Έριξε τουφέκια κ το πέτυχε με την αποθήκηΠέστο ψέματα ,τώρα αυτό πως σου ήρθε;;
Έριξε τουφέκια κ το πέτυχε με την αποθήκηΠέστο ψέματα ,τώρα αυτό πως σου ήρθε;;
Δωσε info. Τι εκανες? Το θερμανες? με τι το ξεβιδωσες? Λεγε λεγε
πηγε διπλα τσκομμωτριες και πηρε του πιστουλακι...Δωσε info. Τι εκανες? Το θερμανες? με τι το ξεβιδωσες? Λεγε λεγε
Είχε πολυμεριστεί η κόλλα μάλλον και περιστρεφόταν ελάχιστα η αποθήκη.Πέστο ψέματα ,τώρα αυτό πως σου ήρθε;;
ΩΧ....Δωσε info. Τι εκανες? Το θερμανες? με τι το ξεβιδωσες? Λεγε λεγε
Ειπηγε διπλα τσκομμωτριες και πηρε του πιστουλακι...
Σκέψου τώρα να το ρίξει στις ζειμπεκιεςΕίχε πολυμεριστεί η κόλλα μάλλον και περιστρεφόταν ελάχιστα η αποθήκη.
Με το χέρι πολύ δύσκολα αλλά όταν έριχνα πολλά φυσίγγια σκοπευτήριο είχα δει μια περιστροφή 5 μοίρες.
Κάποιες φορές το έκανε κάποιες όχι.
Ξήλωμα και καινούργια κόλλα.
Πιστόλι θερμού αέρα με ρυθμιζόμενη θερμοκρασία στο 100-120 βαθμούς, προστατευτικό για το πλαστικό (φωτό), βρεγμένη χαρτοπετσέτα στην αποθήκη γιατί είναι 2 κομμάτια (για να μην θερμανθεί το δεύτερο σπείρωμα) και 10 λεπτά από τον χρόνο μου.
View attachment 60374
View attachment 60375
Με το χέρι αφού το ζέστανα ...με τι το ξεβιδωσες? Λεγε λεγε
Ο Τακης ο σουγιας ...ο Βασιλης ο τανάλιας και τα υπολοιπα παιδιαΜε το χέρι αφού το ζέστανα ...
Κάτι δεν μου πάει σε όλη τη διαδικασία
Δεν ήταν εύκολο το ξεβίδωμα ... επειδή δεν ήθελα να το ζεστάνω πολύ (το ζέσταινα σταδιακά και δοκίμαζα) έβαλα πολύ ταινία συσκευασιών περιμετρικά του σωλήνα ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του σωλήνα και να ασκήσω μεγαλύτερη ροπήο Βασιλης ο τανάλιας
Μιά και στην ρεματιά ...Σκέψου τώρα να το ρίξει στις ζειμπεκιες
Για τέτοια ξεσφιξηματα μια σαμπρελα ποδηλάτου τυλιγμένη γύρω από την σωλήνα βοηθάει πολύ.Δεν ήταν εύκολο το ξεβίδωμα ... επειδή δεν ήθελα να το ζεστάνω πολύ (το ζέσταινα σταδιακά και δοκίμαζα) έβαλα πολύ ταινία συσκευασιών περιμετρικά του σωλήνα ώστε να αυξηθεί η διάμετρος του σωλήνα και να ασκήσω μεγαλύτερη ροπή
Έχω δει όμως να το ζεσταίνουν και με φλόγα απ' ευθείας.
Δεν το συστήνω σε κανέναν.
Σας το λέω και πάλι .... καλύτερα σωστός οπλουργός.
ΣωστότατοςΓια τέτοια ξεσφιξηματα μια σαμπρελα ποδηλάτου τυλιγμένη γύρω από την σωλήνα βοηθάει πολύ.
Ήταν λαΘος οι επωμισεις.Γινοταν η επωμιση σε φάσεις όχι μια κίνησηΚάτι δεν μου πάει σε όλη τη διαδικασία
Μόλις έδειξες γιατί υπάρχει η φήμη ότι οι benelli δεν σκοτώνουν . Μα αφού όλα τα τσοκ τους είναι μισό αστέρι πιο ανοιχτά , από τα αστέρια που γράφουν πάνω . Και αυτό διαχρονικά , από τις πρώτες τη δεκαετία του ´70 μέχρι σήμερατο μαμά 2* το οποίο είναι μετρημένο σε σχέση με τον (αυλό 18,3) 17,68, διαφορά 0,62, άρα σχεδόν δυομισάρι?. Εκείνο όμως που μου έκανε εντύπωση είναι το τεσσάρι με διαφορά του αυλού 0,12 (άρα υποθέτω τέσσερα μισό?),
που να δεις τα τσοκ της μπραουΜόλις έδειξες γιατί υπάρχει η φήμη ότι οι benelli δεν σκοτώνουν . Μα αφού όλα τα τσοκ τους είναι μισό αστέρι πιο ανοιχτά , από τα αστέρια που γράφουν πάνω . Και αυτό διαχρονικά , από τις πρώτες τη δεκαετία του ´70 μέχρι σήμερα
Άβυσσος ...σηκώνω τα χέρια ψηλάπου να δεις τα τσοκ της μπραου
αλλά οι μπραου έχουν την φήμη ότι σκοτώνουν!