Πόσο έχει αυτό; Σίγουρα κάνα 50€Τι πάθατε ;
Κιότεψαν οι οπλάρες μπροστά σε ένα φυσίγγι με shot-lok ?
Πόσο έχει αυτό; Σίγουρα κάνα 50€Τι πάθατε ;
Κιότεψαν οι οπλάρες μπροστά σε ένα φυσίγγι με shot-lok ?
Το ξέρω ότι γίνεται Άρη ... αυτό που δεν ξέρω ακόμα είναι γιατί η συγκέντρωση αυτών των φυσιγγίων δεν πέφτει όπως των υπολοίπων.Αν πατένταρεις τη βυσμσατωση, κάνεις κολπακια για να κρατήσεις τα σκάγια οσο περισσότερο γίνεται ενωμένα, τα φορτώσεις μπαφερ για να μην την "ακούνε" από παραμορφώσεις κτλ κτλ γίνεται... Στην ουσία κάνεις απλά τίς κανες έναν παρόμοιο μεταξύ τους σωλήνα, δεν επιδρούν πάνω στο φυσίγγι...
Έχει κάποια πρακτική εφαρμογή αυτό?
https://www.kalkantzakos.com/Product/4121/rooster-xr-shot-lok,-fusiggia-winchesterΠόσο έχει αυτό; Σίγουρα κάνα 50€
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε40 μερόνυχτα να συζητάτε,δεν θα πείσετε ο ένας τον άλλο!!
Όποιος είναι ικανοποιημένος και κάνει την δουλειά του,......τα σκυλιά δεμένα!
Τι άλλο να διαβάσεις?Ανοίγω το benelli team και διαβάζω για φυσίγγια προχω κλπ. Τι έγινε χουχουλιάζετε εδώ στο thread, έχει ζεστούλα;
9άρια ?να σου στείλω 10 διαφορετικά 9 αρακια και ριχτα και μετά μας λες το ανέκδοτο ότι όλα είναι ίδια τα κανουλια.
Να εισαι σιγουρος οτι κυνηγαω και λαγο αλλα οχι οπως παλια, πηγαινω ομως 6-7 φορες, το Κικς τι σε πειραξε; αφου δεν προσφερει τιποτα...δεν γραφω αλλο εδω γιατι το καναμε χαλια κι αυτο το θεμα.Και εγώ απλά ρίχνω και μάλιστα όχι με kicks.
Αν κυνήγαγες λαγό θα ήξερες ότι δεν χρειάζονται τέτοια φυσίγγια.
Αλλά το θέμα μας ήταν αν το φυσίγγι μπορεί να εκμηδενίσει το οποιοδήποτε όπλο και τσοκ και η απάντηση είναι ναι απ ότι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα.
ου !ρε! αντιμπενελακια!Θα μας κραξουν τα παιδια και με το δικιο τους
Δεν ειμαι τομαρ....ου !ρε! αντιμπενελακια!
Κανε καλυτερα με αλλο φυσιγγι νορμαρ χωρις μπαφερ για να εχουμε καλυτερη εικονα.Όταν βρω ευκαιρία θα κάνω μια δοκιμή με μαμά 3*, briley M και kicks smoke 20 με nitro magnum semi No4 με την powerbore
Έχω express σε Νο5, μας κάνει;Κανε καλυτερα με αλλο φυσιγγι νορμαρ χωρις μπαφερ για να εχουμε καλυτερη εικονα.
Ναι μια χαρα ειναιΈχω express σε Νο5, μας κάνει;
Εγώ έχω βάλει κατά καιρούς δοκιμές, το μαμά 3 σε σύγκριση με το Kicks 3 πάλι στα 35 μέτρα έχει 13 με 15 % χαμηλότερη συγκέντρωση με απλά φυσίγγια...Όταν βρω ευκαιρία θα κάνω μια δοκιμή με μαμά 3*, briley M και kicks smoke 20 με nitro magnum semi No4 με την powerbore
Βρε θα με τρελάνεις τώρα.το Κικς τι σε πειραξε; αφου δεν προσφερει τιποτα...
σκοτώνει άλλα 5 μόποιο όπλο βγάζει 10% μεγαλύτερη συγκέντρωση σκοτώνει στον Θεό