Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
ο γνωστος σανος....γιατι και εγω εκανα δοκιμες με τη δικη μου μ2 και με μια ρεμιγκτον 1187 του φιλου μου του αρη και κοιτουσε σα χαζος...ποια benelli ειναι αυτη;...ρωτουσε στο τελος...του λεω μην ασχολεισαι...ειναι ειδικη παραγγελια απο το τμημα οικολογων-φιλοζωων της benelli του ελεγα ....και ειναι αυτος που μετρησε τη βολη με το αναμεικτο 4*6 στα 65 μετρα με εκεινο το λαγο που λεγαμε πριν λιγες μερες....
O Γιαννακος με τη beretta 7 χρόνια δίπλα μου, περπατητο σε τσιχλα 12 εγώ, 3 αυτος.. Για τρυγόνια, 6 εγω με τη μ2 απογευματάκι, 1 αυτος με τη beretta... Για λαγο 10 χρόνια μαζί, ενα καραβι λαγους η μ2 στο σακίδιο, 5 αυτος.... Keep walking guys.. Παντου υπάρχει ενας μυθος...
Κ για να μην παρεξηγουμαστε οπως ολοι παραθέτουν εμπειρίες προσωπικές το ιδιο πράττω κ εγω... Καλο ξημέρωμα αδερφια

Last edited:
Αυτο που καταλαβα το καθε οπλο θελει το φυσιγγι του και ολα σκοτωνουνε
Κατάλαβες πολύ σωστά.
Αυτό εννοώ όταν λέω ότι όλα τα σύγχρονα αυτογεμή ρίχνουν το ίδιο, με το κατάλληλο φυσίγγι.

Οι επιτυχίες στο πεδίο δεν εξαρτώνται όμως μόνο από αυτό.
Εξαρτώνται από το ταίριασμα του όπλου πάνω μας και εμάς τους ίδιους.

Ακόμη και ένα 10-15% περισσότερη συγκέντρωση δεν κάνει καμμία διαφορά στο πεδίο.

ειναι της m2 sp τα πρωτα που εβαζε...γιατι μετα νομιζω βαζει αυτα που γραφουν sport επανω με κοκκινα γραμματα...ειχε ο κυργιας ενα τελευταιο κομματι modified...λειπουν τα δοντακια που υποδηλωνουν ποσα αστρα ειναι, αλλα το αναγραφει πανω ...

ειναι της m2 sp τα πρωτα που εβαζε...γιατι μετα νομιζω βαζει αυτα που γραφουν sport επανω με κοκκινα γραμματα...ειχε ο κυργιας ενα τελευταιο κομματι modified...λειπουν τα δοντακια που υποδηλωνουν ποσα αστρα ειναι, αλλα το αναγραφει πανω ...
Γιατι δεν ρωταγες πριν το παρεις

Πιο καλα θα λες οτι ριχνεις με εξτρα φουλ μετα αχαχαχαχαχα

Το παν‼️ το όπλο να πληρεί την αισθητική μας κ να είναι ρελιαμπλ‼️‼️όλα τα άλλα ...πράσινα δαμάσκηνα κ ψίλες ελιές που έλεγε κ ο harry‼️
Ακριβώς !!! και να μην σκουριάζει ... αχαχαχ το πιο σημαντικό ξέχασες :)

Όλοι λένε τα ίδια και τα ίδια πράγματα .... !!!!
Μην ασχολείστε με όπλα ούτε με τσοκ ... δείτε πως θα βελτιώσετε την σκόπευση.

Από 6.00 μέχρι 11.33 ...
Όποιος έχει όρεξη το βλέπει όλο ...

Ακριβώς !!! και να μην σκουριάζει ... αχαχαχ το πιο σημαντικό ξέχασες :)

Όλοι λένε τα ίδια και τα ίδια πράγματα .... !!!!
Μην ασχολείστε με όπλα ούτε με τσοκ ... δείτε πως θα βελτιώσετε την σκόπευση.

Από 6.00 μέχρι 11.33 ...
Όποιος έχει όρεξη το βλέπει όλο ...

Βασιλη ισως το καλυτερο βιντεο. Ολοι πρεπει να το δουν. Εχει και 2 μερος. Ο τυπος τα απομυθοποιει ολα. τσοκ κοντακια φυσιγγια. Thanks φιλε

Hardware ...
Μπορούμε να μιλάμε χρόνια για όπλα και τσοκ.
Μπορούμε να αγοράζουμε όπλα και τσοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Φανταστείτε ότι έχω ήδη ένα Briley F και παράγγειλα ένα Gemini F non ported από τον Βάγγο, απλά γιατί οπτικά μου αρέσει περισσότερο και δεν έχει τις εγκοπές στην κορυφή του. Το Briley ή θα το πουλήσω εδώ ή θα το χαρίσω σε κανέναν φίλο.
Δεν περιμένω να μου έρθει κανένα "μαγικό" τσοκ.
Το αν βγάζει 60% ή 80% με κάποιο φυσίγγι με αφήνει αδιάφορο στα περισσότερα κυνήγια.
Και το 60% και το 80% σκοτώνουν περίπου το ίδιο και καλύτερα από τα 2 σκοτώνει αυτό το ποσοστό που το κέντρο της τουφεκιάς θα πάει πιο κοντά στο πουλί.
Το όπλο πρέπει να μας αρέσει, να μην βγάζει προβλήματα, να τουφεκάει ίσια και να μας έρχεται σχετικά καλά.
Το φυσίγγι πρέπει να δουλεύει στις συνθήκες που θα το χρησιμοποιήσουμε.
Και κάπου εδώ, τελειώνουν όλα όσα έχουν σχέση με αντικείμενα για εμένα.

Σημασία έχει πάντα να είμαστε ασφαλείς και να ευχαριστιόμαστε το περπάτημα, το κυνήγι, την παρέα και τα σκυλιά μας, ... όχι ο εξοπλισμός.
Αν θέλουμε περισσότερες επιτυχίες, βελτιώνουμε την σκόπευση, ... όχι τον εξοπλισμό.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back