Το μοντυ τι ειναιΗ μοντυ με μεγάλο κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου (κατασκευής Βάγγου) και αυτοκόλλητο στην κάννη. Αυτοκόλλητο έχει και από την άλλη μεριά.
Το μοντυ τι ειναιΗ μοντυ με μεγάλο κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου (κατασκευής Βάγγου) και αυτοκόλλητο στην κάννη. Αυτοκόλλητο έχει και από την άλλη μεριά.
MontefeltroΤο μοντυ τι ειναι
Χαιδευτικο εεεεεεε;;;Montefeltro
Ναι το ξεσηκωσα απο εναν Άγγλο στο youtubeΧαιδευτικο εεεεεεε;;;
Θα σε φτιάξω κ εσένα...Ναι το ξεσηκωσα απο εναν Άγγλο στο youtube
Αυτό είναι το όπλο της benelli που μηδενίζει τις αστοχίες, σκοτώνει ότι και να βάλεις μέσα και αποδεικνύει για τον κάτοχο της 5 αδας του 1 εκατομμύριου € το περίφημο απόφθεγμα του Αϊνστάιν ότι το μόνο που ίσως είναι άπειρο είναι ή ........... του ανθρώπου.
Why ?Το μεγάλο κουμπί είναι ίσως το καλύτερο αξεσουάρ για καραμπίνες.
Από τον σαλιάρη?Ναι το ξεσηκωσα απο εναν Άγγλο στο youtube
Δε θυμ'αμαι. Όχι όμως απ' αυτόν.Από τον σαλιάρη?
Το μεγάλο κουμπί είναι ίσως το καλύτερο αξεσουάρ για καραμπίνες.
Ταλασσι για τα αγοράκια και ροζ για τα κοριτσάκια.Η μοντυ με μεγάλο κουμπί απελευθέρωσης κλείστρου (κατασκευής Βάγγου) και αυτοκόλλητο στην κάννη. Αυτοκόλλητο έχει και από την άλλη μεριά.
Παλιά αυτό τώρα καταργήθηκε, θεωρείται αναχρονιστικό στερεότυποΤαλασσι για τα αγοράκια και ροζ για τα κοριτσάκια.
Lima golf bravo tango quebec.out
Γιάννη θέλει λίγη πίεση και πεφτει το κλείστρο, το χτυπάς με το πίσω μέρος της παλάμης, είναι πολύ καλό, βολεύει.Why ?
Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα σε μάθημα μου έπιασε το δάχτυλο ένα Benelli με αυτή την μ@λακια. Με πήραν τα αίματα στα καλά καθούμενα.Γιάννη θέλει λίγη πίεση και πεφτει το κλείστρο, το χτυπάς με το πίσω μέρος της παλάμης, είναι πολύ καλό, βολεύει.
Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα σε μάθημα μου έπιασε το δάχτυλο ένα Benelli με αυτή την μ@λακια. Με πήραν τα αίματα στα καλά καθούμενα.
Θα το δω κι εγώ στην πράξη παιδιά. Άμα έχει τέτοια θέματα, θα βγεί όπως μπήκεΑυτό ηθελα να πω, όσο ευκολο είναι να το πατήσεις άλλο τόσο ευκολο είναι να πατηθεί κατα λάθος. Εμενα η diamond εχει λιγο μεγαλύτερο απ τις παλιές και νομίζω είναι όπως πρέπει. Σε μια παλια rafaello που είχα σου εμπαινε μεσα στο χερι.
Περαστικά Λεωνίδα ...Εμένα την προηγούμενη εβδομάδα σε μάθημα μου έπιασε το δάχτυλο ένα Benelli με αυτή την μ@λακια. Με πήραν τα αίματα στα καλά καθούμενα.