gvp9000
Banned
Ωραία, περιμένουμε μετά τις εκλογέςχω πριν τον κωνο 13ις δοκιμες επι χαρτου οταν θα εχω τις ιδιες συνθηκες θα επαναληφθουν ακριβως με τον κωνο και θα ανακοινωσω αποτελεσματα.
Ωραία, περιμένουμε μετά τις εκλογέςχω πριν τον κωνο 13ις δοκιμες επι χαρτου οταν θα εχω τις ιδιες συνθηκες θα επαναληφθουν ακριβως με τον κωνο και θα ανακοινωσω αποτελεσματα.
Πολλά είπε ... για ένα θα πει όλες οι benelli μετά το 2010.Ένα θέλω!
Θανατερή αυτή.με γνησια μαλλινη ταπα
@outlanderΜπενελι όλες εκτός τις Κριό και τις παλιές με γαλλική κάνη.
Ρίξε και κανένα #4 #3 #2 για να δούμε και στα κοτρόνια τις διαφορές.Οταν με το καλο ανοιξει η σεζον και ειμαστε καλα θα κανω και εγω δοκιμες με Baikal mp155 71cm μια δικη μου με κωνο(περιπου 5,5-6cm τον μετρησα) και και μια ενος φιλου απο το χωριο που τις αγορασαμε μαζι ιδιεςκαι οι δυο(τουλαχιστον οπτικα...) με μαμα τσοκ ιδια φυσιγγια(εμπορικα γιατι ιδιογομωση γιοκ παρολο που εχουμε μηχανες αλλα ειμαστε στουρναρια...) σε Νο8 και Νο6 σε κατανομη αλλα και σε διατρηση κεντρικη και περιφερειακη με βιβλια καθε ιδεα ευπροσδεκτη.Ετσι μπας και μας φυγει καμμια απορια...
πετα το σου λεω!!!για κανα γουρουνακι καλως εισαι!μεχρι εκει φτανει!Όλα τα όπλα όλων των κατασκευαστών σκοτώνουν ικανοποιητικά εκτός από τις Benelli μετά το 2010.
Τώρα τα θέλει οπετα το σου λεω!!!για κανα γουρουνακι καλως εισαι!μεχρι εκει φτανει!
Εάν στεκοσουν ποτέ με κανένα πολύ δυνατό ντουφέκι μαζί να κυνηγάς δίπλα δίπλα και να βλέπεις σκοτωματα με τα διάφορα όπλα ανά καιρούς θα καταλάβαινες ότι κάποια όπλα απλά ρίχνουν μετά από κάποιο σημείο και κάποια σκοτώνουν .Δεν είναι εύκολο αυτό να το βιωσεις και πολύ δύσκολο να το αποδεχτείς όπως δύσκολο μου ήταν και εμένα κάποτε αυτό με έκανε και καλύτερο σκοπευτή αλλά δυστυχώς είναι μια αλήθεια που δεν θα σου πει κανένας τύπος μαθηματικων και κανένα χαρτόνι.Τα υπόλοιπα είναι ωραία συζήτηση και καλαμπουρι τα οποία ουδείς γνώστης σκόπευσης και όπλων τα παραδέχεται.@outlander
Είδες ? ήξερα από πριν την απάντηση
Όλα τα όπλα όλων των κατασκευαστών παγκοσμίως σκοτώνουν ικανοποιητικά εκτός από τις Benelli μετά το 2010.
Το e-artemis έχει κάνει μεγάλη ζημιά σου λέω αχαχαχα
Κάνε δοκιμές ... όλα τα άλλα (για το θέμα μας) δεν έχουν αξία.Εάν στεκοσουν ποτέ με κανένα πολύ δυνατό ντουφέκι μαζί να κυνηγάς δίπλα δίπλα και να βλέπεις σκοτωματα με τα διάφορα όπλα ανά καιρούς θα καταλάβαινες ότι κάποια όπλα απλά ρίχνουν μετά από κάποιο σημείο και κάποια σκοτώνουν.Δεν είναι εύκολο αυτό να το βιωσεις και πολύ δύσκολο να το αποδεχτείς όπως δύσκολο μου ήταν και εμένα κάποτε αυτό με έκανε και καλύτερο σκοπευτή αλλά δυστυχώς είναι μια αλήθεια που δεν θα σου πει κανένας τύπος μαθηματικων και κανένα χαρτόνι.Τα υπόλοιπα είναι ωραία συζήτηση και καλαμπουρι τα οποία ουδείς γνώστης σκόπευσης και όπλων τα παραδέχεται.
Οταν με το καλο ανοιξει η σεζον και ειμαστε καλα θα κανω και εγω δοκιμες με Baikal mp155 71cm μια δικη μου με κωνο(περιπου 5,5-6cm τον μετρησα) και και μια ενος φιλου απο το χωριο που τις αγορασαμε μαζι ιδιεςκαι οι δυο(τουλαχιστον οπτικα...) με μαμα τσοκ ιδια φυσιγγια(εμπορικα γιατι ιδιογομωση γιοκ παρολο που εχουμε μηχανες αλλα ειμαστε στουρναρια...) σε Νο8 και Νο6 σε κατανομη αλλα και σε διατρηση κεντρικη και περιφερειακη με βιβλια καθε ιδεα ευπροσδεκτη.Ετσι μπας και μας φυγει καμμια απορια...
Άλλο να λένε και άλλο να βλέπεις με τα μάτια σου .Έχω δει επανηλημενως Βασίλη δίπλα μου άνθρωπο να έρχονται μπουλούκι τρυγονες και να ρίχνει επανειλημμένα 3 ντουφεκιες 3 πουλιά 5 ντουφεκιες 5 πουλιά συνεχόμενα ξεχωριστά όχι γιούρια στο κοπάδι άστο λοιπόν σου μιλάω για να καταλάβεις σκόπευση με κανη 71 φουλ στοίχημα επισαν 3 άτομα και πέταξαν 5 κουτάκια μπύρας ταυτόχρονα και τα διέλυσε και τα 5 με 5 ντουφεκιες όταν σήκωνε ντουφέκι κατέβαζε πουλιά εκεί που πολλοί τα κοιτούσαν με απλά κοινά φυσιγγακια .Όταν λοιπόν αυτός λέει ότι και βλέπεις κιόλας ότι αυτό το ντουφέκι αποδίδει καλύτερα και ξέρεις ότι δεν έχει όφελος είναι απλά ένας φίλος σου κυνήγια και τίποτε παραπάνω και βλέπεις και τα φυσίγγια και τα πάντα στο κυνήγι αποστάσεις σκοτωματα είναι καλύτερο να πιστεύεις ότι βλέπεις αφού το ζεις κιόλας παρά τις 5 ντουφεκιες στα χαρτόνια και τα 400 στους ταχογραφους .Είχα την τύχη να γνωρίσω τέτοιους ανθρώπους και όχι στο κυνήγι αλλά και σε κάποια άλλα πράγματα τους κορυφαίους έτσι ξέρω τι μου γίνεται τι πιστεύω και που φτάνω .Τα υπόλοιπα είναι περιττά,Και απλά γράφω για να επισημάνω ότι δεν είναι τα όπλα ίδια μεταξύ τους,και ότι κάποια είναι καλύτερα βλητικά τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο ο κάθε ένας μπορεί να πιστέψει ότι τον ικανοποιείΚάνε δοκιμές ... όλα τα άλλα (για το θέμα μας) δεν έχουν αξία.
Λένε πολλές παπάντζες οι σκοπευτές ... το ξέρω γιατί γνωρίζω και εγώ κάποιους.
Για ρώτα τον ποιά όπλα δεν σκότωναν καλά και τα άλλαξε με περισσότερο δηλητηριασμένα και πες μας μερικά.
Τα προηγούμενα που είχε δηλαδή θέλω να μάθω.
Όλο με benelli έριχνε ?
Έχω φίλους σκοπευτές, γερά τουφέκια. Κάνουν θαύματα πραγματικά.Άλλο να λένε και άλλο να βλέπεις με τα μάτια σου .Έχω δει επανηλημενως Βασίλη δίπλα μου άνθρωπο να έρχονται μπουλούκι τρυγονες και να ρίχνει επανειλημμένα 3 ντουφεκιες 3 πουλιά 5 ντουφεκιες 5 πουλιά συνεχόμενα ξεχωριστά όχι γιούρια στο κοπάδι άστο λοιπόν σου μιλάω για να καταλάβεις σκόπευση με κανη 71 φουλ στοίχημα επισαν 3 άτομα και πέταξαν 5 κουτάκια μπύρας ταυτόχρονα και τα διέλυσε και τα 5 με 5 ντουφεκιες όταν σήκωνε ντουφέκι κατέβαζε πουλιά εκεί που πολλοί τα κοιτούσαν με απλά κοινά φυσιγγακια .Όταν λοιπόν αυτός λέει ότι και βλέπεις κιόλας ότι αυτό το ντουφέκι αποδίδει καλύτερα και ξέρεις ότι δεν έχει όφελος είναι απλά ένας φίλος σου κυνήγια και τίποτε παραπάνω και βλέπεις και τα φυσίγγια και τα πάντα στο κυνήγι αποστάσεις σκοτωματα είναι καλύτερο να πιστεύεις ότι βλέπεις αφού το ζεις κιόλας παρά τις 5 ντουφεκιες στα χαρτόνια και τα 400 στους ταχογραφους .Είχα την τύχη να γνωρίσω τέτοιους ανθρώπους και όχι στο κυνήγι αλλά και σε κάποια άλλα πράγματα τους κορυφαίους έτσι ξέρω τι μου γίνεται τι πιστεύω και που φτάνω .Τα υπόλοιπα είναι περιττά,Και απλά γράφω για να επισημάνω ότι δεν είναι τα όπλα ίδια μεταξύ τους,και ότι κάποια είναι καλύτερα βλητικά τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο ο κάθε ένας μπορεί να πιστέψει ότι τον ικανοποιεί
@outlander
Είδες ? ήξερα από πριν την απάντηση
Όλα τα όπλα όλων των κατασκευαστών παγκοσμίως σκοτώνουν ικανοποιητικά εκτός από τις Benelli μετά το 2010.
Το e-artemis έχει κάνει μεγάλη ζημιά σου λέω αχαχαχα
και σενα !για να πηρες μετα μαξους ,για πεταμα ειναι ρε!μας κοροιδευεις!Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?
Όταν βρεις τις δύο κανες διαφορετικών εταιριών που θα βγάλουν με τα ίδια τσοκ αναλογικά και τα 15 διαφορετικά φυσίγγια εμπορίου και ιδιογομωσης ίδια αποτελέσματα πες και σε εμένα ποιες είναι η κανες εγώ προς το παρόν γνωρίζω τις καλύτερες και τις χειρότερες ίδιες ακόμη δεν έχω βρειΈχω φίλους σκοπευτές, γερά τουφέκια. Κάνουν θαύματα πραγματικά.
Κάνεις όμως μόνιμα τρία σημαντικά "λάθη" (για εμένα)
Προσπαθείς να πείσεις με βολές στο πεδίο μη αναφέροντας συγκεκριμένα φυσίγγια, τσοκ, αποστάσεις και συχνότητα καταρρίψεων.
Κάνεις "επίκληση στην αυθεντία" και όχι στην λογική.
Στιρίζεσαι σε αυτά που λένε άλλοι (και δη σκοπευτές οι οποίοι έχουν οικονομικές σχέσεις με εταιρίες)
Για εμένα 2 κάνες-φυσίγγια-τσοκ που θα βγάλουν ίδια διάτρηση και συγκέντρωση θα έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ΙΔΙΑ σκοτώματα αν η απόκλιση από το στόχο είναι η ίδια.
Όλα τα άλλα τα ακούω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη φίλε.
ποτε ξεκινησες να διαβαζεις το ε αρτεμις?Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?
Οι δύο που έχω γρήγορα γρήγορα ... 1187 μ2.Όταν βρεις τις δύο κανες διαφορετικών εταιριών που θα βγάλουν με τα ίδια τσοκ αναλογικά και τα 15 διαφορετικά φυσίγγια εμπορίου και ιδιογομωσης ίδια αποτελέσματα πες και σε εμένα ποιες είναι η κανες
Σκοτώνει Σταμάτη μην φοβάσαι, εδώ σκοτώνει η δικιά μου που είναι του 2020 άνευ κρύου κάνης, μόνο τσοκακίων.Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?