Ευχαριστώ. Όποτε μπορέσεις βάλε κάποιο λινκ.Υπάρχει το έχω δει στην σελίδα του δασαρχείου νομίζω
Ευχαριστώ. Όποτε μπορέσεις βάλε κάποιο λινκ.Υπάρχει το έχω δει στην σελίδα του δασαρχείου νομίζω
Εννοώ ότι στης black eagle λένε no steel shot ενώ σε άλλες λένε οκ τα ίδια τσοκ αυτό. Βέβαια δεν έχω δει τα δικά μου τι γράφουν ακόμη με τα αυτοκόλλητα τα έχωΤι εννοείς ;
Αμα βρεις κάτι σφύρα μου κλέφτικα. Φέτος έκανα νέα παρέα και μαζί τους ξεκίνησα τα υδρόβια. Τόσα χρόνια στο μέρος που κυνηγάνε δεν έχουν βγάλει άκρη με τους θηροφύλακες αν ο τόπος είναι χαρακτηρισμένος υδροβιότοπος. Ο ένας λέει δεν είναι αλλά θέλει ατσάλινα ο άλλος λέει είναι υδροβιότοπος. Ακόμα και σε κάποια κανάλια περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ποτάμι ζητάνε ατσάλινα. Έχουν πέσει πρόστιμα. Ρώτησαν το δασαρχείο της περιοχής για κάποιον χάρτη ή κάποιο αρχείο για τα μέρη που χαρακτηρίζονται ως υδροβιότοποι και η απάντηση που πήραν "όπου έχει νερό πρέπει να ρίχνεται μη τοξικά σκάγια" Στη συγκεκριμένη περιοχή επιτρέπεται το κυνήγι απ' της 20/8 όπου θηρεύονται κανονικά τρυγόνια, φάσσες, γουρούνια. Κατά τα άλλα θέλει μη τοξικά σκάγια.Αλήθεια, υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου με τους "χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους";
Ακριβώς γι'αυτό ρωτάω. Μπάχαλο. Εάν υπήρχε κάτι, θα (έπρεπε να) είχε περαστεί στον Κένταυρο.Αμα βρεις κάτι σφύρα μου κλέφτικα. Φέτος έκανα νέα παρέα και μαζί τους ξεκίνησα τα υδρόβια. Τόσα χρόνια στο μέρος που κυνηγάνε δεν έχουν βγάλει άκρη με τους θηροφύλακες αν ο τόπος είναι χαρακτηρισμένος υδροβιότοπος. Ο ένας λέει δεν είναι αλλά θέλει ατσάλινα ο άλλος λέει είναι υδροβιότοπος. Ακόμα και σε κάποια κανάλια περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ποτάμι ζητάνε ατσάλινα. Έχουν πέσει πρόστιμα. Ρώτησαν το δασαρχείο της περιοχής για κάποιον χάρτη ή κάποιο αρχείο για τα μέρη που χαρακτηρίζονται ως υδροβιότοποι και η απάντηση που πήραν "όπου έχει νερό πρέπει να ρίχνεται μη τοξικά σκάγια" Στη συγκεκριμένη περιοχή επιτρέπεται το κυνήγι απ' της 20/8 όπου θηρεύονται κανονικά τρυγόνια, φάσσες, γουρούνια. Κατά τα άλλα θέλει μη τοξικά σκάγια.
Δεν νομίζω η super black eagle 3 που έχει βγει για υδρόβια να μην έχει τέτοια τσοκ απλά μπορεί να άνοιξαν την φούστα πίσω λίγο για ασφάλεια όπως κάνουν πολλά βελτιωμένα τσοκ. Αν μετρούσαμε μπρος και πίσω τα δύο διαφορετικά τσοκ θα βλέπαμε αν έχει διαφορές
Εσένα τα choke δεν γράφουν πάνω steel ok; Μπορω να τα μετρησω αλλα το παχυμετρο που εχω δεν ειναι και πολυ εγκυρο.Δεν νομίζω η super black eagle 3 που έχει βγει για υδρόβια να μην έχει τέτοια τσοκ απλά μπορεί να άνοιξαν την φούστα πίσω λίγο για ασφάλεια όπως κάνουν πολλά βελτιωμένα τσοκ. Αν μετρούσαμε μπρος και πίσω τα δύο διαφορετικά τσοκ θα βλέπαμε αν έχει διαφορές
Αυτό ακριβώς.Μέχρι και το φούλ στη be diamond γράφει steel ok. Οι παλιότερες που είχα απ τα 3* και κάτω.
Ναι αυτό λέω και εγώ γιατί ενώ είναι τα ίδια τσοκ μπορεί να έχουν αλλάξει την εσωτερική διάμετρο για ασφάλειαΜέχρι και το φούλ στη be diamond γράφει steel ok. Οι παλιότερες που είχα απ τα 3* και κάτω.
Ξέρεις τώρα πληροφοριακά για να ξέρουμεΕσένα τα choke δεν γράφουν πάνω steel ok; Μπορω να τα μετρησω αλλα το παχυμετρο που εχω δεν ειναι και πολυ εγκυρο.
Πιστεύω αυτο θα λυθεί φέτος ή του χρόνου έχει βγει καινούρια οδηγία από την ευρωπαϊκή ένωση που οπουδήποτε έχει νερό υποχρεωτικά με ατσάλιναΑκριβώς γι'αυτό ρωτάω. Μπάχαλο. Εάν υπήρχε κάτι, θα (έπρεπε να) είχε περαστεί στον Κένταυρο.
Δεν πειράζει στο περίπου καλά είναι θα μετρήσω και τα δικά μου και θα σου πω
Δεν μπορώ να ανεβάσω της φωτό αλλά είναι ένα χιλιοστό ποιο σφιχτό και μπροστά και πίσω αυτά που ειναι NO STEEL
Πιστεύω αυτο θα λυθεί φέτος ή του χρόνου έχει βγει καινούρια οδηγία από την ευρωπαϊκή ένωση που οπουδήποτε έχει νερό υποχρεωτικά με ατσάλινα
Δεν βλέπω καλά το λέει βαράτε ότι θέλετε θα ρωτήσω τον σύλλογο γιατί τον ρώτησα κιόλας πριν ένα μήνα και λέει βαράτε άφοβα
Η ρυθμιστική δεν αναφέρει "χαρακτηρισμενους υγροτοπους" ,αλλά σκέτο υγροτοπους,το τι θεωρείται υγροτοπος αναφέρεται στους συνδέσμους που έβαλα στην προηγούμενη απάντηση στον συνάδελφο Παναγιώτη. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν κάνω λάθος ας μας ενημέρωση κάποιος .Ακριβώς γι'αυτό ρωτάω. Μπάχαλο. Εάν υπήρχε κάτι, θα (έπρεπε να) είχε περαστεί στον Κένταυρο.
Είναι αυτό που λες Δημήτρη αυτό είχε αλλάξει από τον Φεβρουάριο αλλά δεν είχε περάσει στην ρυθμιστική. Επειδή υπήρχε το ίδιο πρόβλημα και στην Ευρώπη άλλαξαν το Υδροβιότοποι σε υγρότοπους και έτσι τα πιάνει όλα όπου υπάρχει νερό.Η ρυθμιστική δεν αναφέρει "χαρακτηρισμενους υγροτοπους" ,αλλά σκέτο υγροτοπους,το τι θεωρείται υγροτοπος αναφέρεται στους συνδέσμους που έβαλα στην προηγούμενη απάντηση στον συνάδελφο Παναγιώτη. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν κάνω λάθος ας μας ενημέρωση κάποιος .