Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η ερώτηση που πάντα γεννάται σε αυτές τις περιπτώσεις......γιατί το πουλάει;
Δεν ρωτησα...γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει και λόγος...θα το δεις το όπλο και λέει πως δεν έχει και μια μοντιφια...ξέρεις ίσως να φταίει ότι είμαστε αγοράκια και θέλουμε να αλλάζουμε παιχνιδάκια!

Δεν ρωτησα...γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει και λόγος...θα το δεις το όπλο και λέει πως δεν έχει και μια μοντιφια...ξέρεις ίσως να φταίει ότι είμαστε αγοράκια και θέλουμε να αλλάζουμε παιχνιδάκια!
Ναι δεν αμφιβάλλω, αλλού το πήγα, ότι τι καλύτερο βλητικά θα πάρει, αναφερόμενοι πάντα στην ίδια κατηγορία;

Ναι δεν αμφιβάλλω, αλλού το πήγα, ότι τι καλύτερο βλητικά θα πάρει, αναφερόμενοι πάντα στην ίδια κατηγορία;
Για μένα Γιώργο στο σκοπευτικό δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η βλητική απόδοση....και σημειώνω πως δεν ξέρω κάποιο σκοπευτικό που να υστερεί βλητική...μπορεί το παιδί να έχει πλέον την δυνατότητα να πάρει perazzi ή ένα dt ή κάποιο που του αρέσει πλέον περισσότερα...πολλές φορές απλά αλλάζουμε όπλα γιατί τα βαρεθηκαμε...είτε γιατί μας βγάζουν προβλήματα!

Αν το όπλο δεν έχει κάποιο κουσούρι και λίγη χρήση, είναι καλή η τιμή Ηλία. Αν το θες για σκοπευτήριο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για κυνήγι το 687ΙΙΙ κατά την γνώμη μου είναι πιό κατάλληλο....μακάρι να υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία σε μήκος καννών.

Αν το όπλο δεν έχει κάποιο κουσούρι και λίγη χρήση, είναι καλή η τιμή Ηλία. Αν το θες για σκοπευτήριο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Για κυνήγι το 687ΙΙΙ κατά την γνώμη μου είναι πιό κατάλληλο....μακάρι να υπήρχε μεγαλύτερη ποικιλία σε μήκος καννών.
Καθαρά για σκοπευτικό το θέλω...άντε και λίγο σε κανένα καθαρό απογευματινό τσίχλας!

Status
Not open for further replies.
Back