Παίζει ρόλο και η χρήση για την οποία προορίζονται. Αν είναι για κυνήγι, έχεις απόλυτο δίκιο.Κάνουν το όπλο πολυμορφικό...
Τώρα θα μου πεις 20αρι με πιάσιμο και βάρος 12ριου?
Μεσοβεζικες λύσεις...
Γιάννη και τα 2 όπλα που έχω με κάννες 12 και 20 και στα 2 οι 20άρες κάννες είναι κατά λίγο βαρύτερες! Στο κυνήγι δεν έχει χρήση πιστεύω, μόνο στο καρτέρι μικρών πτερωτών , αλλά στο σκοπευτήριο η προπόνηση γίνεται με τις 20άρες και στους αγώνες με τις 12.Κάνουν το όπλο πολυμορφικό...
Τώρα θα μου πεις 20αρι με πιάσιμο και βάρος 12ριου?
Μεσοβεζικες λύσεις...
Νικόλα,η πάπια είναι από το 828 η μου φαίνεται;
Ναι μοιαζουν στο σχεδιασμο εχει διαφορετικο τελιωμα μπροστα το 828 και αλλο μηχανισμο κλειδωματοςΝικόλα,η πάπια είναι από το 828 η μου φαίνεται;
Σπασιματα στην παπιαΤο 694 απο βαρος σε καννες γνωρίζει κάποιος? κ σε βαση?
Απο παιδικες ασθένειες εχει παρουσιάσει κάτι?
Το τελευταίο 692 για μένα είναι ότι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία.Το 694 απο βαρος σε καννες γνωρίζει κάποιος? κ σε βαση?
Απο παιδικες ασθένειες εχει παρουσιάσει κάτι?
Ναι έχει ενα με 81ποντους είναι πολύ μακρυ για μέναΤο τελευταίο 692 για μένα είναι ότι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία.
Αν βρείς χτύπατο.
Νομίζω έχει ο ζαπαντούλης.
Κοιταξε στο beretta car.gr το 686silver pigeon1 sporting 76αρι βιτρινα για κυνηγι και σκοπευτηριο οπλο με πρωταθληματα και ειναι mercedes.Ναι έχει ενα με 81ποντους είναι πολύ μακρυ για μένα
Ε αν κάνω αλλαγή θα παω σε 71 max 76 πόντους η κάτι ενδιάμεσο
76Ναι έχει ενα με 81ποντους είναι πολύ μακρυ για μένα
Ε αν κάνω αλλαγή θα παω σε 71 max 76 πόντους η κάτι ενδιάμεσο
Αν θυμάμαι καλά έχει 686 76άρι το παιδί.Κοιταξε στο beretta car.gr το 686silver pigeon1 sporting 76αρι βιτρινα για κυνηγι και σκοπευτηριο οπλο με πρωταθληματα και ειναι mercedes.
Εχω το 692.Το τελευταίο 692 για μένα είναι ότι καλύτερο σε αυτήν την κατηγορία.
Αν βρείς χτύπατο.
Νομίζω έχει ο ζαπαντούλης.
Δεν ψαχνει για αναβαθμιση περιγραφει τον λογο στην αγγελια.Αντικατασταση με οπλο βαλτου θελει.Αν θυμάμαι καλά έχει 686 76άρι το παιδί.
Αναβάθμιση ψάχνει.