Δεν ρωτησα...γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει και λόγος...θα το δεις το όπλο και λέει πως δεν έχει και μια μοντιφια...ξέρεις ίσως να φταίει ότι είμαστε αγοράκια και θέλουμε να αλλάζουμε παιχνιδάκια!Η ερώτηση που πάντα γεννάται σε αυτές τις περιπτώσεις......γιατί το πουλάει;
Το 1990+Ποτε το βγαλανε αυτο?λόγω τιμής δεν το έχω δει ποτε.μάλλον κάνανε επανεκδοση
Ναι δεν αμφιβάλλω, αλλού το πήγα, ότι τι καλύτερο βλητικά θα πάρει, αναφερόμενοι πάντα στην ίδια κατηγορία;Δεν ρωτησα...γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει και λόγος...θα το δεις το όπλο και λέει πως δεν έχει και μια μοντιφια...ξέρεις ίσως να φταίει ότι είμαστε αγοράκια και θέλουμε να αλλάζουμε παιχνιδάκια!
Τσου. Οι διαφορες τους ειναι αυτες που σου ειπα, και το εξωτερικο φινιρισμα. Τα αντερα, και οι αυλοι/κωνοι, ειναι ιδιοι. Και τα τσοκ επισης.
Για μένα Γιώργο στο σκοπευτικό δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η βλητική απόδοση....και σημειώνω πως δεν ξέρω κάποιο σκοπευτικό που να υστερεί βλητική...μπορεί το παιδί να έχει πλέον την δυνατότητα να πάρει perazzi ή ένα dt ή κάποιο που του αρέσει πλέον περισσότερα...πολλές φορές απλά αλλάζουμε όπλα γιατί τα βαρεθηκαμε...είτε γιατί μας βγάζουν προβλήματα!Ναι δεν αμφιβάλλω, αλλού το πήγα, ότι τι καλύτερο βλητικά θα πάρει, αναφερόμενοι πάντα στην ίδια κατηγορία;
Το 682 έχει χειροποίητο φινίρισμα, το 687 όχι.
Ούτε εγώ έχω κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα με τα πολλά φρουφρου!Αυτο, ειναι κατι που πραγματικα δεν με ενδιεφερε ποτε. Μακαρι να εβρισκα ενα οπλο χωρις κανενα σκαλισμα, παρα μονο μαρκα και μοντελο
Ούτε εγώ έχω κάποιο ιδιαίτερο κόλλημα με τα πολλά φρουφρου!
Καθαρά για σκοπευτικό το θέλω...άντε και λίγο σε κανένα καθαρό απογευματινό τσίχλας!Αν το όπλο δεν έχει κάποιο κουσούρι και λίγη χρήση, είναι καλή η τιμή Ηλία. Αν το θες για σκοπευτήριο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για κυνήγι το 687ΙΙΙ κατά την γνώμη μου είναι πιό κατάλληλο....μακάρι να υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία σε μήκος καννών.
Έχει το cz ταρταρούγα....όντως όμορφο δείχνει!Εγώ γουστάρω απίστευτα την ταρταρούγα.
Τότε 682 gold e με κλειστά μάτια για beretta πάντα. Αν βρεις 682 gold ακόμα καλύτερα αν και δεν τα πουλάνε όσοι τα έχουν.Καθαρά για σκοπευτικό το θέλω...άντε και λίγο σε κανένα καθαρό απογευματινό τσίχλας!
Πάμε στο browning team να το συζητήσουμε!Αν και off topic browning cynergy σκοπευτικά πως και δεν πολυκυκλοφορούν; Έχει κανείς εμπειρία ή έχει ακούσει από κάτοχο;