Δεν υπαρχει οπλο που αμα ο κατοχος του την βρισκει μαζι του να μην ειναι καλο!!!
εαν θελω εγω μπενελι τοτε δεν πεφτει λογος σε αλλον
Εαν θελω μπερετα το ιδιο!!!
Οποιου δεν αρεσει το οπλο μου να παει να αγορασει οποιο θελει αυτος
Να βρεις το τηλ ..του είναι ο μέντορας σου ... καληνύχτα και όνειρα γλυκάΌχι Αντώνη.
Ποιός είναι αυτός ο Βασίλης τέλος πάντων.
Σας χάλαγε και αυτός την Νιρβάνα σας ;
Αυτα ολα που γνωριζεις για την ιδιογομωση και το κυνηγι πρεπει να τα εμαθες στη Σαμο η στα εμαθε καποιος απο τη Σαμο γιατι απο οσο ξερω ουτε απο ιδιογομωση γνωριζεις ουτε απο κυνηγι.......Το κατάλαβα ότι το κάνεις σαν ερασιτέχνης και δεν έχεις ασχοληθεί σε βάθος.
Αν το έκανες πιο σοβαρά θα έβλεπες πράγματα που τώρα αγνοείς.
Για εσένα μπορεί να χρειάζονται σοβαρά όπλα, για εμένα δεν χρειάζονται.
Ότι και να μου δώσεις θα την κάνω την δουλειά.
Ούτε κοντάκια θέλω, αρκεί να μην είναι σαν ανάποδο γαμώτο, ούτε τίποτα.
Και "το έχω δει στο κυνήγι", σύμφωνα με την προσφιλή έκφραση πολλών εδώ που δεν ξέρουν που πάνε τα 4 αλλά έχουν άποψη για τα πάντα και καταφεύγουν σε αυτό όταν σφίγγουν τα πράγματα.
Ελα βρε Βασιλακη!!!!!Όχι Αντώνη.
Ποιός είναι αυτός ο Βασίλης τέλος πάντων.
Σας χάλαγε και αυτός την Νιρβάνα σας ;
Μόνο με εσένα μπορώ να συννενοηθώ.μαθαίνω διάβαζε μήπως μάθεις κάτι παραπάνω δεν τα βάζω με κανέναν μη θιγεσαι να σας ξυπνήσω προσπαθώ να μη σερνεστε από το καπιστρι πισω από τίποτε .Και με το φλομπερακι πέφτουν να ξέρεις κάποια σε 15 μέτρα κάποια σε 40 μέτρα
Επειδή έχεις τόσες γνώσεις γιαννη και ξέρεις τα βλητικα μυστικά της σωστής κάνης καλύτερα θα ήταν αντί να προσπαθείς να ξυπνάς εμάς τους αδαής να κάνεις ένα ταξιδακι ουρμπινο και να διδαξεις τους εκεί μάλλον άσχετους το ακριβώς χρειάζεται για να κάνουν τη μπενελι να σκοτώνει ποιοτικα και με τον σωστό αυλό φυσικα
Το the end κάνε το καλύτεραView attachment 90881
Κεφάλαιο 1ο: ποιότητα βαφής
Κεφάλαιο 2ο : τιμη
Κεφάλαιο 3ο: εκατοστά κώνου
Κεφάλαιο 4ο: κλικ
Κεφάλαιο 5ο : υγρασία
Κεφάλαιο 6ο: φυσέκια Λάμπρο
Κεφάλαιο 7ο: Έβρος
Κεφάλαιο 8ο : πόλεμος
THE END
Κουράστηκα ρε με αυτή τη φαγομαρα...ο καθένας να αποδείξει πόσο καλύτερο είναι το τουφέκι του και πόσο κακό του άλλου.Το the end κάνε το καλύτερα
To be continued![]()
Έχεις δίκιο Μανό, δεν έχει τελειωμό αυτή η ιστορία. Τουλάχιστον ας μένουμε στο να λέμε την άποψη μας με κόσμιο τρόπο και να το διακομοδουμε λίγο επίσηςΚουράστηκα ρε με αυτή τη φαγομαρα...ο καθένας να αποδείξει πόσο καλύτερο είναι το τουφέκι του και πόσο κακό του άλλου.
μέντορας
Ειναι σειρα σε συνεχειες αυτη..........Εγω λεω νσ ανοιξουμε ενα ξεχωριστο
ποστ:
Napncore
H αποκαλυψη του μυστηριωδους ανδρος.
Αυτός πέρασε και τον Σταυρονίκο από τα Χανιά με τα σκοτώματα στα 100metri.Ειναι σειρα σε συνεχειες αυτη..........
Σε λιγο παλι κοντα σας με καινουριο ονομα..... ...
Ποιος νίκησε γιατί κοιμήθηκα στις διαφημίσεις.View attachment 90881
Κεφάλαιο 1ο: ποιότητα βαφής
Κεφάλαιο 2ο : τιμη
Κεφάλαιο 3ο: εκατοστά κώνου
Κεφάλαιο 4ο: κλικ
Κεφάλαιο 5ο : υγρασία
Κεφάλαιο 6ο: φυσέκια Λάμπρο
Κεφάλαιο 7ο: Έβρος
Κεφάλαιο 8ο : πόλεμος
THE END
Ωραίος δεν το γνωριζαΌτι καραμπίνα benelli έχει carbon Ρίγα,δέχεται κ χαμηλή κ υπερυψωμενη
Το διέκοψε ο διαιτητής..θα μπαίναν μέσα.Ποιος νίκησε γιατί κοιμήθηκα στις διαφημίσεις.
Η μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες διδάχθηκε αν και αργά η bereta και πλέον είναι 18.6 σιγά-σιγά εκεί θα φτασουν όλοι από 18.5 και πάνω που το φώναζαν οι Άγγλοι τουλάχιστον στον αυλό εδώ και αρκετές δεκάδες χρόνια .Ζητώ συγνώμη για το σφαξι.μο με το μαχαίρι με τα γραφόμενα μου δεν ισχύουν για ολους αλλά όποιος δε συμφωνεί δεν είναι ανάγκη να κοροϊδεύει εγώ δε το κάνω απλά απαντώ και δε με νοιάζει κιόλας αν συμφωνεί κάποιος η οχι ούτε τα ξέρω όλα .Ερώτηση γνωρίζω τουλάχιστον 5 άτομα που ασχολουνται όλοι σοβαρά με το θέμα όπλου κάποιοι εινάι και σκοπευτες έχουν όλοι φράγκα να αγοράσουν ότι θελουν ψαχνουν πάνε εξωτεριμο κάθε χρόνο για κυνήγια και καείς δεν κυνηγά με benelli και δε μου κάθετε καλά να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτό είναι το καλύτερο όπλο που αυτοί δε το προτιμούν χωριά τις δικές μου διαπιστώσεις και εμπειρία που κάποιος γράφει θεωρία ξέρω και δε κυνηγάω αν γράψω πόσα θηράματα έχω σκοτώσει και κάποιες αναλογίες φυσιγγίων ανά θήραμα κάποιες μέρες όπως και το πόσα ψάρια έχω βγάλει θα είναι μια μεγάλη απρέπεια .Έτσι λοιπόν γράφω λίγο σκληρά κάποιες φορές διότι εγώ παιδιά δεν είναι έμπορος να σας έχω και να με έχετε ανάγκη ούτε οπλουργος, ούτε δάσκαλος και σκοπευτής να σκέπτομαι να χαϊδεύω κανέναν μην χαλάσουμε σχέσεις διότι μπορεί να κρύβετε από πίσω συμφερον γράφω ότι βλεπω αντιλαμβανομαι και πιστεύω .Δεν έχω καμία σχέση και οικονομική συναλλαγή με κανέναν μόνο με τη δουλειά μου φίλους πολλούς κυνηγούς γνωστούς άγνωστους .Αν βλέπω λάθος λάθος βλέπουν και κάποιοι που εμπιστεύεστε να σας μάθουν να ρίχνετε η να σας βελτιώσουν τα οπλα για όσους το κάνετε.μαθαίνω διάβαζε μήπως μάθεις κάτι παραπάνω δεν τα βάζω με κανέναν μη θιγεσαι να σας ξυπνήσω προσπαθώ να μη σερνεστε από το καπιστρι πισω από τίποτε .Και με το φλομπερακι πέφτουν να ξέρεις κάποια σε 15 μέτρα κάποια σε 40 μέτρα
Επειδή έχεις τόσες γνώσεις γιαννη και ξέρεις τα βλητικα μυστικά της σωστής κάνης καλύτερα θα ήταν αντί να προσπαθείς να ξυπνάς εμάς τους αδαής να κάνεις ένα ταξιδακι ουρμπινο και να διδαξεις τους εκεί μάλλον άσχετους τι ακριβώς χρειάζεται για να κάνουν τη μπενελι να σκοτώνει ποιοτικα και με τον σωστό αυλό φυσικα
Άκουσε λίγο.εδω κανείς δεν έχει συμβόλαιο με κανένα κι αυτά εγώ έχω το καλύτερο το μακρύτερο και το πιω ωραιο εμένα προσωπικα δεν με αγγίζουν.η διαφωνία μου είναι στο σκοτώνει αλλά δε σκοτώνει σκοτώνει έτσι αλλά όχι γιουβέτσι και τέτοια.δεν μίλησα ποτέ για βλητική υπεροχή για καλύτερη κανη κ.λ.π.αλωστε αυτά ούτε που μ ενδιαφέρουν ούτε μου λένε κάτι καθώς ο μέσος κυνηγός τον οποίο εκεί με τοποθετώ δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει τη διαφορά μια χρωμιωμενες από μιας αχρωμιωτος ούτε ένα φυσίγγι αν είναι αργό η γρήγορο μέχρι τα 30 μέτρα επειδή μίλησες για σκοπευτές θα σου μιλήσω για τον Γιώργο το σαλαβαντακη τον οποιο νιώθω πολύ τυχερός που τον γνωρίζω κι επίσης τον θεωρώ έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο αθλητές του σκητ.ο Γιώργος λοιπόν στα χρόνια του ως αθλητής είχε συμβόλαιο με τη Μπερέτα.πολλες εταιρίες προσπάθησαν όπως η περατσι να τον εντάξουν στο δυναμικό τους αλλά ποτέ δεν έφυγε από τη Μπερέτα.επειδη είναι και κυνηγός κυνηγάει αποκλειστικά με Μπερέτα λόγω του παρελθόντος του αλλά και επειδή τώρα στα παιδιά που προπονεί είναι χορηγός.ο Γιώργος λοιπόν έχει στα χέρια του όλα τα dt αλλα από έπαθλα αλλά από δώρα όπως επίσης 692 και 694.σρο κυνήγι χρόνια τώρα όμως πάει με τη 391 τη greystone με 18,2 αυλό και δεν τη βγάζει απ' τα χέρια του.τραβα λοιπόν και πες στον σαλαβαντακη για κώνους κανες αυλούς και άλλα τέτοια ωραία.το πολύ πολύ επειδή ξέρω τι θ απαντήσει ν αρπάξεις το αρπάξεις δεν είναι προσωπικό φυσικά μια χρισοσταθμιση μέχρι την Αλάσκα.οταν μιλάς λοιπόν για σκοπευτές θα λαμβάνεις υπ όψη σου και χορηγούς και με ποιους συνεργάζονται κ.τ.λΗ μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες διδάχθηκε αν και αργά η bereta και πλέον είναι 18.6 σιγά-σιγά εκεί θα φτασουν όλοι από 18.5 και πάνω που το φώναζαν οι Άγγλοι τουλάχιστον στον αυλό εδώ και αρκετές δεκάδες χρόνια .Ζητώ συγνώμη για το σφαξι.μο με το μαχαίρι με τα γραφόμενα μου δεν ισχύουν για ολους αλλά όποιος δε συμφωνεί δεν είναι ανάγκη να κοροϊδεύει εγώ δε το κάνω απλά απαντώ και δε με νοιάζει κιόλας αν συμφωνεί κάποιος η οχι ούτε τα ξέρω όλα .Ερώτηση γνωρίζω τουλάχιστον 5 άτομα που ασχολουνται όλοι σοβαρά με το θέμα όπλου κάποιοι εινάι και σκοπευτες έχουν όλοι φράγκα να αγοράσουν ότι θελουν ψαχνουν πάνε εξωτεριμο κάθε χρόνο για κυνήγια και καείς δεν κυνηγά με benelli και δε μου κάθετε καλά να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι αυτό είναι το καλύτερο όπλο που αυτοί δε το προτιμούν χωριά τις δικές μου διαπιστώσεις και εμπειρία που κάποιος γράφει θεωρία ξέρω και δε κυνηγάω αν γράψω πόσα θηράματα έχω σκοτώσει και κάποιες αναλογίες φυσιγγίων ανά θήραμα κάποιες μέρες όπως και το πόσα ψάρια έχω βγάλει θα είναι μια μεγάλη απρέπεια .Έτσι λοιπόν γράφω λίγο σκληρά κάποιες φορές διότι εγώ παιδιά δεν είναι έμπορος να σας έχω και να με έχετε ανάγκη ούτε οπλουργος, ούτε δάσκαλος και σκοπευτής να σκέπτομαι να χαϊδεύω κανέναν μην χαλάσουμε σχέσεις διότι μπορεί να κρύβετε από πίσω συμφερον γράφω ότι βλεπω αντιλαμβανομαι και πιστεύω .Δεν έχω καμία σχέση και οικονομική συναλλαγή με κανέναν μόνο με τη δουλειά μου φίλους πολλούς κυνηγούς γνωστούς άγνωστους .Αν βλέπω λάθος λάθος βλέπουν και κάποιοι που εμπιστεύεστε να σας μάθουν να ρίχνετε η να σας βελτιώσουν τα οπλα για όσους το κάνετε.