Καλορίζικο φίλε, με υγεια να το χαρείς !!!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Να υποθέσω ότι θα έρθεις σήμερα στο σκοπευτήριο να το δοκιμάσεις ???
Δεν πιστεύω να κάμεις υπομονή μέχρι την Κυριακή, ε ???
Καλορίζικο φίλε, με υγεια να το χαρείς !!!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Θα έρθω αλλά όχι στα πιατακια.πινακα θα πάω γι αρχή να δω τι γίνεται γιατί έχω και το σκύλο πιο απόγευμα να τον πάω για εμβολιοΚαλορίζικο φίλε, με υγεια να το χαρείς !!!
Να υποθέσω ότι θα έρθεις σήμερα στο σκοπευτήριο να το δοκιμάσεις ???
Δεν πιστεύω να κάμεις υπομονή μέχρι την Κυριακή, ε ???
Ευχαριστώ Σπυράκο να είσαι καλαΚαλοντουφεκο Ευρι !
Καλοντούφεκη και καλά κυνήγιαΤο deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Καλορίζικο με υγεία!
Σας ευχαρισστω πολύ.υγεια για όλους μαςΚαλοντούφεκη και καλά κυνήγια
Καλορίζικο!!!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Να είσαι καλαΚαλορίζικο!!!
Μετα το κυνηγι το καταλαβαινουμε...στο κυνηγι ολα μια χαρα...Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, όσο κυνηγάτε καταλαβαίνετε κλωτσιά ??? Δεν έχω καταλάβει κλότσο σε θήραμα ποτέ, σε αντικείμενο ή πίνακα ναι. Είναι τέτοια η στιγμή στο κυνήγι και η αδρεναλίνη μαζί που δεν καταλαβαίνω τίποτα. Κι αν έχω ρίξει βαριές γομώσεις σε Έβρο και φάσσες...
Και όχι μόνοΚοντό κοντάκι.
Καλορίζικο!Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Μπορει να ειναι και θεμα μετρων δεν επιμενω...Αλλα τωρα αυτο εχουμε με αυτο πορευομαστε...Εσυ τα μετρα τα εφτιαξες επειδη σε χτυπαγε ή επειδη δεν χτυπαγε εκει που εβλεπες?Κι οταν εννοεις μετρα εννοεις με φλατζες κλπ ή σε κοντακα?Εγώ επιμένω ότι είναι θέμα μέτρων.... και εγώ ξύλινη μπενελλι 3 κιλών έχω χωρίς κομφορτ και τέτοια. Θα δεις μεγάλη βελτίωση στην ανάκρουση αν το προσαρμόσεις πάνω σου σωστά. Δεν φταίει ούτε η αδράνεια ούτε η μπενελλι.
Το καλοριζικο ειναι λιγο δυσκολο να πιασει σαν ευχη σ'εσενα οποτε θα σου ευχηθω καλοντουφεκο...monobenelli...Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Καλορίζικο!
Ευριπιδη καλοριζικο παντα χαρες.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδεςΤο καλοριζικο ειναι λιγο δυσκολο να πιασει σαν ευχη σ'εσενα οποτε θα σου ευχηθω καλοντουφεκο...monobenelli...
Μπορει να ειναι και θεμα μετρων δεν επιμενω...Αλλα τωρα αυτο εχουμε με αυτο πορευομαστε...Εσυ τα μετρα τα εφτιαξες επειδη σε χτυπαγε ή επειδη δεν χτυπαγε εκει που εβλεπες?Κι οταν εννοεις μετρα εννοεις με φλατζες κλπ ή σε κοντακα?
Θα δω αν θα βελτιωθει η κατασταση με το πελμα και βλεπουμε...Σκεφτηκα μηπως ειναι κοντο το κοντακι και αυτο προκαλει το χτυπημα,αλλα ολα μου τα οπλα ιδια αποσταση σκανδαλης πελματος εχουν...Παντως στα ντουφεκισματα δεν εχω παραπονο μια χαρα βαραω...Για μπεκατσα λαγο που το εχω μια χαρα ειναι, για τσιχλες θα πηγαινω με κανα αλλο...
Το deskotonimetipota ήρθε στα χέρια μου επιτέλους
View attachment 90425
Ευχαριστώ πολύ αγορίνα μου να είσαι καλαΚαλορίζικο παίκτη να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς
Το καινούριο κλείστρο ισχύει κλειδώνει όπου το αφήσεις το έχω στη black eagle αλλά δεν μπαίνει σε μοντέλα που δεν το έχουν από την αρχή έχει άλλο κόψιμο πίσωΔε ξέρω αν αναφέρεται στο καινούργιο κλείστρο που διαφημίζουν ότι έχουν εξαλείψει το κλικ είναι πιο γρήγορο και το ονομάζουνε easy locking τ οποίο λέει κλειδώνει απ' όπου κι αν το αφήσεις.συντομα θα τα μάθουμε όλα αυτά αν ισχυουν