Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τέτοια ζημιά ο ιδρώτας, δεν είναι υπερβολικό ρε παιδιά; Η από το εργοστάσιο κάτι δεν έχει γίνει σωστά η ο κάτοχος κάτι έκανε η δεν έκανε πχ έπεσε κάτι πάνω και δεν το καθάρισε δεν το πρόσεξε. Μπορεί και λάθος χημικά στο καθάρισμα.
Μου έχει πει φίλος ότι το έπαθε στο όπλο του benelli rafaello comfort από αίμα,είχε κάνει ένα ξασπρισμα πάνω στην μαύρη βάση όπως κάνει η χλωρίνη στα ρούχα,σίγουρα δεν ήταν ιδρώτας γιατί φορούσε γάντια,όπου έσταξε αίμα το έπαθε.

καλημερα στην ομαδα.....πλημμελής συντηρηση παιδια ...αυτο φταιει τις περισσοτερες φορες...μπορει να οφειλεται σε ιδρωτα χεριων, σε υγρασιες που εμειναν ή υπαρχουν εκει που βαζουμε το οπλο...σιγουρα παιζουν και αστοχιες εργοστασιακες...μπορει να παρεις ενα πανακι να σκουπισεις το οπλο, το οποιο πανακι προηγουμενως μπορει να ειχε χρησιμοποιηθει με χλωρινη ή οτιδηποτε αλλο τοξικο...

καλημερα στην ομαδα.....πλημμελής συντηρηση παιδια ...αυτο φταιει τις περισσοτερες φορες...μπορει να οφειλεται σε ιδρωτα χεριων, σε υγρασιες που εμειναν ή υπαρχουν εκει που βαζουμε το οπλο...σιγουρα παιζουν και αστοχιες εργοστασιακες...μπορει να παρεις ενα πανακι να σκουπισεις το οπλο, το οποιο πανακι προηγουμενως μπορει να ειχε χρησιμοποιηθει με χλωρινη ή οτιδηποτε αλλο τοξικο...
Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα είχαν πάθει και τα ξύλα εκεί που ενώνονται με το μέταλλο. Δεν μπορεί να ξεφλουδίσει μόνο η βάση....ο ιδρώτας πάει και στο καπάκι της βάσης και στα ξύλα.... εκεί το όπλο δεν έχει τίποτε ..

Το Εργκαλ ειναι ευαισθητο στα στοιχεια των σωματικων υγρων.
Εδώ δεν έχει να κάνει με το εργκαλ.... αλλά με τη βαφή του.....αν δε φύγει το χρώμα το εργκαλ δεν παθαίνει τίποτα.... και το ατσάλι αν φύγει το χρώμα του θα ψωριασει και θα σκουριάσει..

Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα είχαν πάθει και τα ξύλα εκεί που ενώνονται με το μέταλλο. Δεν μπορεί να ξεφλουδίσει μόνο η βάση....ο ιδρώτας πάει και στο καπάκι της βάσης και στα ξύλα.... εκεί το όπλο δεν έχει τίποτε ..
Νομίζω έχει κάτι τσαμπουκαδες στο κοντάκι. Μπορεί να μην είδα καλά όμως.

Η καλύτερη λύση είναι να το φτιαξει και να το κρστησει η να το χαρίσει στο παλληκαρακι που θέλει να ασχοληθεί. Αν το πουλήσει θα το δώσει κοψοχρονια ακόμα και βαμμένο, εκτός αν το δώσει σε κάποιον που δε ξερει. Το βαμμένο πάντα κινεί υποψίες. Κακα τα ψεματα

Η καλύτερη λύση είναι να το φτιαξει και να το κρστησει η να το χαρίσει στο παλληκαρακι που θέλει να ασχοληθεί. Αν το πουλήσει θα το δώσει κοψοχρονια ακόμα και βαμμένο, εκτός αν το δώσει σε κάποιον που δε ξερει
Θα το αγοραζα ετσι οπως ειναι να το φτιαξω εγω.
Αν ηταν δικο μου δεν θα το πουλουσα!

Last edited:
Το ατσάλι δεν ψωριαζει ποτέ, το ξέρω γιατί έχω όπλο ξεβαμμενο- σκουριασμένο του πατέρα μου. Εχει πέσει και αίμα, όπως και χυμός πορτοκαλιού τα οποία έμειναν και απλά έφυγε το χρώμα εκεί που έπεσαν οι σταγόνες και ασπρισε. Το ατσάλι μόλις του κάνεις την παραδοσιακή βαφή γίνεται ακριβώς όπως ήταν από το εργοστάσιο. Όμως το αλουμίνιο δεν μπήκε στην παραγωγή όπλων στην τύχη. Πόσα M16( αλουμινένιος κορμός) του στρατού θα δεις σε αυτή την κατάσταση; ΚΑΝΈΝΑ. Για εμένα καθαρά λάθος της εταιρείας παραγωγής.

Δεξιόχειρας ειναι παιδιά.
Βαζω και 2 φωτο εκει που ενωνεται η βαη με το κοντακι.
20220423_101346.jpg20220423_101401.jpg
Στη 2η φωτο εχει φυγει βερνικι αρκετο. Δεν ξερω αν εθναι κοπανημα η κατι αλλο.

Ο ιδρωτας αν κανει τετοια ζημια μαλλον αυτο θα ειναι.

benelli rafaello crio και beretta 391 teknys είχαν αυτό το θέμα κατά κύριο λόγο
Κάποια αστοχία-μαλακία που το διόρθωσαν μετά γιατί δεν ακούστηκε ξανά κάτι έχω την εντύπωση
Οπως επίσης franchi inertia rapror και grifone φουσκωματακια κ σκασιματα στην βαφή της βάσης,μιλαω για όπλα φίλων που είδα από κοντά....
Όλα αυτά είναι μια φυσιολογική φθορά την στιγμή την οποία δεν έγινε σωστή βαφή από το εργοστάσιο....
Έτσι γίνεται κ με κάθε είδος βαφής που δεν "πιανει" καλα...

Από παλαιοτερες συζητήσεις εδώ στο φόρουμ φαίνεται να έχει προκυψει το ίδιο θέμα κ με την rafaello, όπως επίσης κ στην baikal 155...

Συμβαίνει παντου κ σε οικονομικά κ σε ακριβότερα όπλα...
Γενικά πιστευω μελλοντικά να διορθωθεί κ να μην βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις...
Αλλιώς είναι προτιμότερο να πουλανε τα όπλα με άβαφες βάσεις κ να τις περναει cerakote ο.......αγοραστής..............

Όλα μου τα όπλα τα προσέχω σε ότι αφορά την συντήρηση τους,την φροντίδα μετά από βροχή κτλ..... όταν όμως ο σκύλος φερμαρει μέσα σε ζούγκλα εγώ θα πάω στη φερμα του.....κι ας κτυπησω κι ας γρατσουνισω το όπλο.... ένας από τους λόγους που έχω πλαστικά μέρη στην rafaello και κυνηγάω μπεκάτσα με Baikal ... είναι αυτός....μου αρέσουν τα πυκνά μέρη.... και το όπλο μου το θεωρώ εργαλείο.... Εργαλείο που χαίρομαι να το δουλεύω και όχι να το προστατεύω.... είναι εργαλείο και όχι μπιμπελό....
BENELLI = μπιπελο εργαλειο!

Οπως επίσης franchi inertia rapror και grifone φουσκωματακια κ σκασιματα στην βαφή της βάσης,μιλαω για όπλα φίλων που είδα από κοντά....
Όλα αυτά είναι μια φυσιολογική φθορά την στιγμή την οποία δεν έγινε σωστή βαφή από το εργοστάσιο....
Έτσι γίνεται κ με κάθε είδος βαφής που δεν "πιανει" καλα...

Από παλαιοτερες συζητήσεις εδώ στο φόρουμ φαίνεται να έχει προκυψει το ίδιο θέμα κ με την rafaello, όπως επίσης κ στην baikal 155...

Συμβαίνει παντου κ σε οικονομικά κ σε ακριβότερα όπλα...
Γενικά πιστευω μελλοντικά να διορθωθεί κ να μην βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις...
Αλλιώς είναι προτιμότερο να πουλανε τα όπλα με άβαφες βάσεις κ να τις περναει cerakote ο.......αγοραστής..............
Στη Baikal Τάσο ήταν διαφορετικό, ξεθωριαζε σχετικά ευκολα από τη χρήση, εδώ δουλευει από μέσα προς τα εξω και φουσκώνει η βαφή....

Δεξιόχειρας ειναι παιδιά.
Βαζω και 2 φωτο εκει που ενωνεται η βαη με το κοντακι.
View attachment 47047View attachment 47048
Στη 2η φωτο εχει φυγει βερνικι αρκετο. Δεν ξερω αν εθναι κοπανημα η κατι αλλο.

Ο ιδρωτας αν κανει τετοια ζημια μαλλον αυτο θα ειναι.
Λες και έχει πέσει οξύ η διαβρωτικό.

Status
Not open for further replies.
Back