σιγουρα εχει καννη ρεμινκτον επανω
Μπα δεν νομίζω να σκορπάει και τα μονοβολα...σιγουρα εχει καννη ρεμινκτον επανω
Ο χάρος δεν θερίζει έτσι.σιγουρα εχει καννη ρεμινκτον επανω
Σιγά ρε φιλαράκι δε το ξέραμε ότι είσαι εσύ.συγηνωμη κιόλας εΑντί να λέμε γι'αυτον που είναι πίσω απ' το κοντάκι....
Οι benelli θέλουν καλούς σκοπευτές οι άλλες όχι.Αντί να λέμε γι'αυτον που είναι πίσω απ' το κοντάκι....
Σε συγχωρώ!Σιγά ρε φιλαράκι δε το ξέραμε ότι είσαι εσύ.συγηνωμη κιόλας ε
Να τον πετυχεις αυτον στον βουνο να παρακαλας να χεστει μπας και προλαβεις να βαρεσεις και συ τιποτα
Ξεκινα και σε εμας το κυνηγι την κυριακη και θα γελασουμε πολυ που δεν θελουν τα αλλα καλους σκοπευτεςΟι benelli θέλουν καλούς σκοπευτές οι άλλες όχι.
Αν πας Έβρο και δεις ένα κεφάλι και 5-6 όπλα σε καμιά φυλάχτρα με παγωνιά θα είναι σίγουρα Αθηναίος πρωταθλητής σκοποβολής που θα δοκιμάζει όπλα.σιγουρα εχει καννη ρεμινκτον επανω
monomourlokomio!!!!!!!!!Να είσαι καλά.σ ευχαριστώ πολυ
Berettamonore!monomourlokomio!!!!!!!!!
Να σκαγιασουμε τη φύση να πέσει η μπεκάτσα!Τι να'χουμε..... super Vinci και στη μπεκάτσα..... φυσίγγια 3.5 .....50γρ ....νο10......
Σας έχει περάσει από το μυαλό ότι ένας "πρωταθλητής σκοποβολής" όπως ειρωνικά αναφέρετε, ίσως έχει τέτοια σκοπευτική ικανότητα ώστε κάποια όπλα να μην τον καλύπτουν στα μέτρα που αυτός έχει; Και δεν μιλάω συγκεκριμένα για Benelli, την οποία ούτε εγώ συμπαθώ ιδιαίτερα, αλλά για διάφορες μάρκες ή μοντέλα.Αν πας Έβρο και δεις ένα κεφάλι και 5-6 όπλα σε καμιά φυλάχτρα με παγωνιά θα είναι σίγουρα Αθηναίος πρωταθλητής σκοποβολής που θα δοκιμάζει όπλα.
Εσύ πως και άργησες?νωρίτερα σε περίμενα αχαχα.σ ευχαριστώ πολύ κωσταΑυτό που οι ειδικοί της benelli δεν σκαμπαζουν να φτιάξουν ένα όπλο της προκοπής,με ξεπερνάει. Ευρι νά τό χαρείς φίλε, όπως και όλα τα άλλα που πέρασαν απ' τα χέρια σου. Και ξέρεις εσύ.......τον Αύγουστο του 25, monoberetta!!!!!!!!!!
καλα βρε Γιαννη δεν εχεις παρει χαμπαρι ακομα οτι τα οπλα ριχνουν μονα τουςΑντί να λέμε γι'αυτον που είναι πίσω απ' το κοντάκι....
μην πιαστεις κοροιδο και αγορασειςΤόσο χάλια είναι ρε παιδιά η μπενελι ναουμε; Δεν έχω πιάσει ποτέ στα χέρια μου ,αλλά και να θελα να αγοράσω μία, με αποτρέπει η τόση φαγομαρα εδώ μέσα!