Καινούργιο η μεταχειρισμένο;ετοιμαζομαι για αγορα baikal sp....
Καινούργιο η μεταχειρισμένο;ετοιμαζομαι για αγορα baikal sp....
Ρε συ,συμφώνησε και δυο στιγμές!Οκ πες προς στιγμή ότι συμφωνώ μαζί σου, με τι αρχική τιμή και πόσο θα αυξήσεις την συγκέντρωση ώστε να αποφύγεις τα παραπάνω ; 3% 5% 10% 20% ή όσο περισσότερο μπορείς ;
Να μου επιτρέψεις να επιμείνω ότι αυτό που μετράει είναι ο απαραίτητος αριθμός σκαγιων πάνω στο θήραμα.Όχι, στατιστικά αυτό που μετράει είναι μόνο ο αριθμός σκαγιών στον κύκλο.
Για τις ουρές τα έχουμε πει.
Ισχύει,για την συχνότητα εμφάνισης των κενων!Ούτε κενά ούτε ισοκατανομές ούτε τίποτα.
Τα κενά μπορεί να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν στην επόμενη τουφεκιά.
Θεμιτό να είναι λίγα με επαρκή στατιστικά πληθυσμό, αλλά όχι απαραίτητο.
Μπορώ να διαφωνήσω?Η ισοκατανομή είναι θεμιτή και αυτή αλλά δεν παίζει ρόλο στις πιθανότητες να πάρει το θήραμα Χ σκάγια (πάντα όταν βρεθεί στον κύκλο)
Αν στραβοβαραει η κάνη,μιλάμε για μετατόπιση του κέντρου της τουφεκιας!Μόνο ο συνολικός αριθμός σκαγιών στον κύκλο, το μέγεθος του θηράματος, η απόκλιση από το κέντρο (πχ στραβή κάνη) και το πόσο σφιχτά στέλνεις τις τουφεκιές σου γύρω από το πουλί παίζουν ρόλο.
Μπορεί ναι,μπορεί όχι!Ακόμα και τα μισά σκάγια να βάλεις από αυτά που προτείνουν οι πίνακες έχεις πάλι σοβαρά ποσοστά επιτυχίας.
Ούτε κι εγώ!Αν είσαι κέντρο δεν το συζητώ
κουτα...μονο...Καινούργιο η μεταχειρισμένο;
Τι να έγινε τώρα εδώ με τα αμερικανάκια?
Εγώ θα το έπαιρνα με τσοκακια.κουτα...μονο...
Ετοιμάζομαι πάλι Σταμάτη . Θελω μια καραμπίνα αερίων. 500€ μόνο όμως θα έχω σε κανά μήνα. Κάτι θα βρω όμως. Έχω πίστη στον εαυτο μου.Και εμένα στην δικιά μου παίζει να έφτασε τριψήφιο σε λαγούς μέχρι να την παρκάρω. Το περίεργο είναι άλλο όμως. 30 χρόνια δεν είχες την απορία να δοκιμάσεις κάτι άλλο? Τι στο καλό μόνο εμένα και του φίλου Κόλλια μπαίνουν αυτές οι φωνουλες στο μυαλό που σου λένε (αγόρασε το κι αυτό, αγόρασε το κι αυτό) και τα κάνουμε στάχτη
Ετοιμάζομαι πάλι Σταμάτη . Θελω μια καραμπίνα αερίων. 500€ μόνο όμως θα έχω σε κανά μήνα. Κάτι θα βρω όμως. Έχω πίστη στον εαυτο μου.
Όχι να μοιαζει, την ίδια θέλω. Δε με παίρνει όμως. Και εννοείται δε περιμένω μέχρι να με πάρει. Έχω σοβαρή λοίμωξη, το παραδέχομαι.Όπως σε έχω ψυχολογησει φίλε μου θες κάτι που να μοιάζει σε sx4
Όχι να μοιαζει, την ίδια θέλω. Δε με παίρνει όμως. Και εννοείται δε περιμένω μέχρι να με πάρει. Έχω σοβαρή λοίμωξη, το παραδέχομαι.
Τα παντα ολα ,απο πυροβολο των 155 μεχρι πασχαλιατικο πλαστικοΓια πες τι έχεις βάλει στο μάτι ?
Δεκτή η άποψη σου......ομαδα που κερδιζει δεν αλλαζει Βαγγελη...ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε...καλως η κακως το πιο ολοκηρωμενο αυτογεμες που παιρνει πολυ υψηλη βαθμολογια σε ολους τους τομεις ειναι οι benelles....απλοτητα, αξιοπιστια, ποιοτητα, εργονομια, σχεδιασμο, βλητικη αποδοση ειναι ή πολυ μπροστα απο τους ανταγωνιστες ή δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αυτους.....αυτη ειναι η δικη μου αποψη
Μέχρι στιγμής, γιατί αυτά αλλάζουν:Για πες τι έχεις βάλει στο μάτι ?
Μέχρι στιγμής, γιατί αυτά αλλάζουν:
Fausti progress new
Τουρκικό huglu veyron new
Beretta 390/1 used. Εδώ θέλει ψαξιμο
Θα πάω να το δωΑπό αυτά τα τρία θα διάλεγα το fausti
Σαν "τουρκικό" μοιάζει.Εχει αυτόν τον αεραΘα πάω να το δω
Το εξετάζει η επιστήμη!!!Όχι να μοιαζει, την ίδια θέλω. Δε με παίρνει όμως. Και εννοείται δε περιμένω μέχρι να με πάρει. Έχω σοβαρή λοίμωξη, το παραδέχομαι.
Γράφει made in italy απ' οξω.Σαν "τουρκικό" μοιάζει.Εχει αυτόν τον αερα
Εγώ πάντως Κώστα αν έπαιρνα μεταχειρισμένη καραμπίνα αερίων θα κοίταγα μόνο σε beretta 302 η 303. Ισως και browning 2000. Tίποτε άλλο.Θα πάω να το δω
Ναι εννοειτε δεν αμφιβάλλω.Σου λέω πως πως μου μοιάζει.Γράφει made in italy απ' οξω.