Θα το επαιρνα για κυνηγι τσιχλας αλλα δεν ξερω αν θα ριχνει 28αρια ή πρεπει να βαλω μαγκνουμ......Benelli Performance Shop Ethos Supersport Advanced Impact.
Με τόσα παιρνεις δίκανο κορυφή και έχεις "όπλο".............Κάνα τριαμισάρι θα έχει σίγουρα...
Είναι μουν@ρ@ πάντως!!!
Και με ένα χιλιάρικο λιγότερα θα έλεγα εγώ!!!Με τόσα παιρνεις δίκανο κορυφή και έχεις "όπλο".............
Αχάλαγα και αυτά τα δίκανα, σαν τα Rem ένα πράμα.Με τόσα παιρνεις δίκανο κορυφή και έχεις "όπλο".............
Beretta ηταν το δικανο, αλλα δεν μπορεις να ξερεις και τι μαλακια κανει ο καθενας....Αχάλαγα και αυτά τα δίκανα, σαν τα Rem ένα πράμα.
Φυσιολογική φθορά
Άσε που τα μισά είναι αλλήθωρα.
https://www.trapshooters.com/thread...3834&nested_view=1&sortby=oldest#post-9193834
Πάλη σε έξοδα θα μας βάλει αυτή η μπενελι…Κάνα τριαμισάρι θα έχει σίγουρα...
Είναι μουν@ρ@ πάντως!!!
Ένας από τους λόγους αυτός στη φωτό:Αχάλαγα και αυτά τα δίκανα, σαν τα Rem ένα πράμα.
Φυσιολογική φθορά
Άσε που τα μισά είναι αλλήθωρα.
https://www.trapshooters.com/thread...3834&nested_view=1&sortby=oldest#post-9193834
Το είχε ανεβάσει και πιο παλιά ένα μέλος (ξένο review) το οποίο την παρουσίαζε πλήρως. Αλλά κατέβηκε το βίντεο νύχτα.
Αυτό μάλιστα!View attachment 79857
Κάτι που μπορείς να εφαρμόσεις επιφανειακά...
Κάνε καλό καθάρισμα των ξύλων και εφάρμοσε το (έχει σφουγγαρακι σαν τις βαφές παπουτσιών).
Το απλώνεις παντού το αφήνεις 5-10' και με ένα καθαρό πανί σκουπίζεις ελαφρά.
Πρώτα θα φάει το κεφάλι του, και μετά θα βάλει μυαλό.Γιατί χάλια η a400 ρε οπλαρες είναι
Δες και την μοντεφελτο light άμα την βρεις πουθενά έπεφτε από τα 3 κιλά
Εξηγεισε το μου γιατί δεν νιώθωΠρώτα θα φάει το κεφάλι του, και μετά θα βάλει μυαλό.
Φαντάζομαι θέλει να πει ότι θέλει περίοδο προσαρμογής το ελαφρύ όπλοΕξηγεισε το μου γιατί δεν νιώθω
Ξέρω τι λεει για το μπερεττα μουΦαντάζομαι θέλει να πει ότι θέλει περίοδο προσαρμογής το ελαφρύ όπλο
Είναι μπροστά ελαφρύ αρκετά.Την μπεκατσια θα την έπαιρνα σε 66 ωραίο τουφέκι είναι
Τα αδράνειας όλα ελαφριά είναι μπροστά αφού δεν έχουν πιστόνι, έρχονται εύκολα μόλις μάθεις την κίνηση της είναι πολύ γρήγορα όπλα στις ενστικτοδεις τουφεκιέςΕίναι μπροστά ελαφρύ αρκετά.