Γιατί?Μη μιλάς για γεράματα Γιάννη.
Αν δεν μιλήσω δεν θα γεράσω?
Γιατί?Μη μιλάς για γεράματα Γιάννη.
Συνδιαζει την Ιταλικη μοδα με την οικολογια...Ερώτηση: Το σήμα στο logo της Benelli τι είναι;
Άλλο λέει ο Γιώργος. αν είσαι εσύ γέροντας (αλήθεια ποιός στο έβγαλε; ) εμείς τι είμαστε; Ραμολιμέντα;;;Γιατί?
Αν δεν μιλήσω δεν θα γεράσω?
Ειναι αιμοβοροι αυτοι, δεν το εχουν με την οικολογια...Εγώ βλέπω ότι όλοι την κράζετε αλλά που σας χάνουμε που σας βρίσκουμε μέσα στο club της benelli είστε... γράψτε τίποτα και στο club της beretta που έχει φτάσει πάτωμα!!!!
Άλλο λέει ο Γιώργος. αν είσαι εσύ γέροντας (αλήθεια ποιός στο έβγαλε; ) εμείς τι είμαστε; Ραμολιμέντα;;;
Έχει δώσει σήμα η Beretta hellas (στους σκοπευτές) να θάβουν τις Benelli μπας και πουλήσουν κάνα σαράβαλο και αυτοί.Εγώ βλέπω ότι όλοι την κράζετε αλλά που σας χάνουμε που σας βρίσκουμε μέσα στο club της benelli είστε... γράψτε τίποτα και στο club της beretta που έχει φτάσει πάτωμα!!!!
Αν δεν δω την Μ2 στο car δεν σε πιστεύωΕγώ σημαιοφόρος
Έχω κάνει δήλωση εγώ... Η μ2 που έχω δεν θα πουληθεί ποτέ, δεν κολλάει πουθενά κ κερνάει τσάι αβερτα, αλλά κ πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω benelli...Αν δεν δω την Μ2 στο car δεν σε πιστεύω
Το ίδιο και εγώ ... δεν χρειάζεται δεύτερη αν έχεις ήδη μια.πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω benelli...
Εμ για χρέπια θα μιλάμε ?Πάλι για νεροσωληνες μηλαμε
Εγώ ως κάτοχος μπαίνω δικαιωματικά!!Εγώ βλέπω ότι όλοι την κράζετε αλλά που σας χάνουμε που σας βρίσκουμε μέσα στο club της benelli είστε... γράψτε τίποτα και στο club της beretta που έχει φτάσει πάτωμα!!!!
Τα κ@λοπαιδια της παρέας!(αλήθεια ποιός στο έβγαλε; )
Δεν την πουλάει!Αν δεν δω την Μ2 στο car δεν σε πιστεύω
Μπα, δεν πιάνει... Στο car εχει φωτο πολλες άδειες κατοχής, καποιος σπιούνος θα διεισδύσει!Εγώ το έχω πει παλιότερα, να κλειδωθεί το θέμα με κωδικούς που θα λαμβάνονται μόνο με επίδειξη ΑΚΚΟ Benelli
Ρε Βασιλη εγώ που έβαλα πλώρη για το Διαμάντι να μην την παρω που έχω μιαΤο ίδιο και εγώ ... δεν χρειάζεται δεύτερη αν έχεις ήδη μια.
Κάνε τις αναζητήσεις σου ... και κράτα μας ενήμερους.
Αν έχεις χρήματα βάρα την.Ρε Βασιλη εγώ που έβαλα πλώρη για το Διαμάντι να μην την παρω που έχω μια