Σπρώξιμο κ σπανκινγκ στα καπούλιαρε σεις αυτό σημαίνει το ;;;;;;;
εγώ το βαζα όταν ήθελα να πω ότι είναι να χτυπιέσαι από το γέλιο!!!!!
ε, ρε παρεξηγήσεεεειιιιιιιιςςςςςςςς
Σπρώξιμο κ σπανκινγκ στα καπούλιαρε σεις αυτό σημαίνει το ;;;;;;;
εγώ το βαζα όταν ήθελα να πω ότι είναι να χτυπιέσαι από το γέλιο!!!!!
ε, ρε παρεξηγήσεεεειιιιιιιιςςςςςςςς
Αυτος ειναι οκ. Γενικα ο Κυργιας. Εγω δεν ειχα ποτε θεμα μ΄αυτους.Σήμερα επικοινώνησα με τον Γιώργο τον Μάντσιο που είναι στον Κύργια και μου είπε να του στείλω τα τσόκ που έχουν πρόβλημα και εάν το διαπιστώσει και αυτός, τότε θα μου τα αντικαταστήσει με άλλα καινούργια!. Θα τα στείλω αύριο και ίδωμεν!.
Σιγά ρε άμα είσαι μάγκας κάνε το βαιροκ μπαικαλΚαποτε ειχα ενα αεροβολο μπαικαλ που ηθελα να το κανω weihrauch και του ειχα μαμησει τα ματια απο το μαστορεμα. Ηθελα σχεδον ολο το οπλο σε ανταλλκτικα. Τα βρηκα ολα.
Το !!!βαιροκ
Ο Τζωνης το ειπε Αμερικανικα. Κι εγω ετσι το λεω. Γερμανικη κωλογλωσσα. Σαν να εχουν δυσκοιλιαΤο !!!
Βάϊράουχ ρε Τζόνυ, Βάϊράουχ!
Αμερικάνικα ή καρδτσώτκα;;;Ο Τζωνης το ειπε Αμερικανικα.
ψωφας για unboxingΑνοιγε και ασε το στριπτιζ
τσοκ ειναι? τι εχει?Το μονο αρνητικο ειναι αυτοView attachment 56695
Έτσι το έλεγε ένας παπάρας Άγγλος ,έτσι το πήρα κ γω....μα είναι γλώσσα τώρα τα γερμανικάΤο !!!
Βάϊράουχ ρε Τζόνυ, Βάϊράουχ!
Εγω το πηρα απο αμερικανο. Δεν ηξερα να το πω και το εψαξα στο γιου τιουμπΈτσι το έλεγε ένας παπάρας Άγγλος ,έτσι το πήρα κ γω....μα είναι γλώσσα τώρα τα γερμανικά
Ναι τσοκ ειναι αυτο που ειναι σαν γρουμπουλι δεν θα επρεπε να ειναι εκει κανονικατσοκ ειναι? τι εχει?
Καλοριζικο, καλοριχτο. Ειναι πολυ δυνατο τουφεκι. Εξαιρετικη αγορα. Πηρες και το απλο κοντακι και καλα εκανες
Σε ευχαριστω πολυ και για την βοηθεια που μου εδωσες χωρις εσενα ισως ακομα ψαχνομουνΚαλοριζικο, καλοριχτο. Ειναι πολυ δυνατο τουφεκι. Εξαιρετικη αγορα. Πηρες και το απλο κοντακι και καλα εκανες