Ετσι, στα benelli μονο πετρελαιωμα!!!!αυτα τα λαδοξυδα να τα βαλετε σε αλλα οπλα και οχι εδω κρυφομπενελλακιδες
Θελουν και λαδοξυδα.....
Ετσι, στα benelli μονο πετρελαιωμα!!!!αυτα τα λαδοξυδα να τα βαλετε σε αλλα οπλα και οχι εδω κρυφομπενελλακιδες
Σαν την λίστα Λαγκάρντ ένα πράμα άς πούμε...Αστα να πανε δεν μπορω να γραψω δημοσια την λιστα για ευνοητους λογους Πας να γραψεις κατι για καλο και σου λενε τα παιρνεις
Αν "σκοτώνουν" σιγά μην πείσεις κανέναν ότι φθείρουν το όπλο.Αστα να πανε δεν μπορω να γραψω δημοσια την λιστα για ευνοητους λογους Πας να γραψεις κατι για καλο και σου λενε τα παιρνεις
Ε αμα ειναι πεισμενος ο αλλος οτι ολα τα εμπορικα ειναι για τον π... και δε μπορει να κανει ιδιογομωση ,θα παει και σε αυτα.Δημητρη η λιστα με τα φυσιγγια-φουρνελα δυστυχως ειναι μεγαλη το θεμα ειναι οτι πολλα απο αυτα τα βαζουμε στα οπλα μας
Εγω συστηνω να αγοραζουμε φυσιγγια απο επωνυμες ελληνικες εταιριες οι οποιες δεν ειναι και λιγες και εχουν τον απαιτουμενο μηχανολογικο εξοπλισμο ελεγχου(βλητικο σταθμο)Ε αμα ειναι πεισμενος ο αλλος οτι ολα τα εμπορικα ειναι για τον π... και δε μπορει να κανει ιδιογομωση ,θα παει και σε αυτα.
Παντως πριν δεν πεφταν τα γουρουνια ,τωρα μονο με αυτα...λολ
Μόνο ο Ναυπλιώτης έχει τέτοια. Νομίζω και ο Κυργιας. Οι άλλοι ότι ναναιΕγω συστηνω να αγοραζουμε φυσιγγια απο επωνυμες ελληνικες εταιριες οι οποιες δεν ειναι και λιγες και εχουν τον απαιτουμενο μηχανολογικο εξοπλισμο ελεγχου(βλητικο σταθμο)
.Η Ιδιογομωση ειναι ιδιαιτερο κεφαλαιο,εαν ξερεις τι κανεις βγαζεις εκπληκτικα φυσιγγια εχω δει ομως και φυσιγγια απο ανιδεους τα οποια ειναι πραγματικα επικινδυνα .
Dorkas .Μαυρουλης, Τατσης (diana ) ειναι και αλλοι αλλα μου διαφευγουν τωραΜόνο ο Ναυπλιώτης έχει τέτοια. Νομίζω και ο Κυργιας. Οι άλλοι ότι ναναι
βλητικό σταθμό και πιστοποίηση CIP.Τι ακριβώς έχουν ;
Είστε σίγουροι ; Είναι πολλά τα λεφτά για να στηθεί και δεν γίνεται αποπληρωμή με τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.βλητικό σταθμό και πιστοποίηση CIP.
Δλδ οποιος δεν εχει ειναι οτι να ναι;Μόνο ο Ναυπλιώτης έχει τέτοια. Νομίζω και ο Κυργιας. Οι άλλοι ότι ναναι
Λευτερη δεν γνωριζω αν "βλητικος σταθμός" νοείται ένα κτήριο που είναι "γεμάτο" μηχανήματα για αυτή την χρήση...Είστε σίγουροι ; Είναι πολλά τα λεφτά για να στηθεί και δεν γίνεται αποπληρωμή με τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.
Και ο σουρουτζιδης εχει κανονακι. Το εθεσες το θεμα σταθμος πολυ ωραια,αλλο το ενα αλλο απαρτια ολη η φαση δοκιμων ελεγχουΛευτερη δεν γνωριζω αν "βλητικος σταθμός" νοείται ένα κτήριο που είναι "γεμάτο" μηχανήματα για αυτή την χρήση...
Βλητικο σταθμο(με ότι μπορει να σημαίνει) εχω διαβάσει ότι είχε η Πυρκαλ,η fiocchi hellas,κ οι Λάμπρου......
Τωρα...
"Κανονακι δοκιμων" που αναφέρει μέσω υπολογιστη, πιεσεις κ ταχυτητες ειχαν κ έχουν οι Δορκάς, Ναυπλιωτης, Μαυρούλης(για τις βιοτεχνίες που γεμίζει γιατί δικα του φυσιγγια δεν παραγει) κ σίγουρα κ άλλοι που δεν γνωριζω....
Και αφου εχουν ολοι αυτοι εμεις γιατι δεν μπορουμε να δοκιμασουμε πουθενα τα φυσιγγια που φτιαχνουμεΚαι ο δουβρης έχει
Και εγώ στην κουζίνα μου δεν αφήνω τους πελάτες να μαγειρεύουνΚαι αφου εχουν ολοι αυτοι εμεις γιατι δεν μπορουμε να δοκιμασουμε πουθενα τα φυσιγγια που φτιαχνουμε
Ναι αλλα αν σου φερουν τα υλικα θα τους κανεις οτι θελουν και θα τους χρεωσεις την δουλεια σου και την τεχνη σου !! Τζαμπα λεφτα δλδ αρα ποιος χανει ;;Και εγώ στην κουζίνα μου δεν αφήνω τους πελάτες να μαγειρεύουν
Εγώ μόνο για τον Ναυπλιώτη είμαι σίγουρος.Είστε σίγουροι ; Είναι πολλά τα λεφτά για να στηθεί και δεν γίνεται αποπληρωμή με τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς.