Αναλόγως το τμήμα ότι σου πουν εκεί.Καλημέρα και πάλι θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει πόσο καιρό κάνει να βγει η άδεια αγοράς οπλου
Ένας ακόμα λόγος για να ανοιχτεί η αποθήκη είναι για να αλλαχτεί η πλαστική τάπα που σπρώχνει το πρώτο φυσιγγι που μπαίνει μέσα. Μετά από πολύ χρήση ή από πολυμερισμο μπορεί να χρειαστεί αλλαγή.Δεν χρειάζεται να ξεβιδωθεί στην μ2, μόνο αν αποφασίσεις να αλλάξεις αποθήκη ή αν στραβώσει για οποιονδήποτε λόγο, χτύπημα κτλ
Βάζεις αλουμινίου και αντέχει πολύ περισσότερο.Ένας ακόμα λόγος για να ανοιχτεί η αποθήκη είναι για να αλλαχτεί η πλαστική τάπα που σπρώχνει το πρώτο φυσιγγι που μπαίνει μέσα. Μετά από πολύ χρήση ή από πολυμερισμο μπορεί να χρειαστεί αλλαγή.
Να το βάλεις ξεχωριστά στις πωλήσεις,με φωτογραφίες και τα σχετικά ,εδώ θα χαθεί.Χαιρετω ολα τα παιδια. Τον Οκτωβρη του 2020 Λιγες μερες πριν την καραντινα αγορασα την benelli m1 super 90. Tην κυνηγησα μια φορα μονο λογω απαγορευσης και 3 φορες περυσι λογω αγορας ποζε. Αποφασισα να την πουλησω για αγορα πλαγιοκαννου. Ερωτας γαρ με τα δικανα. Αν καποιος απο την ομαδα ενδιαφερεται για πληροφοριες ας επικοινωνησει μαζι μου με προσωπικη συζητηση για πληροφοριες. Μιλαμε για καινουργιο οπλο.
Σκέψου το καλά κ Γιώργο.Μετα θα πρέπει ν'αλλαξεις και το avatar...Χαιρετω ολα τα παιδια. Τον Οκτωβρη του 2020 Λιγες μερες πριν την καραντινα αγορασα την benelli m1 super 90. Tην κυνηγησα μια φορα μονο λογω απαγορευσης και 3 φορες περυσι λογω αγορας ποζε. Αποφασισα να την πουλησω για αγορα πλαγιοκαννου. Ερωτας γαρ με τα δικανα. Αν καποιος απο την ομαδα ενδιαφερεται για πληροφοριες ας επικοινωνησει μαζι μου με προσωπικη συζητηση για πληροφοριες. Μιλαμε για καινουργιο οπλο.
Γιωργο σκετο με λενε Παρη. Τι εννοεις?Σκέψου το καλά κ Γιώργο.Μετα θα πρέπει ν'αλλαξεις και το avatar...
Γιώργο σκέτο;Την πούλησες;Δε θα μπορείς να είσαι Georgebenellim1..χωρίς benellim1.Αντε άλλαξε το μετά..Με όλο το θάρρος,κάνουμε κ λίγο πλακαΓιωργο σκετο με λενε Παρη. Τι εννοεις?
Θα γινω georgebrowning. Kαι η πλακα χρειαζεται. Το << σκετο>> δεν ειναι το επωνυμο μου.Γιώργο σκέτο;Την πούλησες;Δε θα μπορείς να είσαι Georgebenellim1..χωρίς benellim1.Αντε άλλαξε το μετά..Με όλο το θάρρος,κάνουμε κ λίγο πλακα
Άμα έρθεις μια φορά στη benelli δεν (ξε)φεύγεις ποτέΓιώργο σκέτο;Την πούλησες;Δε θα μπορείς να είσαι Georgebenellim1..χωρίς benellim1.Αντε άλλαξε το μετά..Με όλο το θάρρος,κάνουμε κ λίγο πλακα
Για Georgebaikalcustom68-4*2* σε πήγαινα.Πως προέκυψε το bro; Απ'τον Κόλλια;Θα γινω georgebrowning. Kαι η πλακα χρειαζεται. Το << σκετο>> δεν ειναι το επωνυμο μου.
Δεν ειναι θεμα Benelli ειναι θεμα ............. καψουρας με τα δικανα.Άμα έρθεις μια φορά στη benelli δεν φεύγεις ποτέ
Το εχω ηδη το browning 325. Το αγορασα πριν 1,5 χρονο μεταχειρισμενο. Ημουν τυχερος. Δεν το βρισκεις ευκολα. Το εχω ξαναπει. Τα δικανα ειναι παντοτεινη αγαπη. Εξαλλου μεσα σε δικανα μεγαλωσα.Για Georgebaikalcustom68-4*2* σε πήγαινα.Πως προέκυψε το bro; Απ'τον Κόλλια;
Μακαρι να εβρισκα baikal πλαγιοκαννο με καννη 68 εκατοστα 4-2 αστρα εργοστασιακο.Για Georgebaikalcustom68-4*2* σε πήγαινα.Πως προέκυψε το bro; Απ'τον Κόλλια;
Το εχω ηδη το browning 325. Το αγορασα πριν 1,5 χρονο μεταχειρισμενο. Ημουν τυχερος. Δεν το βρισκεις ευκολα. Το εχω ξαναπει. Τα δικανα ειναι παντοτεινη αγαπη. Εξαλλου μεσα σε δικανα μεγαλωσα.
Βγαίνει νομίζω 66 ή 68 μονοσκανδαλο,με τσοκΜακαρι να εβρισκα baikal πλαγιοκαννο με καννη 68 εκατοστα 4-2 αστρα εργοστασιακο.
Ωραία τα δικανα αλλά οι benelli είναι για επικίνδυνες αποστολές!!Δεν ειναι θεμα Benelli ειναι θεμα ............. καψουρας με τα δικανα.
Το γνωριζω Παρη. Το θελω ομως δισκανδαλο και βγαινει μονο σε 72 εκ.Βγαίνει νομίζω 66 ή 68 μονοσκανδαλο,με τσοκ
Η ηλικια μου ειναι επιφοβη για ...... επικινδυνες αποστολες.Ωραία τα δικανα αλλά οι benelli είναι για επικίνδυνες αποστολές!!