gvp9000
Banned
Βασίλη, να ξεκαθαρίσω τη εννοώ σαφώς και σκοτώνουν όλα τα όπλα ανεξαρτήτως μάρκας, και έχω γράψει ποίο πάνω ποια είναι η αιτία που πήγα και το πείραξα να μην λέω τα ίδια συνέχεια γιατί θα καταντήσω γραφικός, μηλαω πάντα για το δικό μου όπλο και τη είδα εγώ στο κυνήγι, μηλαω για υδρόβια, δεν μηλαω για αλλά κυνήγια, δεν θέλω να πάρω άλλο όπλο γιατί μου αρέσει ο μηχανισμός της μπενελλι την έχω από το 2000 και θα της αλλάξω όλα τα ελατήρια φέτος μόνος μου με κοστολογειω 35 ευρώ. Γιατί να φύγω από αυτό το όπλο ;; Η κάννη είχε το θέμα αυτό δεν με ευχαριστούσε, μπορεί να έπεσα στην περίπτωση αλλά ΔΕΝ, το κυνήγισα 16 ολόκληρα χρόνια ήθελα δεν ήθελα, ΔΕΝ ήθελα να το πουλήσω για πολλούς και διάφορους λόγους, άραγε ξέρω πολύ καλά το πρίν, και το μετά το πείραγμα, τη άλλαξε στο όπλο μου, το όπλο όταν πείρα την απόφαση ( ρίσκο ) να το πειράξω είπα θα το φτιάξω ακριβώς όπως είναι η καλιστον, πέτυχε θα μπορούσε να μην πετύχει, Αν δεν πετύχαινε, χωρίς να πάω σε οπλουργο είχα πάρει τηλέφωνο για κάννη Ρεμ, πήρα τον Κύργια για άλλη αποθήκη, και πάπια, ουρά στην κάννη, για να έρθει και να κουμπώσει και να διαδώσει κανονικά η κάννη χωρίς καμία άλλη επέμβαση, και έφτανε κοντά στο 800 με 1000, αν θυμάμαι καλά, να την φτιάξω μόνος, δεν είναι τίποτα για εμένα την μπενελλι την κάνω φύλο και φτερό. Θες και το άλλο με φύλλο για κυνήγι το όπλο του Μπρέντα, βγάζουμε την κάννη του την βάζω στην μπενελλι, και της μπενελλι την κάννη στην Μπρέντα, και δύο καταλάβαμε τη διαφορά, αυτός ότι κάτι δεν πάει καλά, και εγώ να είμαι φωτιά. Με τα άλλα όπλα που είχα το πλάγιο του πατέρα μου και την χραπα χρουπα να την βάζεις στον στόχο και να ρίχνει κανονικά δεν είχαν διάφορα πανό κάτω τα ίδια, στο κυνήγι ΔΕΝ. Άντε βρες τη να έφταιγε. Δεν την πείρα την απόφαση βιαστικά ούτε είμαι από τους ανθρώπους που περνούν βιαστικές αποφάσεις, ούτε με πείθεις εύκολα σε κάτι, αν δεν το δω εγώ ο ίδιος, μηλαω πάντα για το δικό μου όπλο, τη βίωσα εγώ στα δικά μου χέρια.