Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φυσικα ειχαμε ( παγωμενο τσοκ) λαδι σταγοναView attachment 46469View attachment 46471View attachment 46473
Τι θα εχουν δει τα ματια σου τοσα χρονια!

Οταν ειχα αγορασει την 1100 G3 ειχε το Mod πανω, στραβωσα ενα τσοκολειδο για να καταφερω να το βγαλω, αυτος που την ειχε δεν την καθαριζε ποτε.

όχι ρε σεις ποια φράνκι, από την βουρσαν τον πήρανε, μεχμετ μπουλουκ τον λένε, μπουλουκ = μπουλουκα = λουκα
καρατσεκαρισμένο
ο πλεον ειδικός μπρε καρντασια
αφου οι μπενέλλες στην τουρκια φτιαχνονται.....
.yelling.
ποια τουρκια Μαριε ,Παρθενες νησους γιατι την λουκα παρθενα την κοβω.yelling.

Έχουμε ενάμιση -δυο μήνες που λέμε ότι όποιος μπορεί να φορτώσει ,τώρα με αυτή την αναμπουμπουλα κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη.
Ναι το πρόβλημα είναι ότι δεν θα ανεβάσουν τις τιμές μονο σε καινούρια προιοντα που θα προμηθευτουν σε μεγαλύτερες τιμές αλλά στα ήδη υπάρχοντα stock που τα είχαν προμηθευτεί σε περιόδους κρίσης τσάμπα. Γιατί ότι έχουν τα μαγαζιά stock από παλιότερες χρονιές είναι τα περισσότερα. Εντάξει μια μικρή αύξηση λόγο μεγαλύτερων εξόδων σε ρεύμα βενζίνες και γενικότερα σε αυξήσεις λειτουργικών εξόδων να την δικαιολογίσω όχι όμως να μας πουλάνε μοντέλα του 2010 σε τιμές του 2025.

Ναι το πρόβλημα είναι ότι δεν θα ανεβάσουν τις τιμές μονο σε καινούρια προιοντα που θα προμηθευτουν σε μεγαλύτερες τιμές αλλά στα ήδη υπάρχοντα stock που τα είχαν προμηθευτεί σε περιόδους κρίσης τσάμπα. Γιατί ότι έχουν τα μαγαζιά stock από παλιότερες χρονιές είναι τα περισσότερα. Εντάξει μια μικρή αύξηση λόγο μεγαλύτερων εξόδων σε ρεύμα βενζίνες και γενικότερα σε αυξήσεις λειτουργικών εξόδων να την δικαιολογίσω όχι όμως να μας πουλάνε μοντέλα του 2010 σε τιμές του 2025.
Και ποιός θα τούς ελέγξει;

Οταν ειχα αγορασει την 1100 G3 ειχε το Mod πανω, στραβωσα ενα τσοκολειδο για να καταφερω να το βγαλω, αυτος που την ειχε δεν την καθαριζε ποτε.
Και τη πούλησε γιατί έκανε εμπλοκες.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να παραμελεί τόσο ένα εργαλείο ή κάτι που απέκτησε με κόπο και στερήσεις.... έχω φάει άπειρες φορές βροχή.... κυνηγάω κατά κύριο λόγο μπεκάτσα με ομίχλη, υγρασία, νερά, λάσπες.... πάντα το όπλο όταν βραχεί ... λύσιμο, ποτέ σε θήκη....το αφήνω μέσα στο λεβητοστάσιο λυμένο... και μετά οπωσδήποτε καθάρισμα και λάδωμα
... δεν έχω δει ούτε ίχνος σκουριάς.... και κυνηγάω με τέσσερα διαφορετικά.... και καραμπίνα και δικαννα

Last edited:
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί κάποιος να παραμελεί τόσο ένα εργαλείο ή κάτι που απέκτησε με κόπο και στερήσεις.... έχω φάει άπειρες φορές βροχή.... κυνηγάω κατά κύριο λόγο μπεκάτσα με ομίχλη, υγρασία, νερά, λάσπες.... πάντα το όπλο όταν βραχεί ... λύσιμο, ποτέ σε θήκη....το αφήνω μέσα στο λεβητοστάσιο λυμένο... και μετά οπωσδήποτε καθάρισμα και λάδωμα
... δεν έχω δει ούτε ίχνος σκουριάς....
Και εγώ μόλις ακούω εμπλοκές ... το ίδιο σκέφτομαι.
Μόνο σε όπλα που ξέρω ή ξέρω τους ιδιοκτήτες τους πιστεύω προβλήματα.

Μάλλον τα βρήκαν έτοιμα και δεν κόπιασαν να ιδρώσουν λίγο να το αποκτήσουν είναι και στον άνθρωπο
... δεν έχω δει ούτε ίχνος σκουριάς.... και κυνηγάω με τέσσερα διαφορετικά.... και καραμπίνα και δικαννα

Μάλλον τα βρήκαν έτοιμα και δεν κόπιασαν να ιδρώσουν λίγο να το αποκτήσουν είναι και στον άνθρωπο
Οπως ο ξαδερφος μου που ειχε πεταμενη μια winchester δεμενη χυμα πισω απο τα καθισματα στο ντατσουν, και τον ρωταω πιανου ειναι και μου λεει μου τη χαρισε ο πεθερος μου.

Την εκπαίδευσε όμως άψογα‼️χατηρι δε σου χαλάει το τφεκ‼️

Καλησπερα παιδιά σειμερα καναμε με την παρεα μου καποιες δοκιμε με benelli m2 53 cm benelli m1 66cm benelli m2 sp 66 cm Beretta 350 xtrema και Remington 11 87 δεν ειδα καο μεγαλες διαφορες απλα η sp καλύτερες κατανομές ποιο ευθυβολη σε μονοβολο η m2 και η beretta και Remington ποιο δυνατη σε δυναμη...Αυτο που καταλαβα το καθε οπλο θελει το φυσιγγι του και ολα σκοτωνουνε

Status
Not open for further replies.
Back