Δεν ρίχνετε και εσείς ατσάλινα εκεί που κυνηγάς ;Θα ανεβάσω!
2* μαμά...
Δεν ρίχνετε και εσείς ατσάλινα εκεί που κυνηγάς ;Θα ανεβάσω!
2* μαμά...
Οι περισσότεροι δεν δοκιμάζουν.
Δηλαδή δεν κάνουν δοκιμαστικές βολές.
Γνωστός οπλουργος, για κάθε οπλο που βγάζει εμπλοκές και το επισκευάζει, παει στο σκοπευτήριο και ρίχνει 25 φυσιγγια διαφόρων τύπων.
Την διαδικασία την καταγράφει σε βίντεο ως απόδειξη ότι το όπλο επισκευάστηκε.
Είναι όμως πιο ακριβός από τους περισσότερους.
Στο ποτάμι όχι( ο τόπος προσδιορίζει τα ατσάλινα όχι το θήραμα.)Δεν ρίχνετε και εσείς ατσάλινα εκεί που κυνηγάς ;
Έτσι είναι εσυ καλά τα λες μα έλα μου ντεΟι περισσότεροι δεν δοκιμάζουν.
Δηλαδή δεν κάνουν δοκιμαστικές βολές.
Γνωστός οπλουργος, για κάθε οπλο που βγάζει εμπλοκές και το επισκευάζει, παει στο σκοπευτήριο και ρίχνει 25 φυσιγγια διαφόρων τύπων.
Την διαδικασία την καταγράφει σε βίντεο ως απόδειξη ότι το όπλο επισκευάστηκε.
Είναι όμως πιο ακριβός από τους περισσότερους.
Ωραίο το δίκανο, πάρε και μια ελαφριά Montefeltro και ούτε βάρος ούτε εμπλοκή ούτε βάσανα.Όσο σκέφτομαι να μαζέψω λεφτά να πάρω καμιά affinity ή καμιά astro,τόσο ακούω τις εμπλοκές και τα ξενερωματα που τραβάτε και με αποθαρρύνει ν πάω για καινούργιο τουφέκι. Με έπεισε ο πατέρας μου από μικρό ότι το δίκανο είναι αρκετό στο κυνήγι και συνήθισα. Όταν ξεκίνησα να παίρνω την μπραου 2000 ,μου έλεγε ο πατέρας μου ,στα χαμηλά γρ κάνει εμπλοκές. Εμένα μου έκανε εμπλοκή στα series 2 και σε κανένα άλλο και τα χάρισα.Αλλά αυτό το βάρος της είναι για τα περδικοκυνηγια θάνατος ασηκωτος.
Δεν είναι μόνο έτσι εμάς στην περιοχή του Σπερχειού ρίχνουμε μολύβι δεν είναι μέσα στους χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους ακόμηΣτο ποτάμι όχι( ο τόπος προσδιορίζει τα ατσάλινα όχι το θήραμα.)
Την AI κάνη έχεις ;
Αλήθεια, υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου με τους "χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους";Δεν είναι μόνο έτσι εμάς στην περιοχή του Σπερχειού ρίχνουμε μολύβι δεν είναι μέσα στους χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους ακόμη
όχι.Την AI κάνη έχεις ;
Πως γίνεται τα μισά να είναι έτσι και τα μισά αλλιώςόχι.
Τι εννοείς ;Πως γίνεται τα μισά να είναι έτσι και τα μισά αλλιώς![]()
Υπάρχει το έχω δει στην σελίδα του δασαρχείου νομίζωΑλήθεια, υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου με τους "χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους";
Ευχαριστώ. Όποτε μπορέσεις βάλε κάποιο λινκ.Υπάρχει το έχω δει στην σελίδα του δασαρχείου νομίζω
Εννοώ ότι στης black eagle λένε no steel shot ενώ σε άλλες λένε οκ τα ίδια τσοκ αυτό. Βέβαια δεν έχω δει τα δικά μου τι γράφουν ακόμη με τα αυτοκόλλητα τα έχωΤι εννοείς ;
Αμα βρεις κάτι σφύρα μου κλέφτικα. Φέτος έκανα νέα παρέα και μαζί τους ξεκίνησα τα υδρόβια. Τόσα χρόνια στο μέρος που κυνηγάνε δεν έχουν βγάλει άκρη με τους θηροφύλακες αν ο τόπος είναι χαρακτηρισμένος υδροβιότοπος. Ο ένας λέει δεν είναι αλλά θέλει ατσάλινα ο άλλος λέει είναι υδροβιότοπος. Ακόμα και σε κάποια κανάλια περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ποτάμι ζητάνε ατσάλινα. Έχουν πέσει πρόστιμα. Ρώτησαν το δασαρχείο της περιοχής για κάποιον χάρτη ή κάποιο αρχείο για τα μέρη που χαρακτηρίζονται ως υδροβιότοποι και η απάντηση που πήραν "όπου έχει νερό πρέπει να ρίχνεται μη τοξικά σκάγια" Στη συγκεκριμένη περιοχή επιτρέπεται το κυνήγι απ' της 20/8 όπου θηρεύονται κανονικά τρυγόνια, φάσσες, γουρούνια. Κατά τα άλλα θέλει μη τοξικά σκάγια.Αλήθεια, υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου με τους "χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους";
Ακριβώς γι'αυτό ρωτάω. Μπάχαλο. Εάν υπήρχε κάτι, θα (έπρεπε να) είχε περαστεί στον Κένταυρο.Αμα βρεις κάτι σφύρα μου κλέφτικα. Φέτος έκανα νέα παρέα και μαζί τους ξεκίνησα τα υδρόβια. Τόσα χρόνια στο μέρος που κυνηγάνε δεν έχουν βγάλει άκρη με τους θηροφύλακες αν ο τόπος είναι χαρακτηρισμένος υδροβιότοπος. Ο ένας λέει δεν είναι αλλά θέλει ατσάλινα ο άλλος λέει είναι υδροβιότοπος. Ακόμα και σε κάποια κανάλια περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ποτάμι ζητάνε ατσάλινα. Έχουν πέσει πρόστιμα. Ρώτησαν το δασαρχείο της περιοχής για κάποιον χάρτη ή κάποιο αρχείο για τα μέρη που χαρακτηρίζονται ως υδροβιότοποι και η απάντηση που πήραν "όπου έχει νερό πρέπει να ρίχνεται μη τοξικά σκάγια" Στη συγκεκριμένη περιοχή επιτρέπεται το κυνήγι απ' της 20/8 όπου θηρεύονται κανονικά τρυγόνια, φάσσες, γουρούνια. Κατά τα άλλα θέλει μη τοξικά σκάγια.
Δεν νομίζω η super black eagle 3 που έχει βγει για υδρόβια να μην έχει τέτοια τσοκ απλά μπορεί να άνοιξαν την φούστα πίσω λίγο για ασφάλεια όπως κάνουν πολλά βελτιωμένα τσοκ. Αν μετρούσαμε μπρος και πίσω τα δύο διαφορετικά τσοκ θα βλέπαμε αν έχει διαφορές