Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
αληθεια ειναι αυτο.οντως η 304 παρεξηγηθηκε πολυ
Δεν νομίζω ότι παρεξηγηθηκε αλλά δεν ήταν μαγκνουμ και δεν ταίριαξε στην αμερικανική αγορά που το παπί είναι must έστω κιαν δεν το κυνηγας.
Η ευρωπαϊκή αγορά μόνη της δεν μπορεί να στηρίξει ένα μοντέλο και σιωπηρα αποσύρθηκε.

Νομίζω ότι η 304 ήταν που είχε προβλήματα με τα κλειστρα..
Πάντως νομίζω ότι η πιο γνωστή είναι 302..Όταν βλέπω κυνηγό να κρατάει παλιά μπερεττα τότε αυτή είναι η 302..(!!!!!)Όσο και αν ακουστεί παράξενο δεν έχω ακούσει η δει από κοντά κυνηγό με άλλο παλαιότερο μοντέλο..Όχι ότι δεν θα υπάρχει..

Όλες οι εταιρίες έχουν τα δικά τους όπλα "σταθμούς" remington 1100,browning Auto 5,benelli 121 sl80,Winchester super x1,κλπ..
Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το οπλο σημειο αναφοράς της μπερεττα..301-302-303?Νομίζω ότι εκεί μπερδεύονται οι γνώμες..
Υποκλίνομαι στο 302 αλλά νομίζω το 303 πρωσοπικα γιατί προσφέρε στο ίδιο όπλο κανη μαγκνουμ (όχι ότι θεωρείται προτερήμα αλλά οι χρήστες τους δεν θα έπρεπε να αγοράσουν άλλη κανη) και τα εσωτερικά έναλασωμενα τσοκ. Το 304 είχε την ατυχία να βγει την ίδια εποχή με το 390, και παρότι ελαφρύ και μεράκλιδικο όπλο άτυχησε λόγο μαγκνουμ κανης της 390 και δεν πούλησε όσο θα επρεπε.

Δεν νομίζω ότι παρεξηγηθηκε αλλά δεν ήταν μαγκνουμ και δεν ταίριαξε στην αμερικανική αγορά που το παπί είναι must έστω κιαν δεν το κυνηγας.
Η ευρωπαϊκή αγορά μόνη της δεν μπορεί να στηρίξει ένα μοντέλο και σιωπηρα αποσύρθηκε.
Εδώ πρέπει να πω οτι δεν είναι όλοι οι Αμερικανοί κυνηγοί μαγκνουμοβιοι.
Πολλοί κυνηγοί μικρών θηραματων και φερμας κυνηγούν με παναλαφρα όπλα,
καλοζυγισμενα και πολλα είναι 16,20, 28 Cal.

Βeretta 304, μακράν το πιο καλοζυγισμένο (για καραμπίνα) όπλο της Βeretta και όχι μόνο. Δυστυχώς δεν ήταν Μάγκνουμ και την έφαγε το μαύρο σκοταδι, άδικα κατά τη γνώμη μου. Είχα κάνει πολλή παλιά κάποια κυνήγια με μια Gold lark, πανέμορφο όπλο και μου άρεσε επίσης αυτό το μικρό σκαλί στη αρχή της σκοπευτικής γραμμής. Για κυνήγια Φέρμας και για όσους δεν έχουν το μικρόβιο του Μάγκνουμ, πολλή καλή επιλογή.

Εδώ πρέπει να πω οτι δεν είναι όλοι οι Αμερικανοί κυνηγοί μαγκνουμοβιοι.
Πολλοί κυνηγοί μικρών θηραματων και φερμας κυνηγούν με παναλαφρα όπλα,
καλοζυγισμενα και πολλα είναι 16,20, 28 Cal.
Έχεις δίκιο Γιάννη αλλά αυτοί είναι οι μειοψηφία. Δυστυχώς όλες οι εταιρίες έχουν σαν πρώτο στόχο και μέλημα την (τεράστια ομολογουμένως) αμερικάνικη αγορά. Παράδειγμα ή 304 δεν ήταν μαγκνουμ, δεν πούλησε εκεί, χάθηκε.

Ειναι το μοναδικο beretta που μου μπηκε στο ματι και οχι αδικα νομιζω!!Σημαντικα τεχνολογικα βηματα που αν συνοδεύονται και απο την αναλογη ποιοτητα στοχευει μπροστα.Κρατω βεβαια και καποιες επιφυλαξεις γιατι δεν το εχω δει "ζωντανα".

Πολυ καλητερο ζυγισμα απο ολεσ τησ μπερετεσ η 304.πολυ καλεσ και η 300/301/302/303.αλλα μεχρει εκει. μην ηπερβαλετε οτι η σηρα 300 ειταν φτιαγμένη με καλητερα ατσαλια απο τη τα σημερηνα beretta. Η302πχ.σπαγανε κλυστρα.η urika 1/2 αρκετεσ εμποκεσ ξεφλουδισμα χροματοσ.οπωσ και αλλα θρηλικα οπλα πχ η ρεμ.1100 παμπολεσ εμποκεσ η 11/87και αυτη μια απο τα ιδια.τορα αν δεν μασ αρεση ενα οπλο του βρίσκουμε 1000 ελάττωματα.αλλα η πραγματικότητα ειναι οτι η a400ειναι ενα παρα πολυ καλο οπλο με μια κανη πραγματικα κορυφή και πολυ καλητερη απο ολλα τα παλια μοντέλα σε κατασκευή και ποιότητα συγνώμη αν στενοχορισα κανενα αλλα η νοσταλγια του παλιου οπλου μασ κανη να μην βλεπουμε οτι η Τεχνολογίας πάει μπροστά.

Να πω ότι για την Αμερική υπήρχε και ένα άλλο μοντέλο δεν είμαι σίγουρος αν ήταν και το μόνο μοντέλο που φτιάχνοταν εκεί, η 3901 με κυρτη βάση.

Συμφωνώ για την urica 2, την 400 δεν την έχω πιάσει καθόλου και κυρίως δεν έχω λύσει καμμια πολυμεταχειρισμενη να δω τη συμπεριφορα των υλικών.

για πειτε μου ρε παιδια γιατι μ ενδιαφερει.ακουσα κι απο αλλους οτι οι 302 σπανε κλειστρα.σε ποιες περιπτωσεις γινετε αυτο?ριχνοντας φυσιγγια πολλων πιεσεων??ριχνοντας magnum τα οποια δεν χρησ. ποτε.η απλα απο τη πολλη χρηση μπορει να συμβει??θα ηθελα τις απαντησεις σας

Ευριπίδη ο κυπριδημος είχε γράψει ότι η 302 όντως είχε κάποια προβλήματα με ραγίσματα στην εσωτερική μεριά του κλειστρου.Και ότι το κλειστρο τις 303 ενισχύθηκε και αυτό φαίνεται και με γυμνό μάτι..Το διάβασα τυχαία χτες.Δες στην οπλογνωσια ερωτήσεις-απαντήσεις 135 ρωτάει κάποιος αναγνώστης.

κυριοι καλημερα.επανερχομαι στο θεμα κλειστρου της 302.εχθες τηλ.στον πατερα μου ο οποιος το οπλο το αγορασε το 80.μου ειπε οτι του εβαζε μεσα τα παντα απο διαφορες γομωσεις μεχρι και semi magnum καθως το συγκεκρ.ειναι magnum και ποτε μα ποτε δεν ειδε προβλημα με το κλειστρο.και σας διαβεβαιω οτι εχει γυρισει ολη την ελλαδα κυνηγωντας τα παντα.απο ορτυκια μεχρι παπια.σημερα λοιπον επικοινωνησα με οπλουργο και τον ρωτησα για το προβλημα του ραγισματος και μου απαντησε οτι συμβαινει οταν ο κατοχος αφηνει τ οπλο ακαθαριστο.τοτε το κλειστρο ζοριζεται και ραγιζει.οπως μου διευκρινισε η 302 ειτε ενα φυσιγγι ριξει ειτε 50 θελει αμεσως καθαρισμα.επειδη λοιπον ο πατερας μου μετα απο καθε κυνηγι καθαριζε δεν ειχε ποτε προβλημα

Status
Not open for further replies.
Back