Πως είναι δυνατόν με τόση μετριότητα;Σήμερα η diamond έφαγε τόση βροχή μόνο βατράχια δεν είχε μέσα,,,Παρόλα αυτά το καθήκον της το έκανε με το παραπάνω...
Πως είναι δυνατόν με τόση μετριότητα;Σήμερα η diamond έφαγε τόση βροχή μόνο βατράχια δεν είχε μέσα,,,Παρόλα αυτά το καθήκον της το έκανε με το παραπάνω...
Δεν συνηθίζω να ανεβάζω ότι σκοτώνω...αλλά έπρεπε.. Να ανεβάσω και όχι μόνο τι σκότωσα αλλά και σε τι κατάσταση ήταν το όπλο....Πως είναι δυνατόν με τόση μετριότητα;
Όπλο και τοπίο είναι τέλειο.Δεν συνηθίζω να ανεβάζω ότι σκοτώνω...αλλά έπρεπε.. Να ανεβάσω και όχι μόνο τι σκότωσα αλλά και σε τι κατάσταση ήταν το όπλο....
Doink!Το κακό είναι ότι αντέχει πολλά γαμη- -α και την κατέχουν πολλοί, αυτόματα αυτό την περνάει στη μετριότητα γιατί συγχέεται η αντοχή με την απόλαυση δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.
30 λεπτά από το σπίτι μου είναι...Όπλο και τοπίο είναι τέλειο.
Να πάρεις και μια Rem που έχει κάδο ομβρίωνΣήμερα η diamond έφαγε τόση βροχή μόνο βατράχια δεν είχε μέσα,,,Παρόλα αυτά το καθήκον της το έκανε με το παραπάνω...
Ανέβασε να χαζεουμε και εμείς που δεν θα βγούμε.30 λεπτά από το σπίτι μου είναι...
Και για αύριο έχω κανονίσει για ένα καταπληκτικό μέρος...
Χαλασμένη πρέπει να σου δώσανε.σιγουρακιΔεν συνηθίζω να ανεβάζω ότι σκοτώνω...αλλά έπρεπε.. Να ανεβάσω και όχι μόνο τι σκότωσα αλλά και σε τι κατάσταση ήταν το όπλο....
Θα ανεβάσω!Ανέβασε να χαζεουμε και εμείς που δεν θα βγούμε.
Με ποιο τσοκ την κυνηγάς στα παπια;
Μακριά από benelli παιδια!!!! Μακρια!!!Χαλασμένη πρέπει να σου δώσανε.σιγουρακι
Σήμερα η diamond έφαγε τόση βροχή μόνο βατράχια δεν είχε μέσα,,,Παρόλα αυτά το καθήκον της το έκανε με το παραπάνω...
Να κάνει αυτό για το οποίο αγοραστικέ !!Και το καθήκον της ήταν;
Κηπουρός κι εσείς?Να κάνει αυτό για το οποίο αγοραστικέ !!
of course!!!Κηπουρός κι εσείς?
Και εγώ κάνα χαλασμένο sbe3 ψάχνω, από αυτούς μωρέ που βαρανε ψηλά, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να τον πάρω κοψοχρονιά......ένα παράξενο πράγμα όμως ρε παιδι μου.... τόσο άχρηστα όπλα και δεν πουλιέται κανένας.....Χαλασμένη πρέπει να σου δώσανε.σιγουρακι
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν !!!Και εγώ κάνα χαλασμένο sbe3 ψάχνω, από αυτούς μωρέ που βαρανε ψηλά, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να τον πάρω κοψοχρονιά......ένα παράξενο πράγμα όμως ρε παιδι μου.... τόσο άχρηστα όπλα και δεν πουλιέται κανένας.....
Μα ειδες ένα πράμα ρίχνουν ψηλά μπλοκάρουν δε σκοτώνουν ποιοτικά τρέχεις για τα ζωντανά δε πουλάνε ο κυργιας φέρνει 10 τα Χριστούγεννα προπληρωμενοι όλοι αλλά δε τους πουλάνε κιόλας.μυστηρια πράσα ρε φιλεΚαι εγώ κάνα χαλασμένο sbe3 ψάχνω, από αυτούς μωρέ που βαρανε ψηλά, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να τον πάρω κοψοχρονιά......ένα παράξενο πράγμα όμως ρε παιδι μου.... τόσο άχρηστα όπλα και δεν πουλιέται κανένας.....
Δεν εχει αγορασει κανενας για να πωληθει,Και εγώ κάνα χαλασμένο sbe3 ψάχνω, από αυτούς μωρέ που βαρανε ψηλά, αλλά δεν υπάρχει πουθενά να τον πάρω κοψοχρονιά......ένα παράξενο πράγμα όμως ρε παιδι μου.... τόσο άχρηστα όπλα και δεν πουλιέται κανένας.....
Οικολογικές εταιρείες!Σήμερα ήμουν στον σχιστό στο σκοπευτήριο και έριξα 3 πούλες με την Benelli σκάει ένα παλικάρι με μια Fabarm H38 την βλέπω και λέω ωχ σου έχει βγει καλό του λέω, μου έκανε κάτι εμπλοκές και μόλις την έφερα από τον οπλουργό είχε ένα νυχάκι και αυτο Δημιουργούσε το πρόβλημα και μου είπε ο Οπλουργος τώρα δουλεύει τέλεια α ωραία του λέω. Ξεκινάει στο κουτί τον 25 έκανε 10 εμπλοκές με 28γρ GT ε μην τα πολυλογώ έριξε 4 κουτιά όλα το ίδιο δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει μου λέει. Και του λέω για αυτό εγώ πήρα Benelli δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει και δεν πειράζει ας ζήσει και κανένα πουλάκι παραπάνω