ο γνωστος σανος....γιατι και εγω εκανα δοκιμες με τη δικη μου μ2 και με μια ρεμιγκτον 1187 του φιλου μου του αρη και κοιτουσε σα χαζος...ποια benelli ειναι αυτη;...ρωτουσε στο τελος...του λεω μην ασχολεισαι...ειναι ειδικη παραγγελια απο το τμημα οικολογων-φιλοζωων της benelli του ελεγα ....και ειναι αυτος που μετρησε τη βολη με το αναμεικτο 4*6 στα 65 μετρα με εκεινο το λαγο που λεγαμε πριν λιγες μερες....
O Γιαννακος με τη beretta 7 χρόνια δίπλα μου, περπατητο σε τσιχλα 12 εγώ, 3 αυτος.. Για τρυγόνια, 6 εγω με τη μ2 απογευματάκι, 1 αυτος με τη beretta... Για λαγο 10 χρόνια μαζί, ενα καραβι λαγους η μ2 στο σακίδιο, 5 αυτος.... Keep walking guys.. Παντου υπάρχει ενας μυθος...
Κ για να μην παρεξηγουμαστε οπως ολοι παραθέτουν εμπειρίες προσωπικές το ιδιο πράττω κ εγω... Καλο ξημέρωμα αδερφια
O Γιαννακος με τη beretta 7 χρόνια δίπλα μου, περπατητο σε τσιχλα 12 εγώ, 3 αυτος.. Για τρυγόνια, 6 εγω με τη μ2 απογευματάκι, 1 αυτος με τη beretta... Για λαγο 10 χρόνια μαζί, ενα καραβι λαγους η μ2 στο σακίδιο, 5 αυτος.... Keep walking guys.. Παντου υπάρχει ενας μυθος...
Κ για να μην παρεξηγουμαστε οπως ολοι παραθέτουν εμπειρίες προσωπικές το ιδιο πράττω κ εγω... Καλο ξημέρωμα αδερφια
Last edited: