Benelli Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Οι περισσότεροι δεν δοκιμάζουν.
Δηλαδή δεν κάνουν δοκιμαστικές βολές.
Γνωστός οπλουργος, για κάθε οπλο που βγάζει εμπλοκές και το επισκευάζει, παει στο σκοπευτήριο και ρίχνει 25 φυσιγγια διαφόρων τύπων.
Την διαδικασία την καταγράφει σε βίντεο ως απόδειξη ότι το όπλο επισκευάστηκε.
Είναι όμως πιο ακριβός από τους περισσότερους.

Για καινούργια όπλα που δυσλειτουργούν τι ισχύει;
Υπάρχει εγγύση DOA?
Η αν μετά από 2-3 προσπάθειες επισκευής συνεχίζει να κάνει εμπλοκές;

Οι περισσότεροι δεν δοκιμάζουν.
Δηλαδή δεν κάνουν δοκιμαστικές βολές.
Γνωστός οπλουργος, για κάθε οπλο που βγάζει εμπλοκές και το επισκευάζει, παει στο σκοπευτήριο και ρίχνει 25 φυσιγγια διαφόρων τύπων.
Την διαδικασία την καταγράφει σε βίντεο ως απόδειξη ότι το όπλο επισκευάστηκε.
Είναι όμως πιο ακριβός από τους περισσότερους.
Έτσι είναι εσυ καλά τα λες μα έλα μου ντε
Που σου λέει όλα οκ έριξα 30 φυσίγγια διαφορα κανένα πρόβλημα του πληρώνεις τα φυσίγγια
Και μόλις πας καρτέρι ξανά τα ίδια

Όσο σκέφτομαι να μαζέψω λεφτά να πάρω καμιά affinity ή καμιά astro,τόσο ακούω τις εμπλοκές και τα ξενερωματα που τραβάτε και με αποθαρρύνει ν πάω για καινούργιο τουφέκι. Με έπεισε ο πατέρας μου από μικρό ότι το δίκανο είναι αρκετό στο κυνήγι και συνήθισα. Όταν ξεκίνησα να παίρνω την μπραου 2000 ,μου έλεγε ο πατέρας μου ,στα χαμηλά γρ κάνει εμπλοκές. Εμένα μου έκανε εμπλοκή στα series 2 και σε κανένα άλλο και τα χάρισα.Αλλά αυτό το βάρος της είναι για τα περδικοκυνηγια θάνατος ασηκωτος.

Όσο σκέφτομαι να μαζέψω λεφτά να πάρω καμιά affinity ή καμιά astro,τόσο ακούω τις εμπλοκές και τα ξενερωματα που τραβάτε και με αποθαρρύνει ν πάω για καινούργιο τουφέκι. Με έπεισε ο πατέρας μου από μικρό ότι το δίκανο είναι αρκετό στο κυνήγι και συνήθισα. Όταν ξεκίνησα να παίρνω την μπραου 2000 ,μου έλεγε ο πατέρας μου ,στα χαμηλά γρ κάνει εμπλοκές. Εμένα μου έκανε εμπλοκή στα series 2 και σε κανένα άλλο και τα χάρισα.Αλλά αυτό το βάρος της είναι για τα περδικοκυνηγια θάνατος ασηκωτος.
Ωραίο το δίκανο, πάρε και μια ελαφριά Montefeltro και ούτε βάρος ούτε εμπλοκή ούτε βάσανα.

Δεν είναι μόνο έτσι εμάς στην περιοχή του Σπερχειού ρίχνουμε μολύβι δεν είναι μέσα στους χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους ακόμη
Αλήθεια, υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου με τους "χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους";

Αλήθεια, υπάρχει κάποιο αρχείο κάπου με τους "χαρακτηρισμένους υδροβιότοπους";
Αμα βρεις κάτι σφύρα μου κλέφτικα. Φέτος έκανα νέα παρέα και μαζί τους ξεκίνησα τα υδρόβια. Τόσα χρόνια στο μέρος που κυνηγάνε δεν έχουν βγάλει άκρη με τους θηροφύλακες αν ο τόπος είναι χαρακτηρισμένος υδροβιότοπος. Ο ένας λέει δεν είναι αλλά θέλει ατσάλινα ο άλλος λέει είναι υδροβιότοπος. Ακόμα και σε κάποια κανάλια περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ποτάμι ζητάνε ατσάλινα. Έχουν πέσει πρόστιμα. Ρώτησαν το δασαρχείο της περιοχής για κάποιον χάρτη ή κάποιο αρχείο για τα μέρη που χαρακτηρίζονται ως υδροβιότοποι και η απάντηση που πήραν "όπου έχει νερό πρέπει να ρίχνεται μη τοξικά σκάγια" Στη συγκεκριμένη περιοχή επιτρέπεται το κυνήγι απ' της 20/8 όπου θηρεύονται κανονικά τρυγόνια, φάσσες, γουρούνια. Κατά τα άλλα θέλει μη τοξικά σκάγια.

Αμα βρεις κάτι σφύρα μου κλέφτικα. Φέτος έκανα νέα παρέα και μαζί τους ξεκίνησα τα υδρόβια. Τόσα χρόνια στο μέρος που κυνηγάνε δεν έχουν βγάλει άκρη με τους θηροφύλακες αν ο τόπος είναι χαρακτηρισμένος υδροβιότοπος. Ο ένας λέει δεν είναι αλλά θέλει ατσάλινα ο άλλος λέει είναι υδροβιότοπος. Ακόμα και σε κάποια κανάλια περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το ποτάμι ζητάνε ατσάλινα. Έχουν πέσει πρόστιμα. Ρώτησαν το δασαρχείο της περιοχής για κάποιον χάρτη ή κάποιο αρχείο για τα μέρη που χαρακτηρίζονται ως υδροβιότοποι και η απάντηση που πήραν "όπου έχει νερό πρέπει να ρίχνεται μη τοξικά σκάγια" Στη συγκεκριμένη περιοχή επιτρέπεται το κυνήγι απ' της 20/8 όπου θηρεύονται κανονικά τρυγόνια, φάσσες, γουρούνια. Κατά τα άλλα θέλει μη τοξικά σκάγια.
Ακριβώς γι'αυτό ρωτάω. Μπάχαλο. Εάν υπήρχε κάτι, θα (έπρεπε να) είχε περαστεί στον Κένταυρο.

Μήπως γι αυτό;

Δεν νομίζω η super black eagle 3 που έχει βγει για υδρόβια να μην έχει τέτοια τσοκ απλά μπορεί να άνοιξαν την φούστα πίσω λίγο για ασφάλεια όπως κάνουν πολλά βελτιωμένα τσοκ. Αν μετρούσαμε μπρος και πίσω τα δύο διαφορετικά τσοκ θα βλέπαμε αν έχει διαφορές

Status
Not open for further replies.
Back