gvp9000
Banned
Την κατάφερες ρε θηρίο ?Παρολίγο να την πατήσω κι εγώ αλλά με αποθήκη φυσιγγίων.
Εγώ ακόμα προσπαθώ ... θα την ξεβιδώσω όμως που θα μου πάει αχαχαχααχ
Δεν αργώ να της ανοίξω δυο τρύπες ...
Την κατάφερες ρε θηρίο ?Παρολίγο να την πατήσω κι εγώ αλλά με αποθήκη φυσιγγίων.
Στη μοντυ. Εγώ πήρα τα αρχιδια μου. Πήρε το σπείρωμα από κάτω και η τάπα ντουρασελ. Ο Βάγγος την ξεβιδωσε και διόρθωσε το πουταναριο που έκανα.Την κατάφερες ρε θηρίο ?
Εγώ ακόμα προσπαθώ ... θα την ξεβιδώσω όμως που θα μου πάει αχαχαχααχ
Δεν αργώ να της ανοίξω δυο τρύπες ...
όταν είσαι 200 χιλιόμετρα μακρυά από οπλουργό αναγκαστικά μαθαίνεις μόνος σου ... ενίοτε κάνεις και καμιάΡε μαστορια δεν ξέρω ποιον να διαλέξω ,τον μαστροκωστα η τον μαστροβασιλη να μου περιποιηθεί τις μπενελες μου.ΜΑΚΡΙΑΑΑ τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;
για αυτο υπαρχουν και τα τηλόταν είσαι 200 χιλιόμετρα μακρυά από οπλουργό αναγκαστικά μαθαίνεις μόνος σου ... ενίοτε κάνεις και καμιά
Φιλε και η δικη μου Μ2 Β ειχε και η μοντυ C. Τυχαίο? Μηπως εχει να κανει με τη ριγα?Εδώ πάλι οι μεγαλοκοπελες,η m2 έχει τη b φλατζα και ηView attachment 56307 duca τη c και οι δύο μου έρχονται σωστά.
Κανα παλιο μπερετα αρχαιοΦιλε και η δικη μου Μ2 Β ειχε και η μοντυ C. Τυχαίο? Μηπως εχει να κανει με τη ριγα?
Τωρα πρεπει να παρεις και ενα καπνιαρικο αεριων.
Να παρουμε μαζι.
Κανα φτηνο
Πες ναι
Αυτό τώρα τι ήταν κατάρα; Από αερίων θα έπαιρνα τη m4 αν έβγαινε αριστερή.Φιλε και η δικη μου Μ2 Β ειχε και η μοντυ C. Τυχαίο? Μηπως εχει να κανει με τη ριγα?
Τωρα πρεπει να παρεις και ενα καπνιαρικο αεριων.
Να παρουμε μαζι.
Κανα φτηνο
Πες ναι
Πουλάω το δικό μου, να με έχετε υπόψη αχαχαΤωρα πρεπει να παρεις και ενα καπνιαρικο αεριων.
Να παρουμε μαζι.
Κανα φτηνο
Πες ναι
Κατ'ς κατ' ...Πειτε μου να βγαλω το σκασμο
Κατ'ς κατ' ...
Τι τα θες ;;; για βάρος ;
Ακόμα σκέφτεσαι τα 5 εκατοστά στο Τσώρτσιλ ;
Το ξεπερασα. Ειμαι ο Κωστας και ειμαι καλα!!!Τα 5 εκατοστά ή 10 εκατοστά στα 30μ δεν επηρεάζουν καθόλου ... μην φοβάσαι.
Τα κλαμπάνια γράφονται σε μέτρα.
Και μιλαμε για μετρα αχαχαχαχχαΤα 5 εκατοστά ή 10 εκατοστά στα 30μ δεν επηρεάζουν καθόλου ... μην φοβάσαι.
Τα κλαμπάνια γράφονται σε μέτρα.
Ειναι καινουργια παραλαβη απο Ουκρανια.σήμερα είδα οτι όλα τα browning στον καλκα τσιμπήσαν 100 ευρώ συν
Πες μου τη γνώμη σου για τη duka σε σχέση με τη m2.Εχω και εγώ τη m2 και σκέφτομαι για duka.Εδώ πάλι οι μεγαλοκοπελες,η m2 έχει τη b φλατζα και ηView attachment 56307 duca τη c και οι δύο μου έρχονται σωστά.