Benelli Team - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
18,42....ρε φίλε.... έτσι εξηγείται γιατί δεν σκοτώνει......χαχαχαχα.....
Αστειάκια ? αχαχαχ
Εξήγησέ μου τώρα εσύ γιατί μόνο αυτοί που δεν έχουν benelli ασχολούνται με βλητικές δοκιμές ...
Είδα και τα χαΐρια του 18,55.

to all ...
Όταν λέω ότι όλα νεροσωλήνες είναι, μερικοί θίγονται ...
Ή νομίζουν ότι το 10%-15%-20% παραπάνω συγκέντρωση κάνει την διαφορά ...

Αν προσέξεις θα δεις ότι μια διαφορά 20% στην συγκέντρωση προσφέρει απλά 5μ.
Αν πούμε ότι θέλουμε ένα ελάχιστο 50%, ... το 60% στα 37μ γίνεται 50% στα 41μ.
Το 80% στα 37μ γίνεται 50% στα 46μ ... καθαρό κέρδος μόλις 5μ !!!!

Το 80% γίνεται 64% σε ΣΕ 4 ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΡΑ !!!!

Αν κάνες τις δοκιμές στα 35μ σε σχέση με έναν που τις κάνει στα 36,5μ κερδίζεις απ'ευθείας 6%.
Αν δε, στηθείς στα 35μ και το στόμιο είναι στα 34μ κερδίζεις 10% !!!!
Εσύ όμως λες έριξα από τα 35μ !!!

Πούστη ξάδερφε χαχαχαχα

1655998489133.png

Ή το 70% γίνεται 60% πάλι σε 4 μέτρα (από άλλο πίνακα)
1655998695859.png

Αν μου βρείτε όπλο που να κρατάει τα ποσοστά σταθερά (να σκοτώνει δηλαδή το ίδιο κοντά μακρυά) να κάνετε αίτηση για βραβείο Nobel ...
Είναι σίγουρο ότι θα το κερδίσετε ...

ps
Γιατί ασχολούμαι με την δοκιμές ???? Παλιμπαιδισμός :)

Αστειάκια ? αχαχαχ
Εξήγησέ μου τώρα εσύ γιατί μόνο αυτοί που δεν έχουν benelli ασχολούνται με βλητικές δοκιμές ...

to all ...

Αν κάνες τις δοκιμές στα 35μ σε σχέση με έναν που τις κάνει στα 36,5μ κερδίζεις απ'ευθείας 6%.

Πούστη ξάδερφε χαχαχαχα

View attachment 50477

View attachment 50478

Αν μου βρείτε όπλο που να κρατάει τα ποσοστά σταθερά (να σκοτώνει δηλαδή το ίδιο κοντά μακρυά) να κάνετε αίτηση για βραβείο Nobel ...

ps
Αυτα ολα ειναι θεωρητικα...μονο οταν κανεις δοκιμη στα μετρα που θες θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.
Επισης ξεχνας τον παραγοντα διατρηση που παιζει τεραστιο ρολο για εμας, για εσενα οχι, αλλα ας μη χαλασουμε και το Benelli Team.

Αστειάκια ? αχαχαχ

to all ...

Πούστη ξάδερφε χαχαχαχα

View attachment 50477

View attachment 50478

ps
Βασίλη....μη τσιμπας..... εγώ μια Rafaello special lusso έχω.... και γράφει κι εμένα ότι έχει 18,4 αυλό.....το ίδιο και το Beretta ultralight που έχω....το ίδιο και η μία κανη του falconet ,η άλλη είναι 18,6....το Baikal μου πάλι έχει 18,2.... δεν έχω μετρήσει κανένα........θα το πω για πολλοστή φορά.....τα χέρια σκοτώνουν όχι τα όπλα και οι αυλοι από μόνοι τους.... είναι πολύ μικρά τα ποσοστά που βελτιώνουν σε κάθε περίπτωση οι αυλοι κτλ.....ο καθένας μας έχει κατασταλάξει στις αποστάσεις που τουφεκαει συνήθως, με τα φυσίγγια και τα τσοκ που συνηθίζει, τα θηράματα που τον συναρπάζουν ......δε λέω να τουφεκας παπί στα 40 μέτρα με κύλινδρο και 10αρια.....μην παρεξηγηθω....

Αυτα ολα ειναι θεωρητικα...μονο οταν κανεις δοκιμη στα μετρα που θες θα βγαλεις ασφαλη συμπερασματα.
Επισης ξεχνας τον παραγοντα διατρηση που παιζει τεραστιο ρολο για εμας, για εσενα οχι, αλλα ας μη χαλασουμε και το Benelli Team.
Γιατί δεν παίζει για εμένα η διάτρηση ? Στο πηγάδι κατούρησα ?

Ο πρώτος πίνακας έχει βγει από χιλιάδες δοκιμές φίλε από τον μακαρίτη τον Lowry επικεφαλή βλητικό της Winchester ...
Δεν τον τηρείς κατά γράμμα ... δείχνει όμως την τάση (τον μέσο όρο).
Τα μόλις 5μ κέρδος με 20% περισσότερη συγκέντρωση θεώρησέ τα καρασίγουρα.
Σου αρέσει ή όχι έτσι είναι ... άντε πες 10μ στην πιο εξωφρενική περίπτωση.

Ότι άλλο και να μου δείξετε θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Ποιες δοκιμές να εμπιστευτώ ? Τις δικές μου που κάνω λάθος στο μέτρημα ? χαχαχαχα

Γιατί δεν παίζει για εμένα η διάτρηση ? Στο πηγάδι κατούρησα ?

Ο πρώτος πίνακας έχει βγει από χιλιάδες δοκιμές φίλε από τον μακαρίτη τον Lowry επικεφαλή βλητικό της Winchester ...
Δεν τον τηρείς κατά γράμμα ... δείχνει όμως την τάση (τον μέσο όρο).
Τα μόλις 5μ κέρδος με 20% περισσότερη συγκέντρωση θεώρησέ τα καρασίγουρα.
Σου αρέσει ή όχι έτσι είναι ... άντε πες 10μ στην πιο εξωφρενική περίπτωση.

Ότι άλλο και να μου δείξετε θα είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Ποιες δοκιμές να εμπιστευτώ ? Τις δικές μου που κάνω λάθος στο μέτρημα ? χαχαχαχα
Οσες αναλυσεις και να κανεις, οσους πινακες και να βαλεις, ποτε δεν θα αλλαξεις γνωμη σε καποια ατομα που το εχουν ψαξει στο κυνηγι το βλητικο κομματι και ξερουν οτι ολα παιζουν το ρολο τους.

Εχει κουρασει βασικα το ολο θεμα...

Οσες αναλυσεις και να κανεις, οσους πινακες και να βαλεις, ποτε δεν θα αλλαξεις γνωμη σε καποια ατομα που το εχουν ψαξει στο κυνηγι το βλητικο κομματι και ξερουν οτι ολα παιζουν το ρολο τους.

Εχει κουρασει βασικα το ολο θεμα...
Τα ίδια πάνω κάτω μου είχε πει μια πρώην‼️της έδωσα χρόνο κ ησύχασα‼️

Τα ίδια πάνω κάτω μου είχε πει μια πρώην‼️της έδωσα χρόνο κ ησύχασα‼️
Εσυ Γιαννη γιατι οποτε πω κατι στον Βασιλη πεταγεσαι αμεσως να γραψεις?

Και τι δουλεια εχω εγω με τις δικες σου πρωην...και τι μετρο συγκρισης υπαρχει μαζι μου???

Για συνελθε λιγακι γιατι καπου το γ@μ@ς το θεμα και δεν γουσταρω μια!!!

Εσυ Γιαννη γιατι οποτε πω κατι στον Βασιλη πεταγεσαι αμεσως να γραψεις?

Και τι δουλεια εχω εγω με τις δικες σου πρωην...και τι μετρο συγκρισης υπαρχει μαζι μου???

Για συνελθε λιγακι γιατι καπου το γ@μ@ς το θεμα και δεν γουσταρω μια!!!
Οκ ρε φίλε‼️πασο

Αυτό με τους πίνακες γιατί το έχετε στάνταρ και ντε και σώνει ότι ισχύει δε το κατάλαβα η βλητική δεν είναι μαθηματικά δεδομένα να βγάζεις αποτελέσματα από τύπους γιατί έχει πολλές μεταβλητές που δεν στανταρονται.Οποιος θέλει να βγάλει συμπεράσματα δε παν να ναι ο λορυ ο Μορι και και Γκλόρι πρέπει να ρίχνει ασταμάτητα φυσίγγια για όλη του τη ζωή με όλες τις κανες όλα τα τσοκ και σε όλες τις αποστάσεις και με όλες τις μάρκες φυσιγγίων γιατί εάν δεν έπαιζε ρόλο το 5% το 10% το 20% τότε να ξερεται η πλειοψηφία θα είχε όπλο της ίδιας εταιρίας και μάλλον θα είχαν όλοι αν όχι μπενελι αδράνειας σίγουρα και το καλύτερο σκοπευτικό θα ήταν το baikal που κάνει ένα 500 με χειροποίητο κοντάκι να φτάσει 1000 και γαμω και perazzi και τα bereta και όλα η μήπως δεν αντέχει το baikal χιλιάδες φυσίγγια και δεν μπορεί να γίνει ζυγισμένο.

Βασίλη....μη τσιμπας..... εγώ μια Rafaello special lusso έχω.... και γράφει κι εμένα ότι έχει 18,4 αυλό.....το ίδιο και το Beretta ultralight που έχω....το ίδιο και η μία κανη του falconet ,η άλλη είναι 18,6....το Baikal μου πάλι έχει 18,2.... δεν έχω μετρήσει κανένα........θα το πω για πολλοστή φορά.....τα χέρια σκοτώνουν όχι τα όπλα και οι αυλοι από μόνοι τους.... είναι πολύ μικρά τα ποσοστά που βελτιώνουν σε κάθε περίπτωση οι αυλοι κτλ.....ο καθένας μας έχει κατασταλάξει στις αποστάσεις που τουφεκαει συνήθως, με τα φυσίγγια και τα τσοκ που συνηθίζει, τα θηράματα που τον συναρπάζουν ......δε λέω να τουφεκας παπί στα 40 μέτρα με κύλινδρο και 10αρια.....μην παρεξηγηθω....
Βασίλη ο καθένας ότι θέλει πιστεύει ...
Εγώ πχ. πιστεύω στα επιστημονικά δεδομένα, όταν συμπίπτουν με αυτά που έχω δει εγώ.

Φυσικά στην Ελλάδα και ειδικά στον Έβρο, δεν ισχύει τίποτα από αυτά που ισχύουν στον υπόλοιπο κόσμο, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.

Στο πείραμα του Nilo με εξωτερική θερμοκρασία 0 βαθμούς, στα 36.5μ με φυσίγγι Winchester XX #3 ιταλικό, 42,5γρ που έβγαζε σχεδόν 90% συγκέντρωση στα 36.5μ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ ΣΚΟΠΕΥΣΗΣ και ζωντανά πρασινοκέφαλα βλέπεις ότι το ποσοστό κάρπωσης ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ 100% !!! 3 παπιά στα 100 παραμένουν ζωντανά :)
Ένας καλός σκοπευτής με αυτό το φυσίγγι πιάνει το 60% στα παπιά που τουφεκάει σε αυτή την απόσταση ... στα 36,5μ !!!!
Εγώ αυτό πιστεύω φίλε και αυτά έχω δει στο πεδίο ... ΣΕ ΜΟΝΟΤΟΥΦΕΚΙΕΣ, ΣΕ ΜΟΝΑ ΠΑΠΙΑ.

Μην σου πω ότι και το 60% σε συνθήκες κυνηγιού και όχι σκοποβολής Άγγλων λόρδων μου μοιάζει μεγάλο ;)

Ας τα επαναλαμβάνουμε που και που αυτά, υπάρχουν και νέοι που διαβάζουν ... (ισχύουν φυσικά για όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός Ελλάδας και Ελλήνων ιδιογομωτών, οπότε μην πέσετε να με φάτε) :)

Aiming error.jpg

Βρε κόψτε κανένα μέτρο βρέιιιιι

Αυτό με τους πίνακες γιατί το έχετε στάνταρ και ντε και σώνει ότι ισχύει δε το κατάλαβα η βλητική δεν είναι μαθηματικά δεδομένα να βγάζεις αποτελέσματα από τύπους γιατί έχει πολλές μεταβλητές που δεν στανταρονται.Οποιος θέλει να βγάλει συμπεράσματα δε παν να ναι ο λορυ ο Μορι και και Γκλόρι πρέπει να ρίχνει ασταμάτητα φυσίγγια για όλη του τη ζωή με όλες τις κανες όλα τα τσοκ και σε όλες τις αποστάσεις και με όλες τις μάρκες φυσιγγίων γιατί εάν δεν έπαιζε ρόλο το 5% το 10% το 20% τότε να ξερεται η πλειοψηφία θα είχε όπλο της ίδιας εταιρίας και μάλλον θα είχαν όλοι αν όχι μπενελι αδράνειας σίγουρα και το καλύτερο σκοπευτικό θα ήταν το baikal που κάνει ένα 500 με χειροποίητο κοντάκι να φτάσει 1000 και γαμω και perazzi και τα bereta και όλα η μήπως δεν αντέχει το baikal χιλιάδες φυσίγγια και δεν μπορεί να γίνει ζυγισμένο.
Συμφωνω με το μπαικαλ με χειροποιητο κοντακι.

Αστειάκια ? αχαχαχ

to all ...

Πούστη ξάδερφε χαχαχαχα

View attachment 50477

View attachment 50478

ps
παιζάκι;;;; σα παίτσουμε μαζί παλέαααα;;;;;

βρε Άλεξ από που συνάγεις το συμπέρασμα αυτό για την διάτρηση;
ότι δεν ενδιαφέρει τον Βασίλη;
από την στιγμή μάλιστα που ο Βασίλης μας έχει ζαλισει με τους βαλλιστικούς πίνακες ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ του Λώρυ με 10 -20% τζελ κ.λ.π.;;;

βρε Άλεξ από που συνάγεις το συμπέρασμα αυτό για την διάτρηση;
ότι δεν ενδιαφέρει τον Βασίλη;
από την στιγμή μάλιστα που ο Βασίλης μας έχει ζαλισει με τους βαλλιστικούς πίνακες ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ του Λώρυ με 10 -20% τζελ κ.λ.π.;;;
Δεν το συνεχιζω Μαριε εδω γιατι το εχουμε χαλασει το θεμα, εδω μιλανε τα παιδια για τα οπλα τους.

Ενα απλο και καλοπροαιρετο δουλεμα επεσε...3 σελιδες μετα γεματες με μοιρογνωμονια, χαρακες και μουτζουρες και ακομα παει...
Ξέρεις Μάριε, θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό να αρχίσω και εγώ το "καλοπροαίρετο" δούλεμα.
Προτιμώ όμως συνήθως να βρίσκω αδιάσειστα στοιχεία για να στιρίζω τις απόψεις μου.

Επίσης (μιας και benellάκιας) τώρα πλέον θα μπορούσα να ποστάρω μόνο τις δοκιμές που βγάζουν πάνω από 75-80% συγκέντρωση και να λέω π@παριές περί όπλων που σκοτώνουν επαναλαμβανόμενα μετά τα 60μ.
Ποστάρω όμως όλες τις δοκιμές μου ακόμα και αυτές που πάτωσαν.
Άρα το fanboy με συγκεκριμένη εταιρία δεν μπορεί να μου το προσάψει κανένας.

Ξέρεις πότε θα πιστέψω τις μακρινές καταβολές ;
Όταν θα δω βίντεο με shotkam με επανειλημμένες άμεσες καταβολές (μονοτουφεκιές σε μονά πουλιά) σε αποστάσεις πάνω των 50μ.
Με την shotkam υπολογίζεται ικανοποιητικά η απόσταση.

Και λέω μονοτουφεκιές γιατί όταν αδειάζεις την αποθήκη (3 φυσίγγια) ο αριθμός των σκαγιών στον κύκλο σχεδόν τριπλασιάζεται.

Αλλά και αυτό σχετικό είναι γιατί τα βίντεο μπορεί να είναι πενταετίας.

Αν γίνομαι κουραστικός με τα διαγράμματα, ή σας ενοχλούν, ή δεν τα πιστεύετε κάντε με ignore να μην σας ενοχλώ, γιατί θα συνεχίσω να βάζω μπας και ξεστραβώσω κανέναν νέο.

Φιλικά πάντα ...

topic.

Ξέρεις Μάριε, θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο και διασκεδαστικό να αρχίσω και εγώ το "καλοπροαίρετο" δούλεμα.
Προτιμώ όμως συνήθως να βρίσκω αδιάσειστα στοιχεία για να στιρίζω τις απόψεις μου.

Επίσης (μιας και benellάκιας) τώρα πλέον θα μπορούσα να ποστάρω μόνο τις δοκιμές που βγάζουν πάνω από 75-80% συγκέντρωση και να λέω π@παριές περί όπλων που σκοτώνουν επαναλαμβανόμενα μετά τα 60μ.
Ποστάρω όμως όλες τις δοκιμές μου ακόμα και αυτές που πάτωσαν.
Άρα το fanboy με συγκεκριμένη εταιρία δεν μπορεί να μου το προσάψει κανένας.

Ξέρεις πότε θα πιστέψω τις μακρινές καταβολές ;
Όταν θα δω βίντεο με shotkam με επανειλημμένες άμεσες καταβολές (μονοτουφεκιές σε μονά πουλιά) σε αποστάσεις πάνω των 50μ.
Με την shotkam υπολογίζεται ικανοποιητικά η απόσταση.

Και λέω μονοτουφεκιές γιατί όταν αδειάζεις την αποθήκη (3 φυσίγγια) ο αριθμός των σκαγιών στον κύκλο σχεδόν τριπλασιάζεται.

Αλλά και αυτό σχετικό είναι γιατί τα βίντεο μπορεί να είναι πενταετίας.

Αν γίνομαι κουραστικός με τα διαγράμματα, ή σας ενοχλούν, ή δεν τα πιστεύετε κάντε με ignore να μην σας ενοχλώ, γιατί θα συνεχίσω να βάζω μπας και ξεστραβώσω κανέναν νέο.

Φιλικά πάντα ...

topic.
Βάλε ρε νταιαγκραματα‼️τα διαβάζω κ γω τώρα‼️

Status
Not open for further replies.
Back