Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
σας παρουσιαζω το νεοαποκτηθεν εργαλειο που μολις παρελαβα.ειναι κουκλιτσα ελαφρια και ειναι η al 391 light ετοιμη για τους κυνηγοτοπους
RoCshlu.jpg

67ntxX7.jpg

ZmW0O4V.jpg

Κάπου το ξέρω αυτό το τφέκι.........xm.
Καλές ντουφεκιές σου εύχομαι σύντεκνε ,αλλά δεν ξέρω σε τι ........yell at.

Να δω πως θα τα καταφέρεις στο καρτέρι από το κανόνι στο κοντόκαννο!!!!! Καλορίζικη να είναι!!!

eyri καλοριζικο εκανες πολυ καλη επιλογη.
σας ευχαριστω πολυ παιδια.μακη θα συνηθισω που θα παει .sarcastic.

Καλορίζικο,καλοντουφεκο Ευριπιδη,με πολλά και απροβλημάτιστα φυσεκια στο ενεργητικό της μαζί σου. Η κάνη, τι μήκος έχει; Μου φαίνεται φερματζιδκο όπλο...
Ευχαριστω διαμαντη.η κανη ειναι 66αρα

Λόγω ασταματητης βροχης,σκοτωνω την ωρα μου (ξανα)διαβαζοντας παλια κυνηγετικα περιοδικα..
Επεσα σε μια διαφημιση της A 390 st..
Λιγο άγνωστο οπλο η ειναι η ιδεα μου..
Δημοσθενη διαφωτισε μας.....yel.
απλά το τελευταίο,άρτιο,καλό beretta :)

Ρε παιδία να κάνω μια ερώτηση;
Σκέφτομαι να ανταλλάξω την κάννη της Es 100 Vitoria, άμα ανταποκριθεί κανένας φίλος. Αν πέσει τιποτα στην αντίληψης σας, θέλω την δίκη μου 71 να την ανταλλάξω με 61. Και φυσικά ειναι μαγκνουμ....

Ρε παιδία να κάνω μια ερώτηση;
Σκέφτομαι να ανταλλάξω την κάννη της Es 100 Vitoria, άμα ανταποκριθεί κανένας φίλος. Αν πέσει τιποτα στην αντίληψης σας, θέλω την δίκη μου 71 να την ανταλλάξω με 61. Και φυσικά ειναι μαγκνουμ....
Διαμαντή αν βάλεις αγγελία πιστεύω ότι θα βρείς σίγουρα και γρήγορα :)

σας παρουσιαζω το νεοαποκτηθεν εργαλειο που μολις παρελαβα.ειναι κουκλιτσα ελαφρια και ειναι η al 391 light ετοιμη για τους κυνηγοτοπους
RoCshlu.jpg

67ntxX7.jpg

ZmW0O4V.jpg

Καλορίζικο Ευρίπο να το χαρείς, να το λιώσεις στο τουφεκίδη και εύχομαι να σου δώσει δυνατές κυνηγετικές συγκινήσεις.shoot..shoot..hunter.1.hunter.1

Status
Not open for further replies.
Back