Δεν χρειάζεστε ειρωνεία εννοείται αλλά υπάρχει ένα θεματακι εδώ .Για να εκφέρεις άποψη πρέπει να την βιώσεις .Λέτε όλοι που γράφετε συμφωνείτε διαφωνείτε ότι ένας άνθρωπος και ιδίως ένας που ξέρει που στέλνει τα σκακιά και κυνηγά βάλτο εντός εκτός Ελλάδος η και μόνο στην Ελλάδα , να μη θέλει να κυνηγά με το νουμ ένα όπλο αξιόπιστο απλό που καθαρίζεται στο 10 αλεπτο και να θέλει bereta,remington η ότι άλλο εκτός από beneli? Το έχω πει και εγώ που έχω κυνηγήσει αρκετά έχω ρίξει πολλά φυσίγγια Και έχω αλλάξει και πάνω από 15 όπλα εκτός fabarm.Η beneli από βλητικής ήταν από την 3 θέση και κάτω μετά την Remington,bereta,θα τολμήσω και Frankie να πω για fabarm δεν έχω άποψη είχα και έχω κυνηγήσει με 5 διαφορετικές beneli και τη γουστάρω αλλά δε μπορώ να λέω ότι δεν υστερεί βλητικά,και δεν μπορείς να το καταλάβεις εάν δεν ρίξεις σε πολλά διαφορετικά θηράματα , συνθήκες ,και διαφορετικά βάρη γομώσεων .Είναι η εταιρία που έχτισε όνομα βάση εμφάνισης, αξιοπιστίας, και κάποιων από βελτιώσεων πρωτοποριακών (τρισφαιρη - πεντασφαιρη με μια κίνηση, φλάντζες στο κοντάκι,κομφορντ κοντάκι,εναλλασσόμενες ρίγες ,μεγάλες αποθήκες φυσιγγίων κτλ) .Είναι σαν να λέμε ότι Toyota και Honda που επειδή έχουν τους ποίο αξιόπιστους κινητήρες είναι και τα καλύτερα αυτοκίνητα η ίδια με τα άλλα επειδή και αυτά σε πάνε στο προορισμό σου ,το πώς διαφέρει πάντα όπως το πώς νιώθεις όταν ταξιδεύεις με 180 και τη ασφάλεια έχεις έτσι και το πώς σκοτώνει είναι το κάθε όπλο ψιλά γράμματα για την πλειοψηφία.Εχω honta γιατί δε σπάει δε χαλάει αλλά αν μπορούσα θα είχα grand Cherokee SRT μπορεί να χαλάει ευκολότερα αλλά σκοτώνει όμως όπου θέλεις.