Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
προσπαθώ να αγοράσω εκείνη την 1187
Σου πουλάω την δική μου ... 5000 ευρώ.
.very funny.
Έξτρα δόση αρσενικού κατά την χύτευση της κάνης.
Ειδική παραγγελία στην Remington.

Στο χαρτί δεν φαίνονται οι δυνατότητές της αλλά μόλις μυρίσει πουλί ή λαγό, δεν χαρίζει, ... ρίξε όσο μακρυά το βλέπεις ...

t2824.gif

ps
Φιλική τιμή, μετά την έκθεση "κυνηγεσίας" θα αλλάξει ο τιμοκατάλογος αχαχαχ
Εντάξει, θέλει μερικά μερεμέτια, αλλά από κάνη ... τηλεβόλο.
.sarcastic.

.very funny.

Στο χαρτί δεν φαίνονται οι δυνατότητές της αλλά μόλις μυρίσει πουλί ή λαγό, δεν χαρίζει, ... ρίξε όσο μακρυά το βλέπεις ...

t2824.gif

ps
.sarcastic.
Βρε με ηλεκτροκολληση θα την κάνω κανόνι.
Θα της παίξω κ μερικά γαζιά τριγύρω κ θα την κάνω το οπλο του Φρανκενσταιν

.very funny.

t2824.gif

ps
.sarcastic.
Αν είναι κ με χρυσή σκανδάλη κ ρίχνει καλά κ τους κονδορες κλείσαμε .shake hands.

Benelli να πάρει, οποία benelli να ναι για να μην κλάψει όταν του την ξαναπεταξει από τον 3ο
Βαλίτσα μεταλλική θα πάρει, η οποία θα βιδωνει στον τοίχο. Θα βάλει και κλειδαριά.

Όταν θα το καθαρίζει θα είμαι και εγώ εκεί, και όταν θα πηγαίνει τουαλέτα, θα κάθομαι να την προσέχω εγώ. Θα μου δώσει και μία ματσετα που έχει, να την κρατάω να μην πλησιάζει η γυναίκα του.

Παιδες δοκιμασε κανένας με τη Βενελλι φετος τα cheddite tordo 32gr;Πως τα παει αυτα τα φυσιγγια; Σκεφτομαι να κλεισω καμμια κουτα πηγαινοντας στην εκθεση μεθαυριο πριν ανέβουν οι τιμες τον Αυγουστο.Και καποιο αλλο οπως το b&p 32gr classic;Κανονικα τα δοκιμαζω τον Σεπτεμβριο αλλα τοτε θα ειναι αργα θα την πληρωσουμε την νυφη για τα καλα.

.very funny.

t2824.gif

ps
.sarcastic.
Ξέχασες τον αισθητήρα κίνησης που διευκολύνει στην αλλαγή κατεύθυνσης και επειδή καθώς βουτηχτηκε στο δηλητήριο την κρατούσαν από το πέλμα του κοντακιου είναι το μόνο πράγμα που θα φθαρεί και θέλει προφύλαξη τα υπόλοιπα απλά αθάνατα δηλητηριώδη

εγω παιδες εχω παρει την πλεον αχρηστη μ2...τιμολογιο αγορας 925 ευρω στην κουτα...αν θελετε μπορω να το ανεβασω σε φωτο...η πιο φθηνη και η πιο ελαττωματική.....10 χρονια ουτε μια εμπλοκη, και το σακιδιο γεματο....που να ειχα παρει απο τις καλες τι θα γινοταν!!!!!!!!! .big smile..exciting..exciting.
Υ.Γ ο πωλητης ηταν φιλος κ μου την εδωσε οσο την πηρε απο κυργια

εγω παιδες εχω παρει την πλεον αχρηστη μ2...τιμολογιο αγορας 925 ευρω στην κουτα...αν θελετε μπορω να το ανεβασω σε φωτο...η πιο φθηνη και η πιο ελαττωματική.....10 χρονια ουτε μια εμπλοκη, και το σακιδιο γεματο....που να ειχα παρει απο τις καλες τι θα γινοταν!!!!!!!!! .big smile..exciting..exciting.
Υ.Γ ο πωλητης ηταν φιλος κ μου την εδωσε οσο την πηρε απο κυργια
Βάλε καμία φωτογραφία μην την πατήσουν κι άλλοι και πάρουν από τις ελατωματικες τι φονικές.

Παιδες δοκιμασε κανένας με τη Βενελλι φετος τα cheddite tordo 32gr;Πως τα παει αυτα τα φυσιγγια; Σκεφτομαι να κλεισω καμμια κουτα πηγαινοντας στην εκθεση μεθαυριο πριν ανέβουν οι τιμες τον Αυγουστο.Και καποιο αλλο οπως το b&p 32gr classic;Κανονικα τα δοκιμαζω τον Σεπτεμβριο αλλα τοτε θα ειναι αργα θα την πληρωσουμε την νυφη για τα καλα.
Εγώ τον 8αρι παφιλα δεν τον γουστάρω στα φυσίγγια. bp32 ,rc32 ,nsi classica είναι καλά ,από τιμές δύσκολα τα πράγματα για τα εισαγωγής.

Last edited:
Εγώ τον 8αρι παφιλα δεν τον γουστάρω στα φυσίγγια. bp32 ,rc32 ,nsi classica είναι καλά ,από τιμές δύσκολα τα πράγματα για τα εισαγωγής.
Ενώ το ντόπια....Τα χουν γαμησει όλα. Βρήκαν ευκαιρία. Όλα τα στοκαρισμενα με ανεβασμένος τιμές θα είναι.

Κι εμένα ανέβηκε ο λογαριασμός της ΔΕΗ αλλά ο μισθός ίδιος. Δε κατάλαβα δηλαδή εγώ μαλακας είμαι; Ο σουβλστζης δε βγαίνει ο οπλοπωληε δε βγαίνει ο φούρναρης δε βγαίνει. Εγώ δηλαδή θα τους βγάλω όλους από το εδιεξοδο;

Πρέπει να καταλάβουν ότι αν ανεβάζουν συνέχεια τιμές δε θα πουλάνε μετά. Τι θα κάνει ο άλλος, φυσίγγια θα πάρει η ψωμί;
Καλημέρα,εγώ μαζί σου είμαι μας τα παίρνουν από παντού,θα σου πει μη πας στο κυνήγι για να μπορέσεις να ζήσεις.Αυτοι από έξω δεν θα μπορέσουν ποτέ να καταλάβουν την κουλτούρα των κυνηγών.

Ο άλλος είπε να πάμε στη έκθεση να αγοράσουμε και να κονομησει γιατί μετά θα ανέβουν οι τιμές. Τι είναι προφήτης; Και να ήταν και καλή η ποιότητα πάει στο διάολο αλλά πουλάνε κάτι σαβουρες ρε αδερφέ που στο ebsy έχουν ψίχουλα.

Status
Not open for further replies.
Back