δεν πιστεύω οτι θα άντεχε κατι άλλο σε αυτογεμες στα χερια του εκτος απο benelliΣιδεροφαγος.
Τα βλέπεις?
Δεν είχαν καλά φυσίγγια, εμείς ρίχναμε ΠΥΡΚΑΛ Σούπερ και αυτοί RC32Τα βλέπεις?
Αν είχαν καλά όπλα και μοτοσακα θα νικούσαν!
Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τα όπλα δεν ήταν στα μέτρα τους.Δεν είχαν καλά φυσίγγια, εμείς ρίχναμε ΠΥΡΚΑΛ Σούπερ και αυτοί RC32
Μισό, υπάρχει και διάγραμμα επ αυτού @gvp9000
Δεν έπαιρναν μπροστά οι μηχανές benelli με το κρύο.Αρχίσατε τις μαλακιούλες πάλι ... ?
Άντε να πω και εγώ μια ... οτιδήποτε γράφει Benelli έχει πρόβλημα ατο κρύο, γι αυτό έχασαν τον πόλεμο.
Μπάουερ !!!Σου μοιάζει κρυουλιάρα;
View attachment 74041
Εννοείται οτι αστειεύομαι. ( Τίποτα δεν είναι αυτονόητο σήμερα!)Δεν έπαιρναν μπροστά οι μηχανές benelli με το κρύο.
Είμαι σιγουρος ότι έτσι έγινε!!!!!Αρχίσατε τις μαλακιούλες πάλι ... ?
Άντε να πω και εγώ μια ... οτιδήποτε γράφει Benelli έχει πρόβλημα ατο κρύο, γι αυτό έχασαν τον πόλεμο.
Έχεις απόλυτο δίκιο! Προ ημερών παρεξήγησε ένα αστείο μου ένας φίλος από εδώ μέσα και το εξέλαβε ως ειρωνία! Ευτυχώς από καθαρή τύχη, που βρεθήκαμε συμπτωματικά σε μπυροκατάνυξη κάποιων μελών του φόρουμ, λύθηκε η παρεξήγηση... Οπότε πολύ καλά κάνεις και το διευκρινίζεις, γιατί ο γραπτός λόγος εγκυμονεί συχνά τέτοιους κινδύνουςΕννοείται οτι αστειεύομαι. ( Τίποτα δεν είναι αυτονόητο σήμερα!)
Οι παρεξηγήσεις λύνονται με πιστόλες και δέκα βήματα.Έχεις απόλυτο δίκιο! Προ ημερών παρεξήγησε ένα αστείο μου ένας φίλος από εδώ μέσα και το εξέλαβε ως ειρωνία! Ευτυχώς από καθαρή τύχη, που βρεθήκαμε συμπτωματικά σε μπυροκατάνυξη κάποιων μελών του φόρουμ, λύθηκε η παρεξήγηση... Οπότε πολύ καλά κάνεις και το διευκρινίζεις, γιατί ο γραπτός λόγος εγκυμονεί συχνά τέτοιους κινδύνους
Εάν η πιστόλα είναι benelli το πολύ πολύ να μας τραυματίσετε,και στα δέκα βήματα οριακά είστε να γίνει και αυτόΟι παρεξηγήσεις λύνονται με πιστόλες και δέκα βήματα.
Τι, ειχαμε καμια εξελιξη?????