Εσένα τα choke δεν γράφουν πάνω steel ok; Μπορω να τα μετρησω αλλα το παχυμετρο που εχω δεν ειναι και πολυ εγκυρο.Δεν νομίζω η super black eagle 3 που έχει βγει για υδρόβια να μην έχει τέτοια τσοκ απλά μπορεί να άνοιξαν την φούστα πίσω λίγο για ασφάλεια όπως κάνουν πολλά βελτιωμένα τσοκ. Αν μετρούσαμε μπρος και πίσω τα δύο διαφορετικά τσοκ θα βλέπαμε αν έχει διαφορές
Αυτό ακριβώς.Μέχρι και το φούλ στη be diamond γράφει steel ok. Οι παλιότερες που είχα απ τα 3* και κάτω.
Ναι αυτό λέω και εγώ γιατί ενώ είναι τα ίδια τσοκ μπορεί να έχουν αλλάξει την εσωτερική διάμετρο για ασφάλειαΜέχρι και το φούλ στη be diamond γράφει steel ok. Οι παλιότερες που είχα απ τα 3* και κάτω.
Ξέρεις τώρα πληροφοριακά για να ξέρουμεΕσένα τα choke δεν γράφουν πάνω steel ok; Μπορω να τα μετρησω αλλα το παχυμετρο που εχω δεν ειναι και πολυ εγκυρο.
Πιστεύω αυτο θα λυθεί φέτος ή του χρόνου έχει βγει καινούρια οδηγία από την ευρωπαϊκή ένωση που οπουδήποτε έχει νερό υποχρεωτικά με ατσάλιναΑκριβώς γι'αυτό ρωτάω. Μπάχαλο. Εάν υπήρχε κάτι, θα (έπρεπε να) είχε περαστεί στον Κένταυρο.
Δεν πειράζει στο περίπου καλά είναι θα μετρήσω και τα δικά μου και θα σου πω
Δεν μπορώ να ανεβάσω της φωτό αλλά είναι ένα χιλιοστό ποιο σφιχτό και μπροστά και πίσω αυτά που ειναι NO STEEL
Πιστεύω αυτο θα λυθεί φέτος ή του χρόνου έχει βγει καινούρια οδηγία από την ευρωπαϊκή ένωση που οπουδήποτε έχει νερό υποχρεωτικά με ατσάλινα
Δεν βλέπω καλά το λέει βαράτε ότι θέλετε
Η ρυθμιστική δεν αναφέρει "χαρακτηρισμενους υγροτοπους" ,αλλά σκέτο υγροτοπους,το τι θεωρείται υγροτοπος αναφέρεται στους συνδέσμους που έβαλα στην προηγούμενη απάντηση στον συνάδελφο Παναγιώτη. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν κάνω λάθος ας μας ενημέρωση κάποιος .Ακριβώς γι'αυτό ρωτάω. Μπάχαλο. Εάν υπήρχε κάτι, θα (έπρεπε να) είχε περαστεί στον Κένταυρο.
Είναι αυτό που λες Δημήτρη αυτό είχε αλλάξει από τον Φεβρουάριο αλλά δεν είχε περάσει στην ρυθμιστική. Επειδή υπήρχε το ίδιο πρόβλημα και στην Ευρώπη άλλαξαν το Υδροβιότοποι σε υγρότοπους και έτσι τα πιάνει όλα όπου υπάρχει νερό.Η ρυθμιστική δεν αναφέρει "χαρακτηρισμενους υγροτοπους" ,αλλά σκέτο υγροτοπους,το τι θεωρείται υγροτοπος αναφέρεται στους συνδέσμους που έβαλα στην προηγούμενη απάντηση στον συνάδελφο Παναγιώτη. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, αν κάνω λάθος ας μας ενημέρωση κάποιος .
Δεν βλέπω καλά το λέει βαράτε ότι θέλετεθα ρωτήσω τον σύλλογο γιατί τον ρώτησα κιόλας πριν ένα μήνα και λέει βαράτε άφοβα
![]()
Τούρκικο με 400 ευρώ.Βάρα εσύ και αν πέσεις σε κανέναν που το μεταφράζει αλλιώς, πήγαινε στο σύλλογο να σου πληρώσει το πρόστιμο και να κάνει χοροεσπερίδα για να σου πάρει καινούργιο τουφέκι...
Έτσι έπρεπε να κάνουν όλοι ,έναν που είχα πολύ μα πολύ καλές σχέσεις έχει εγκαταλείψει πολύ μεγάλος τώρα, είχε φτιάξει το έχω αναφέρει πάλι όπως τους Αμερικανούς βαρέλι και έριχνε μέσα επιτόπου και άκουγες σαν αεροβόλο θόρυβο ,και τα δοκίμαζε στο μαγαζί στο πίσω μέρος,απλά κάποια στιγμή μετά από πολλές βολές το άνοιγε και έβγαζε της τάπες και σε χρήση χρόνων αλλάζεις όλο το περιεχόμενο.Αυτο είναι μια ωραιότατη λύση για να μην τρέχεις πέρα δώθε στο σκοπευτήριο.Οι περισσότεροι δεν δοκιμάζουν.
Δηλαδή δεν κάνουν δοκιμαστικές βολές.
Γνωστός οπλουργος, για κάθε οπλο που βγάζει εμπλοκές και το επισκευάζει, παει στο σκοπευτήριο και ρίχνει 25 φυσιγγια διαφόρων τύπων.
Την διαδικασία την καταγράφει σε βίντεο ως απόδειξη ότι το όπλο επισκευάστηκε.
Είναι όμως πιο ακριβός από τους περισσότερους.
Συνοδεύεται όμως και από θανατηφόρες τουφεκιές η συγκεκριμένη.Όσο σκέφτομαι να μαζέψω λεφτά να πάρω καμιά affinity ή καμιά astro,τόσο ακούω τις εμπλοκές και τα ξενερωματα που τραβάτε και με αποθαρρύνει ν πάω για καινούργιο τουφέκι. Με έπεισε ο πατέρας μου από μικρό ότι το δίκανο είναι αρκετό στο κυνήγι και συνήθισα. Όταν ξεκίνησα να παίρνω την μπραου 2000 ,μου έλεγε ο πατέρας μου ,στα χαμηλά γρ κάνει εμπλοκές. Εμένα μου έκανε εμπλοκή στα series 2 και σε κανένα άλλο και τα χάρισα.Αλλά αυτό το βάρος της είναι για τα περδικοκυνηγια θάνατος ασηκωτος.
Αν τη έχεις το ποτηράκι πάνω πάνω έχει διπλή χρήση ανάλογα πως το τοποθετείς.Όσο σκέφτομαι να μαζέψω λεφτά να πάρω καμιά affinity ή καμιά astro,τόσο ακούω τις εμπλοκές και τα ξενερωματα που τραβάτε και με αποθαρρύνει ν πάω για καινούργιο τουφέκι. Με έπεισε ο πατέρας μου από μικρό ότι το δίκανο είναι αρκετό στο κυνήγι και συνήθισα. Όταν ξεκίνησα να παίρνω την μπραου 2000 ,μου έλεγε ο πατέρας μου ,στα χαμηλά γρ κάνει εμπλοκές. Εμένα μου έκανε εμπλοκή στα series 2 και σε κανένα άλλο και τα χάρισα.Αλλά αυτό το βάρος της είναι για τα περδικοκυνηγια θάνατος ασηκωτος.
Θα θεωρηθεί διαφήμιση αν πούμε και τ' όνομά του ;Οι περισσότεροι δεν δοκιμάζουν.
Δηλαδή δεν κάνουν δοκιμαστικές βολές.
Γνωστός οπλουργος, για κάθε οπλο που βγάζει εμπλοκές και το επισκευάζει, παει στο σκοπευτήριο και ρίχνει 25 φυσιγγια διαφόρων τύπων.
Την διαδικασία την καταγράφει σε βίντεο ως απόδειξη ότι το όπλο επισκευάστηκε.
Είναι όμως πιο ακριβός από τους περισσότερους.