Σε ποια σημεία?Εγώ σαν μηχανισμό νομίζω ότι της fn είναι καλύτερος
(Ευελπιστώ σε σεμνή απάντηση!!)
Σε ποια σημεία?Εγώ σαν μηχανισμό νομίζω ότι της fn είναι καλύτερος
Αυτά είναι θεωρίες Γιάννη, σωστές ή λάθος δεν το εξετάζω ...όταν αυξήσεις τον όγκο ή θέλεις πολύ μεγάλες ταχύτητες θα χρειαστείς σωστότερη διαχείριση των σκαγιων δηλ (αλεύρι,Μπάφερ,κτλ) για να τα γλιτώσεις από το στρίμωγμα και τίς πιέσεις.Οι αυλοι 18.5 και 18.6 διαχειρίζονται σωστότερα μεγαλύτερη γκάμα γομώσεων και με έναν κώνο αυξημένο ακόμα καλύτερα.
Η μαξους μαμαει
Beretta ... μοντέλο διάλεξε εσύ ...Ότι γνώμες μπορείτε δεκτές για αγορά
Μπραουνιγκ μαξους 2 ηΜπερετα στην ίδια πάνω κατω χρηματική αξία μάλλον ξύλινη
Ευχαριστώ
Eεε το ξέχεσες τώρα ... "ρίχνουν το ίδιο" είναι το moto ...Παλιο- σιδεριας είναι δεν κάνει. ρίχνει και χειρότερα από m2
Α400unicoΜοντέλο Μπερέτα?
εε το ξέχεσες τώρα ... "ρίχνουν το ίδιο" είναι το moto ...
Στο πρώτο έχεις δίκιο ...
Την πρώτη!Α400unico
A400 Upland kick off;
Πόσα γραμμάρια, με τι βάρος όπλου (εκτός κλείστρου), και με τι βάρος κλείστρου ?Ο Τούρκος πως στην ευχή έχει καταφέρει να ρίχνει λίγα γραμμάρια,
απροβληματιστα
Κύριε Γιάννη αν κατάλαβαΤην πρώτη!
Ρίχνουν τα ονομαστικά τους με το συγκεκριμένο φυσίγγι.εντάξει θα το γράψω σωστά τώρα. Η m2 ρίχνει με 1* περίπου το ίδιο με την μαξους με 2.5*
Την πρώτη!
Εεε ναι!Κύριε Γιάννη αν κατάλαβα
Unico και όχι μαξους
Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα και ειλικρίνεια είναι ότι σε όπλο που ΚΑΤΕΧΩ,έχω δει αυτό που λέω!Λες να μην μπορεί να το καταφέρει η Benelli αν το ήθελε και να το κατάφεραν οι αντιγραφείς ?
Ίσως αλλά δύσκολο το κόβω.
Τη θες τώρα την απάντηση αλλά τεσπα η μπάλα πήγε δοκαριΣε ποια σημεία?
Δεν μ'αρεσει το σύστημα kick off και πολύ περισσότερο δε μου αρέσει εκεί που το τοποθετεί στην upland.Η upland δεν σου αρέσει Γιάννη?
Μου φαινεται πιο απλός και δε μου αρέσει στη Μπερέτα αυτό το συγκρότημα ελατήριο κλείστρο φορέας ενα πράμα. Της Μπερέτα 390 μου άρεσε πολύ που το περιεργάστηκα. Έχω μια λοξά κάτι που με ικανοποιεί οπτικά να το προτιμώΣε ποια σημεία?
Ήταν 2,5 μέτρα οφσάιντ!!Τη θες τώρα την απάντηση αλλά τεσπα η μπάλα πήγε δοκαρι
Και βάρος υπόλοιπου όπλου με βγαλμένο το κλείστρο.Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα και ειλικρίνεια είναι ότι σε όπλο που ΚΑΤΕΧΩ,έχω δει αυτό που λέω!
Θα ζυγίζω τα δύο κλείστρα...