Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά πλην του 690 και της 303 που έχει κλασσικη μπίλια στο στόχαστρο τα υπόλοιπα όπλα μου έχουν στόχαστρα οπτικής ινας. Μπορώ να πω πλέον με ασφάλεια ότι δε μου κάνει διαφορά η οπτική ίνα!

Αυτή τη στιγμή έχω κλασική μπίλια... Δεν θα με βοηθήσει λέτε?
Αν το όπλο ρίχνει εκεί που κοιτάνε τα μάτια η γνώμη μου είναι οτι δεν χρειάζεται ουτε η μπίλια ουτε η ρίγα ουτε τίποτα ( με διοφθαλμη σκόπευση πάντα ) . Αν τώρα το όπλο τουφεκαει αλλού ίσως βοηθήσει στην ευθύγραμμιση του όπλου με τον στοχο .

Αλλο ειναι η οπτικη ινα που μπορει να εχει ενα οπλο, και αλλο το easy hit. Aν εχεις μεταλλικη μπιλια μια χαρα εισαι, και μην την αλλαζεις. Με τον καιρο θα δεις οτι δεν θα της δινεις καμμια σημασια, αλλα θα εστιαζεις στο στοχο και μονο.

Γνωστός μου συνάδελφος κυνηγός έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Teknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;

Γνωστός μου συνάδελφος έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Tknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;
αρθριτικά .sarcastic.και μετά σ λένε δεν σκοτώνουν στο κρύο οι benelli .buy..buy..buy.

Γνωστός μου συνάδελφος έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Tknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;
Εγώ έχω το ίδιο όπλο εδώ κ δύο χρόνια και δουλεύει απροβληματιστα. Δεν μου εχει κάνει την παραμικρή εμπλοκή σε κάθε καιρό

Γνωστός μου συνάδελφος κυνηγός έχει πάρει καινούρια εδώ και 5 χρόνια την Teknys και έχει το εξής πρόβλημα. Μόλις η θερμοκρασία πέσει από τους 0 βαθμούς, το όπλο ξεσκίζεται στις εμπλοκές. Δεν του πετάει το φυσίγγι έξω ή δεν κατεβάζει απ την γλώσσα το άλλο φυσίγγι. Το θέμα αυτό υπάρχει από την αγορά της. Έχετε κάτι υπόψη σας;
Το λαδωνει υπερβολικα;

Status
Not open for further replies.
Back