Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι η γωνία το κάνει μεγάλο.Θέλησες να φανείς ευγενικός και προσθέσεις το "σαν"............
Πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι η γωνία το κάνει μεγάλο.Θέλησες να φανείς ευγενικός και προσθέσεις το "σαν"............
Θελει λιγη δουλεια στο κατω μερος, πισω απο τη λαβη.Για να κοπανάω τα ζωντανά .
Χωρίς πλάκα, πειραματιζομουν στην κατασκευή και στο ξεχονδρισμα είδα ότι σκότωνα και έτσι και το σταμάτησα.
Και το περίεργο είναι ότι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι λίγο αργό για περπατητο αλλά στο καρτέρι είναι αρκετά βολικό.
Τι έγινε βαρέθηκες να καθαρίζεις τη γριά και μπήκες και συ στο σωστό δρόμο;;;;Μια φώτο για το benelli team με τίτλο "όταν η benelli πιάνει κορυφή"
View attachment 83097
Δεν την βλέπω την γριά να βγαίνει φέτοςΤι έγινε βαρέθηκες να καθαρίζεις τη γριά και μπήκες και συ στο σωστό δρόμο;;;;
Ήξερες ποια έδωσεςΤα κράτησα αρκετά χρόνια αυτά. Η 870 έπαιζε και πρακτική. Τη 1100 τη χάρισα σε ένα φίλο που κυνηγούσαμε μαζί και είχε οικονομικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να αγοράσει καραμπίνα, ενώ εγώ είχα και και μια vitoria. Δε θα την έδινα αλλιώς, μου άρεσε πολύ
Μη στεναχωριέσαι Βαγγέλη.Βασίλη μου δεν υπάρχει κανένας λόγος να την βρίζουμε πλέον............
Μάθαμε τη σωστή χρήση της..........
Πραγματικά για τέτοια δουλειά είναι θησαυρός.........View attachment 83099
Σημασία έχει ότι προσδιορισαμε τη σωστή χρήση των εξαιρετικών αυτών όπλων........Μη στεναχωριέσαι Βαγγέλη.
Κάποια στιγμή όλοι οι αυλοί θα γίνουν πάλι 18,6.
Μην αφήνετε την Benelli να σας την ψυχολογία.
ps
Τώρα λογικά τα όπλα σας δεν πρέπει να σκοτώνουν αλλά απλά να τραυματίζουν.
Μου μου εφαρμόζεις την τεχνική της κολλημένης βελόνας.Σημασία έχει ότι προσδιορισαμε τη σωστή χρήση των εξαιρετικών αυτών όπλων........
Πρίν έλεγαν ότι η χρυσή τομή είναι η μέση, ο 18,5-18,6Είσαι κάτοχος 2 όπλων με μη βελτιωμένες κάνες.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το αντέξεις.
Μην αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα
Για να μην κυλίσεις, μία είναι η λύση ... κατάθεση στην Benelli bank.
Μη χάνεις το χιούμορ σου..........Είσαι κάτοχος 2 όπλων με μη βελτιωμένες κάνες.
Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα το αντέξεις.
Μην αρχίσεις τα ψυχοφάρμακα
Για να μην κυλίσεις, μία είναι η λύση ... κατάθεση στην Benelli bank.
Είσαι αναγκασμένος να δώσεις τον τέλειο αυλό 18,35 που η μπενελα θεοποίησε και τώρα σας άδειασε σαν σακί με κοπριά.........
Φύτεψε μαζί με τα ξινά μια μπενελι......... Μπορείς!!!!!!
Καλά που το είπες, είναι εποχή να ρίξω κοπριά στα ξινά!
Τουλίπα και από ένα όπλο για κάθε σύσφιξηΌποιος θέλει να ξεφορτωθεί τις στενές μπενέλλες, τις παίρνω εγώ πάντως. Δε με χαλάνε καθόλου.
Μόνο να έχουν σφραγίδα τουλίπα
Εγώ δεν έχω κόλλημα με τα θεοποιημένα υπερόπλα Βαγγέλη.Είσαι αναγκασμένος να δώσεις τον τέλειο αυλό 18,35 που η μπενελα θεοποίησε και τώρα σας άδειασε σαν σακί με κοπριά.........
Τη δικιά σας ποιότητα δε θα την "πιάσουμε" ποτέ .......... Είσαστε μια κατηγορία μόνοι σας..........Εγώ δεν έχω κόλλημα με τα θεοποιημένα υπερόπλα Βαγγέλη.
Αυτή είναι η διαφορά.
Γι αυτό τρολάρω αυτούς που έχουν.
Μην στεναχωριέσαι ... από Σεπτέμβριο θα έχεις και εσύ 2 κοπριές της σειράς όπως όλοι μας.
Θα αισθανθείς στο πετσί σου την βλητική αδυναμία.