να τουφεκάει ίσια και να μας έρχεται σχετικά καλά.
Το φυσίγγι πρέπει να δουλεύει στις συνθήκες που θα το χρησιμοποιήσουμε.
Και κάπου εδώ, τελειώνουν όλα όσα έχουν σχέση με αντικείμενα για εμένα.

Σημασία έχει πάντα να είμαστε ασφαλείς και να ευχαριστιόμαστε το περπάτημα, το κυνήγι, την παρέα και τα σκυλιά μας, ... όχι ο εξοπλισμός.
Αν θέλουμε περισσότερες επιτυχίες, βελτιώνουμε την σκόπευση, ... όχι τον εξοπλισμό.
Φίλε μου!!

Καλησπέρα σας! Μια ερώτηση….. εχει ο πατέρας μου μια Benelli crio καμία 10αρια χρόνια αγορασμένα αποτι μου είπε και θέλει να την πουλήσει. Στα μειον ότι έχει ξεφτισει λίγο η βάση της και οτι μόλις βάλεις το πρώτο φυσίγγι κάτω στην αποθηκη το πετάει εξω πάλι αλλα οταν το βάλεις 2η φορά όλα κομπλε. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.
Η ερωτηση μου είναι ποσό μπορεί να πιάνει, τιμη. Κανα 400-500 βαρια τα πιάνει? Αλλιώς αμα πιανει κανα 200-250 να την κάνουμε δώρο χαχα

Καλησπέρα σας! Μια ερώτηση….. εχει ο πατέρας μου μια Benelli crio καμία 10αρια χρόνια αγορασμένα αποτι μου είπε και θέλει να την πουλήσει. Στα μειον ότι έχει ξεφτισει λίγο η βάση της και οτι μόλις βάλεις το πρώτο φυσίγγι κάτω στην αποθηκη το πετάει εξω πάλι αλλα οταν το βάλεις 2η φορά όλα κομπλε. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό.
Η ερωτηση μου είναι ποσό μπορεί να πιάνει, τιμη. Κανα 400-500 βαρια τα πιάνει? Αλλιώς αμα πιανει κανα 200-250 να την κάνουμε δώρο χαχα
Πρωτα θελει για σερακοτ βαση50€ και 28€ αναστολεα και μετα πωληση

Πρωτα θελει για σερακοτ βαση50€ και 28€ αναστολεα και μετα πωληση
Καταλαβα. Τώρα για cerakote δε το βλέπω γιατι πρέπει να τη στείλω Αθήνα εδώ δεν το κανει κανένας αποτι ξέρω τουλάχιστον όποτε ότι πιάσει. Πιο πολύ να την ξεφορτωθεί θέλει ο πατέρας μου να πάρει κανα δικαννο χαχα
Ευχαριστω πάντως!

Καταλαβα. Τώρα για cerakote δε το βλέπω γιατι πρέπει να τη στείλω Αθήνα εδώ δεν το κανει κανένας αποτι ξέρω τουλάχιστον όποτε ότι πιάσει. Πιο πολύ να την ξεφορτωθεί θέλει ο πατέρας μου να πάρει κανα δικαννο χαχα
Ευχαριστω πάντως!
Ριχτεί στο car.gr

Status
Not open for further replies.
Back