Αν πάρεις την απόφαση να προβείς στην αλλαγή το ξεβίδωμα είναι το πιο εύκολο για τον οπλουργό...τα υπόλοιπα είναι τα ζόρια!!!Λεωνίδα,
Όταν είχε ξεβιδωθεί στη δική μου, δεν το σκέφθηκα να βάλω από Remington. Μέγα λάθος.
Αν πάρεις την απόφαση να προβείς στην αλλαγή το ξεβίδωμα είναι το πιο εύκολο για τον οπλουργό...τα υπόλοιπα είναι τα ζόρια!!!Λεωνίδα,
Όταν είχε ξεβιδωθεί στη δική μου, δεν το σκέφθηκα να βάλω από Remington. Μέγα λάθος.
Όλα γίνονται πλέον .Αν πάρεις την απόφαση να προβείς στην αλλαγή το ξεβίδωμα είναι το πιο εύκολο για τον οπλουργό...τα υπόλοιπα είναι τα ζόρια!!!
Δεν την παίρνω ολόκληρη από car ... πιο ακριβά θα κοστίσει η μετατροπή.Και κάπως έτσι λες "τώρα που έχω βγάλει την ουρά, για να δω τι θα γινόταν αν βιδωνα μία κάννη από 870"...
Τώρα που είπες για car...Δεν την παίρνω ολόκληρη από car ... πιο ακριβά θα κοστίσει η μετατροπή.
Λίγο τα μέτρα, λίγο κάτι τοξικοί σαν εμάς και πωλούνται όπλα εξαιρετικά.Με την ευκαιρία ,να είσαι πολύχρονος φίλε μου!Υγεία για εσένα και την οικογένειά σου!Τώρα που είπες για car...
Πωλούνται κάτι μπενελες στο car ούτε ο άνεμος δεν τις έχει αγγίξει
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να σαι καλά φίλε!!!Λίγο τα μέτρα, λίγο κάτι τοξικοί σαν εμάς και πωλούνται όπλα εξαιρετικά.Με την ευκαιρία ,να είσαι πολύχρονος φίλε μου!Υγεία για εσένα και την οικογένειά σου!
Χρονια πολλα στελιο γερος οτι επιθυμείς.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, να σαι καλά φίλε!!!
Έχει και αυτός γούστο!Τώρα που είπες για car...
Πωλούνται κάτι μπενελες στο car ούτε ο άνεμος δεν τις έχει αγγίξει
Τι εννοείς αρκετά; Δεν είναι καινούριο μοντέλο η Vinci.Από το 2007-2008 είναι στην αγορά. Κλείνει 15 χρόνια τώρα. Όλα αυτά τα χρόνια όλο και κάτι θα έχει πουλήσει.Η Vinci έχει πουλήσει ικανοποιητικά; Έχει κανείς πληροφορίες "από μέσα";
Εννοώ αν θεωρείται επιτυχημένο μοντέλο από πλευράς πωλήσεων.Τι εννοείς αρκετά; Δεν είναι καινούριο μοντέλο η Vinci.Από το 2007-2008 είναι στην αγορά. Κλείνει 15 χρόνια τώρα. Όλα αυτά τα χρόνια όλο και κάτι θα έχει πουλήσει.
Σίγουρα δεν είναι M2!Εννοώ αν θεωρείται επιτυχημένο μοντέλο από πλευράς πωλήσεων.
Σωστά. Αυτό που προσπαθώ να μαντέψω, είναι αν η Μπενέλλι θα διατηρήσει αυτό τον πρωτότυπο μηχανισμό λειτουργίας σε κάποιο νέο μοντέλο ή θα τον αποσύρει.Σίγουρα δεν είναι M2!
Και να τον αποσύρει ( που δεν νομιζω ) εσενα τι σε πειραζει? Το θέμα είναι να σου αρέσει και να σου βγάζει γουστα!Σωστά. Αυτό που προσπαθώ να μαντέψω, είναι αν η Μπενέλλι θα διατηρήσει αυτό τον πρωτότυπο μηχανισμό λειτουργίας σε κάποιο νέο μοντέλο ή θα τον αποσύρει.
Πολυ κακασχημο αλλα εχει ψοβερη αισθηση στα χερια σε 66 ποντους που το επιασα δε θα το περνα τι θες να πάρω κανα λαθος λαδι να ριξω και να μεινω μονο με την κανη αχαχαχαχα θα λιωσει ολο μετα το πλαστικοΟλες οι benelli ειναι πολυ ομορφα οπλα εκτος απο την vinci, πιστευω πρεπει να το εψαξαν παρα πολυ για να βγαλουν τοσο ασχημο οπλο.
Φίλε άσχημο ναι αλλά τεχνολογικά πολύ μπροστά και ωραία αίσθηση στα χέρια έχειΟλες οι benelli ειναι πολυ ομορφα οπλα εκτος απο την vinci, πιστευω πρεπει να το εψαξαν παρα πολυ για να βγαλουν τοσο ασχημο οπλο.
Γιάννη χθες έγραψες ότι δεν είσαι αντιμπενελακιας, σήμερα μου γράφεις για τη vinci ότι έχει τεχνολογία.Φίλε άσχημο ναι αλλά τεχνολογικά πολύ μπροστά και ωραία αίσθηση στα χέρια έχει