Σταμάτη ή άλλος κάτοχος, θυμάστε τι τιμή είχε καινούρια η Raffaello Crio τότε;Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?
Σταμάτη ή άλλος κάτοχος, θυμάστε τι τιμή είχε καινούρια η Raffaello Crio τότε;Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?
Εγώ βλέπω ότι είχες 20 χρόνια Ρεμί και αν δε διαλουσε ακόμη θα την είχες και έχεις 3 χρόνια μπενελι και ψάχνεις για άλλο όπλο άσε εμένα να μου τρώνε λεφτά μόνο να ξέρεις ότι τα μισά που έχω κάνει στα όπλα μου έχουν γίνει τσάμπα λόγο φιλίας και εκτίμησηςΟι δύο που έχω γρήγορα γρήγορα ... 1187 μ2.
Και με 18 φυσίγγια εμπορίου, όχι 15.
Να τις ξαναβάλω τις δοκιμές ? Τις έχασες ?
Και με 3 δοκιμές διάτρησης κεντρικής και περιφερειακής (να μην ξεχνιόμαστε).
Και καμιά 10αριά όπλα ακόμα.
Ρε συ μπας και σε δουλεύουν για να σου τρώνε χρήματα ?
1350 Πάνω κάτω μετά ανέβηκεΣταμάτη ή άλλος κάτοχος, θυμάστε τι τιμή είχε καινούρια η Raffaello Crio τότε;
Αυτή δεν τρύπα ούτε βρεγμένη χαρτοπετσέτα...Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?
ΣωστόΕγώ βλέπω ότι είχες 20 χρόνια Ρεμί και αν δε διαλουσε ακόμη θα την είχες
Λάθοςκαι έχεις 3 χρόνια μπενελι και ψάχνεις για άλλο όπλο
Εεεε εντάξει, θα τους πήγες και λίγη πελατεία ... θα τα βρήκατε στην μέση.μόνο να ξέρεις ότι τα μισά που έχω κάνει στα όπλα μου έχουν γίνει τσάμπα λόγο φιλίας και εκτίμησης
Νόμιζα και εγώ ήμαστε στο ChaseΣωστό
Λάθος
Εεεε εντάξει, θα τους πήγες και λίγη πελατεία ... θα τα βρήκατε στην μέση.
Το φαντάζομαι ότι πολλά τα κάνεις τζάμπα (όπως αρκετοί) αλλά άλλοι τα πληρώνουν αδρά.
Οπότε να είστε σίγουροι για το ποιές μετατροπές "δουλεύουν", όταν τις προτείνετε στους ανυψοψίαστους.
Το 2008 που πήρα τη rafaello deluxe είχε η crio 1520 και η deluxe 1560 και διάλεξα τη deluxe λόγω εμφάνισης και λόγω ότι είχε πέντε τσοκ ενώ η crio μόνο το 3αρι!!!Σταμάτη ή άλλος κάτοχος, θυμάστε τι τιμή είχε καινούρια η Raffaello Crio τότε;
Το Benelli team είναι το "the fishing planet".Νόμιζα και εγώ ήμαστε στο Chase
ποτε ξεκινησες να διαβαζεις το ε αρτεμις?
Σκότωνε τότε ... μετά το 2010 έκανε κοιλιά και την πούλησες.Το 2006
Σας ευχαριστω πολυ κυριε Νικο.Να λασκαρουμε λιγο με τις δουλειες και θα το ξεκινησουμε.Δεν ειστε ''στουρναρια''..... εφοσον εχετε μηχανες....θεληση θελει....Στειλε η γραψε μου τι φυσιγγια ρινχετε
γραμμαρια και Νρο σκαγιων.... σου δινω σεταπ δοκιμασμενα και ''ευκολα''....μιλαμε μεσω βαιπερ....και
εν μια νυκτι....σε εχω κανει ιδιογομωτη !!!
Φιλε 4ρια πρεπει να εχω, πιο κατω δυσκολα αλλα κατι θα βρουμε...Ρίξε και κανένα #4 #3 #2 για να δούμε και στα κοτρόνια τις διαφορές.
Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?
Αυτο τωρα παλι τι το'βαλες αφου δεν σκοτωνουν λεμε...
Eσυ .....οταν θα παιρνεις τους λαγους....στα 40 μετρα ετοιμους γδαρμενους....τοτε θα αναρωτιεσαι.......
''Βρε οπλο κραταω....... ή εξολοθρευτη'' ???
Είναι ραβδωτό αυτό ... και τέτοιο εχεις δοκιμάσει ?Αυτο τωρα παλι τι το'βαλες αφου δεν σκοτωνουν λεμε...
Δεν χρειαζεται ρε Βασιλη μονο η μαρκα τα λεει ολα...και δεν παιρνει και κωνο αυτο...Είναι ραβδωτό αυτό ... και τέτοιο εχεις δοκιμάσει ?
Σταματη εσενα ειναι με το σπειρωμα crio plus ή crio sport?Εμένα που είναι και crio και πριν από το 2010 ?