Το πιστεύω Μανώλη. Και οι δικές μου μπενέλες δούλευαν με 24 γρ. Πολλές καραμπίνες ρίχνουν με λίγα γραμμάρια. Ιδίως αυτές που είναι για sporting.Κώστα εγώ ρίχνω 16 γρ με την Ραφαέλλα και δεν έχω εμπλοκή!
Το πιστεύω Μανώλη. Και οι δικές μου μπενέλες δούλευαν με 24 γρ. Πολλές καραμπίνες ρίχνουν με λίγα γραμμάρια. Ιδίως αυτές που είναι για sporting.Κώστα εγώ ρίχνω 16 γρ με την Ραφαέλλα και δεν έχω εμπλοκή!
Βάρος 3.700Δεν έχει φλαντζες. Δεν έχω πειράξει κάτι εκτός από το κοντάκι που έβαλα άλλο. Υπάρχει και το μαμά βέβαια το οποίο είναι όπως ήρθε από το εργοστάσιο. Βάρος δεν θυμάμαι, θα το ζυγίσω και θα επανέλθω. Είναι βαριά όμως ειδικά με αυτό το κοντάκι που έχει ξύλο και δεν είναι σαν το παιδικό του εργοστασίου.
Η 66 είναι 3.150Βάρος 3.700
Σωστά. Το εργοστασιακό κοντάκι είναι παιδικό βέβαια. Όταν το είχα επωμιζει νόμιζα ότι έπιασα το παιχνίδι του γιου μου. Αυτό που έχω πάνω είναι ΞΥΛΟ. Είναι πολύ καλά ζυγισμένο και ειναι καθαρά για καρτέρι. Για περπάτημα αν δεν έχεις μπράτσα και μέση δεν το αγγίζεις. Στα χέρια μου το ένιωθα κανόνι.Η 66 είναι 3.150
Εσενα είναι 71 αρα το κοντάκι είναι πολύ βαρύ
66 cm 3 κιλα...Η 66 είναι 3.150
Εσενα είναι 71 αρα το κοντάκι είναι πολύ βαρύ
Τωρα πάω με 78εκ 3320 καθαρά μπεκατσοντουφεκο66 cm 3 κιλα...
καθαρο μπεκατσοτουφεκο!
Συν τα φυσιγγια 3 * 40gr = 3440 kgr καθαρο μπεκατσοτουφεκο...τρενο...Τωρα πάω με 78εκ 3320 καθαρά μπεκατσοντουφεκο