Και τα BENELLI δεν σκοτώνουνΟρίστε ,ένα ένα τα βγάζετε στη φόρα ,τα Beretta δεν κόβουν.
Το υπόλοιπο όπλο δείχνει μια χαρά .Η βάση πως έχει ξεφλουδίσει έτσι ,από αστοχία ; Έχει κάποιος άλλος ίδιο πρόβλημα ; Το αλουμίνιο κάτω από το χρώμιο είναι λείο η ψωριασμενο;Πρέπει να το δεί οπλουργος που ασχολείται με κεραμικές βαφές .Εγώ αν είναι με εσωτερικά τσοκ θα του έκανα κεραμική βαφή σε ότι χρώμα θα μου άρεσε και θα το κράταγα .Βλητικα και νέα benelli να πάρεις δεν θα έχεις διαφορά.
Άμα δεν το βάψεις δεν το πουλάς αυτό το όπλο, εκτός άμα του κόψεις τα λεφτά που είναι για βάψιμο, κρίμα είναι να το δώσεις κοψοχρονια αυτό το όπλο.
Δεν έχω ιδεα πως ξεφλούδισε η βάση. Το αλουμίνιο κάτω από το χρώμιο με το δάχτυλο το καταλαβαίνω λειο. Αρχικά είναι του πατέρα μου όπως έχω πει και θέλει να τη δώσει. Δεν τον πειράζει που είναι ξεφλουδισμένη, δεν είναι αυτός ο λόγος που τη δίνει. Μεγαλώνει και το γυρίζει στην παράδοση χαχαχαΤο υπόλοιπο όπλο δείχνει μια χαρά .Η βάση πως έχει ξεφλουδίσει έτσι ,από αστοχία ; Έχει κάποιος άλλος ίδιο πρόβλημα ; Το αλουμίνιο κάτω από το χρώμιο είναι λείο η ψωριασμενο;Πρέπει να το δεί οπλουργος που ασχολείται με κεραμικές βαφές .Εγώ αν είναι με εσωτερικά τσοκ θα του έκανα κεραμική βαφή σε ότι χρώμα θα μου άρεσε και θα το κράταγα .Βλητικα και νέα benelli να πάρεις δεν θα έχεις διαφορά.
Εχει θέμα η βάση ρε γαμωτο.…..Άμα δεν το βάψεις δεν το πουλάς αυτό το όπλο, εκτός άμα του κόψεις τα λεφτά που είναι για βάψιμο, κρίμα είναι να το δώσεις κοψοχρονια αυτό το όπλο.
Αφού είναι λείο θα φτιαχτεί και θα γίνει ωραίο , αν μπορείς κρατά το πάντα χρειάζεται ένα δεύτερο όπλο.Ειναι με τσοκ;Εχει θέμα η βάση ρε γαμωτο.…..
Δεν έχω ιδεα πως ξεφλούδισε η βάση. Το αλουμίνιο κάτω από το χρώμιο με το δάχτυλο το καταλαβαίνω λειο. Αρχικά είναι του πατέρα μου όπως έχω πει και θέλει να τη δώσει. Δεν τον πειράζει που είναι ξεφλουδισμένη, δεν είναι αυτός ο λόγος που τη δίνει. Μεγαλώνει και το γυρίζει στην παράδοση χαχαχα
Έχουμε αλλά 5 και θέλει ο πατέρας μου να διώξει κανένα για να πάρει κανα καινούργιο. Με τσοκ είναι ναι εσωτερικά.Αφού είναι λείο θα φτιαχτεί και θα γίνει ωραίο , αν μπορείς κρατά το πάντα χρειάζεται ένα δεύτερο όπλο.Ειναι με τσοκ;
Τη δάγκασε το σεττερ χαχαΔογκοσιες την βαραγε
Οκ!Άκου φίλε το όπλο δεν έχει τίποτα αστοχία στο φινίρισμα που έγινε μετά οποίος έχει γνώσεις το καταλαβαίνει .Αν αποφασίσεις να το δώσεις απλά βάλε τιμή να δω πόσο το πουλάς να το σκεφτώ .Και μη πετάς το όπλο τσάμπα .
Θα το κοιτάξω μήπως γίνει έτσι.Βαψε μόνο τη βάση, λίγα θα σου πάρουν, για να το δώσεις 600 ευρώ άνετα, διαφορετικά θα στο πάρουν για 400 κ είναι κρίμα
Η βαση ειναι θεμα χρονου να αρχισει να κανει κρατηρες πρεπει οπωδηποτε να την επισκευασειςΕχει θέμα η βάση ρε γαμωτο.…..
Δε συμφέρει σε καμμία των περιπτώσεων να την δώσεις έτσι που έγινε...
Θα το εχω στα υποψιν.Η βαση ειναι θεμα χρονου να αρχισει να κανει κρατηρες πρεπει οπωδηποτε να την επισκευασεις
Η αληθεια ειναι οτι με εχετε προβληματισει λιγο αλλα και παλι δεν ειναι δικη μου επιλογη, οτι αποφασισει ο πατερας. Θα του τα μεταφερω αυτα που λετε και βλεπουμε!Δε συμφέρει σε καμμία των περιπτώσεων να την δώσεις έτσι που έγινε...
Αναγκαστικά βαφή cerakote και κράτησε το όπλο,είναι αξιόπιστο όπλο και δε συμφέρει να την δώσεις για 400€.
Αν όχι όμως δε συμφέρει να την πουλήσετε,με ένα βάψιμο έστω cerakote,κι ας μην είναι το πιο όμορφο,θα την έχετε για.πολλα χρόνια ακόμη...Θα το εχω στα υποψιν.
Η αληθεια ειναι οτι με εχετε προβληματισει λιγο αλλα και παλι δεν ειναι δικη μου επιλογη, οτι αποφασισει ο πατερας. Θα του τα μεταφερω αυτα που λετε και βλεπουμε!
Στο πισω μερος του μυαλου του εχει το ενδεχομενο να την κανει δωρο σε ενα ξαδερφακι μου που του αρεσει το κυνηγι και τωρα αρχιζει δειλα δειλα.
Αν είναι για δώρο αλλάζει το πράμα...
Αν όχι όμως δε συμφέρει να την πουλήσετε,με ένα βάψιμο έστω cerakote,κι ας μην είναι το πιο όμορφο,θα την έχετε για.πολλα χρόνια ακόμη...
Έχω μια Rafaello 22 χρονών..... κάθεσαι να σου ρίξω μία......με ψιλά θα ρίξω.... αυτά που ρίχνω στις μπεκάτσες.....Και τα BENELLI δεν σκοτώνουν
Απ'ότι γνωρίζω όλα τα crio είναι της οικογένειας rafaello.... και η πλήρης ονομασία είναι .... Rafaello crio και rafaello crio comfort.....η δεύτερη με μαύρα πλαστικά μέρη με σύστημα comfort και παράθυρο στην αποθήκη για να βλέπεις πόσα φυσίγγια έχει μέσα....Η crio ειναι μοντελο ραφαελο?