Δεν ξερω μπορει!Λες και έχει πέσει οξύ η διαβρωτικό.
Αμα ηξερα να το περασω tru oil καλα θα ηταν.....δεν εχω ιδεα. Ευκολο ειναι?Η βαση και ελεγχος γενικος σε οπλουργο που κανει βαφες, καινουργια φλαντζα και τα ξυλα μονος σου Μιχαλη με tru oil.
Μετα κρατα το αφου θα γινει καινουργιο. Με κανα 200αρι πιστευω
Ναι ειναι. Εχει και οδηγιες στο site της birthwood casey. Επειδη τα ξυλα εχουν ηδη υποστει επεξεργασια (σφραγισμα πορων, τριψιμο κλπ), εσυ θα τα αλειψεις με διαβρωτικο βερνικιου και θα το ξυσεις ελαφρα με μια πλαστικη σπατουλα να φυγουν τα βερνικια. Στις ψαθες θα παιξεις με σκληρη οδοντοβουρτσα. Μετα θα τα πλυνεις και θα τα αφησεις να στεγνωσουν. Μολις στεγνωσουν φυσικα, οχι με πιστολακια κλπ, θα τα περασεις ελαφρα ενα 400αρι ντουκοχαρτο (αν ειναι ηδη λεια και απαλα). Αν ειναι τραχια που δε νομιζω, χοντρυνε το γυαλοχαρτο. Μετα το γυαλοχαρταρισμα, ενα απαλο χαδι με ατσαλομαλο πολυ πολυ ψιλο και σκουπισμα.Δεν ξερω μπορει!
Αμα ηξερα να το περασω tru oil καλα θα ηταν.....δεν εχω ιδεα. Ευκολο ειναι?
Ολα αυτα εκτος απο το τριψιμο ειναι 100% αναστρεψιμα.Ευχαριστώ για τις οδηγίες. Ενταξει υπομονη εχω να φανε και οι κοτες, τα χερια μου ψευτοπιανουν οποτε αν αποφασισω να το επιχειρήσω θα βγει καλο πιστευω.
Μήπως έπαψαν να μετράνε με ιντσες;Καλησπέρα παιδες.. Χρόνια πολλά.. Χριστός ανέστη... Πιστεύω να περασαμε ολοι καλα σήμερα... Ερωτηση.... Η κανη της be diamond ειναι 70 εκατοστα... Οχι 71.... Θα σκοτώνει τωρα ή να τη στείλω πίσω;... Νταξ.. Σοβαρά τωρα.. Γιατι ειναι 70 κ οχι 71;εννοω για ποιο λόγο μπορεί να εγινε αυτο;
Τι 70 τι 71 δεν αλλάζει κάτι, το πήρες το όπλο;Καλησπέρα παιδες.. Χρόνια πολλά.. Χριστός ανέστη... Πιστεύω να περασαμε ολοι καλα σήμερα... Ερωτηση.... Η κανη της be diamond ειναι 70 εκατοστα... Οχι 71.... Θα σκοτώνει τωρα ή να τη στείλω πίσω;... Νταξ.. Σοβαρά τωρα.. Γιατι ειναι 70 κ οχι 71;εννοω για ποιο λόγο μπορεί να εγινε αυτο;
Και η Μ2 που εχω ειναι κατασκευης το 2021 και εχει 70cm κανη.Και οι παλιότερες ραφαελλο 70 ειναι. Δεν εγινε τωρα αυτό!