εεεε όχι όχι άστο θα βρω μόνος μουΜε το καλό φίλε!
Όνομα βρήκες; Η να σου βρώ εγώ;
εεεε όχι όχι άστο θα βρω μόνος μουΜε το καλό φίλε!
Καλορίζικο φιλε!!! Παντα ζεστές καννες!!!Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Με το καλό φίλε μου, να είσαι γερός να το χαρείς!Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Ευχαριστώ αρη.υγεια να έχουμε και θα τα χαρουμεΜε το καλό φίλε μου, να είσαι γερός να το χαρείς!
Ευχαριστώ πολυΚαλορίζικο φιλε!!! Παντα ζεστές καννες!!!
Καλορίζικο! Ποιο Franchi είναι;Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Καλοντουφεκο με υγεία φιλαρακι .... Βάλε και φωτό....Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Καλοντούφεκο να είναι. Με το καλό, να μας κάνεις και μια παρουσίαση Ευριπίδη.Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Καλορίζικο! Ποιο Franchi είναι;
Καλοντουφεκο με υγεία φιλαρακι .... Βάλε και φωτό....
Σας ευχαριστώ πολύ παίδες.δασκαλε αν απαντήσω το var θα με βγάλει οφσαιντΚαλοντούφεκο να είναι. Με το καλό, να μας κάνεις και μια παρουσίαση Ευριπίδη.
Μ2; την έχει φίλος με ξύλινα, απροβληματιστο παιχνιδιαρικο όπλο. τσιχλάς και γουρουνας ο Σώτος.Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Ευχαριστώ πολύΜ2; την έχει φίλος με ξύλινα, απροβληματιστο παιχνιδιαρικο όπλο. τσιχλάς και γουρουνας ο Σώτος.
καλές εξορμήσεις!!!
Flash !!Με το καλό φίλε!
Ευχαριστώ μοσχατε.ψοφας για τέτοια μωρη καρακάξα αχαχαχαΜε το καλό να το πάρεις στα χέρια σου!
Καλοριχτο,να σου κάνει τα κέφια και να σε κρατήσει πάνω από.... χρόνο με το ίδιο όνομα!!!
Μουρλοανισορροπε!!
Υγεία να έχουμε χρυσ.ευχαριστω φιλαράκιΕυρι
Αδερφε μου καλοριζικο
Να χεις υγεια να το χαρεις και να ναι μιλιουνια οι τσιχλες για χαρη σου
Νομιζω Giouri -The shotguns Hefner θα σε καλυπτε
Καλορίζικο. Με γειές.Στο club επισήμως αφού τ οπλακι κλείστηκε και είναι στο δρόμο.τωρα πρέπει να βρω άλλο όνομα αχωχαχ
Να είσαι καλά.σ ευχαριστώ πολυΚαλορίζικο. Με γειές.