Άσε γιατί την δίνω και σε άλλον να την χαιδεψει...ας βγει να το μολογησειχαιδεψε το 930 να σου περασει!
Άσε γιατί την δίνω και σε άλλον να την χαιδεψει...ας βγει να το μολογησειχαιδεψε το 930 να σου περασει!
γιατι το κρατας μακρυα το καημενο παρτω να το δουλευεις στα σκοπευτικα τερεν εκει,γιατί το έχω στην Αθήνα και μου λείπει!!!
Νικόλα μέχρι να τελειώσει το κυνήγι,δεν ασχολούμαι με το σκοπευτήριο πλέον...αλλά από την άνοιξη θα ανεβάσω την bredαρα Αθήνα και θα παίζω με αυτό,να γνωριστούμε καλύτερα κιολαςγιατι το κρατας μακρυα το καημενο παρτω να το δουλευεις στα σκοπευτικα τερεν εκει
Θα μου δώσεις την μικρή κλέφτρα να μου κάνει παρέα στα κυνήγια και να κάνουμε αγκαλίτσες......και μετά τα βρίσκουμε ολαE ναι, να το γνωρισει και ο μελλοντικος ιδιοκτητης
A οχι φιλαρακο, αυτο το ζωντανο δν δινεται. Να κυνηγησουμε μαζι οσο θες ομωςΘα μου δώσεις την μικρή κλέφτρα να μου κάνει παρέα στα κυνήγια και να κάνουμε αγκαλίτσες......και μετά τα βρίσκουμε ολα
Αυτό εννοώ μωρέ,για κουζουλο με έχεις???Να την αφήνεις να μου κάνει αγκαλίτσες στα κυνήγια μας!!!A οχι φιλαρακο, αυτο το ζωντανο δν δινεται. Να κυνηγησουμε μαζι οσο θες ομως
Είδες όμως και αυτή την φορά,ήμουν πρόθυμος να την πάρω αγκαλίτσα για να περασειΕ αυτο δεν θελει αδεια ρε συ. Περιμενε την επομενη φορα που θα λασπωθει για τα καλα, και αγκαλιαζε τη οσο θες
Πολυ ομορφο!