Μπορεί κάποιος να αναφέρει άλλα πλεονεκτήματα πέραν της φλομπερίσιας τουφεκιάς?
Μπορεί κάποιος να αναφέρει άλλα πλεονεκτήματα πέραν της φλομπερίσιας τουφεκιάς?
Μα το kick off για τον λόγο αυτό προορίζεται με όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται της χαμηλής ανάκρουσης. Τι άλλο πλεονέκτημα θες;
Γεράσιμε δεν σου κρύβω, ότι παρότι έχω πάρει ένα δίκαννο που κατά γενική ομολογία δεν κλωτσάει, έχω φέρει το κοντάκι στα μέτρα μου, οι αυλοί του είναι 18,86 και πολλες φορές το λάκτισμα του μου κακοφαίνεται. Αν μάθεις στο καθόλου και το λίγο σε ενοχλεί.
Μα το kick off για τον λόγο αυτό προορίζεται με όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται της χαμηλής ανάκρουσης. Τι άλλο πλεονέκτημα θες;
Γεράσιμε δεν σου κρύβω, ότι παρότι έχω πάρει ένα δίκαννο που κατά γενική ομολογία δεν κλωτσάει, έχω φέρει το κοντάκι στα μέτρα μου, οι αυλοί του είναι 18,86 και πολλες φορές το λάκτισμα του μου κακοφαίνεται. Αν μάθεις στο καθόλου και το λίγο σε ενοχλεί.
Πολυ σωστο αυτο που γραφεις,ειμαι της ιδιας φιλοσοφιας!!Αν μάθεις στο καθόλου και το λίγο σε ενοχλεί
Το χα παρομοιάσει αν θυμάσαι σαν μια γλώσσα αγελάδας που σου γλύφει το μάγουλο και φτάνει στο ώμο..
Καλα αυτο. Αλλα το να ξερεις πως ειναι μια γλωσσα αγελαδας να σου γλυφει το μαγουλο και να φτανει στον ωμο, ειναι ακομα πιο ανησυχητικο![]()
Θεωρω οτι ειναι τοση γρηγορη η αποκριση του kick off που δεν με επηρεαζει... Περισσοτερο να σου πω την αληθεια εχανα μερικες φορες την σκοπευτικη γραμμη με το benelli παρα με το beretta... Τωρα παιζουν πολλα ρολο... παντως οτι και αν εχω ριξει, στον ωμο μου δεν εχω νιωσει "κλωτσημα"...Αντώνη να σε ρωτήσω και εγώ κάτι για το όπλο σχετικά με το kickoff.
Στο σημείο που είναι το kickoff δεν ενοχλεί στο να φύγεις εκτός σκοπευτικής γραμμής ; Για παράδειγμα να ρίξεις το πρώτο φυσίγγι και στο δεύτερο να φύγεις λίγο, λόγω της κίνησης που κάνει το kickoff ή δεν ισχύει αυτό;
Η benella σε κατι 36-38... επαιρνες δωρο το φρονιμιτη...![]()
Η benella σε κατι 36-38... επαιρνες δωρο το φρονιμιτη...![]()
Στην δικια μου ρε φιλε με το παλιο κοκκαλινο πελμα... Κατσε φρονιμος Σαμπανη....Τωρα γελαω μαζι σου... Σαν τα μουτρα σου σε εκαναν τα φιλαρακια σου... .buy buy.Λεο εκλαψα απο τα γελια...![]()
Καλοριζικο το εργαλειο Θανο,θα μεινεις σιγουρα ευχαριστημενος,εκανες καλη επιλογη!!+1
Α 400 Light με kick off
απορρίπτεταιberetta a304 κάννη 66 πόντους με τσοκ έχει γίνει επιμύκηνση κώνου στο Γιώργο και είναι πολύ καλή δουλειά οπτικά τουλάχιστον
ωραίο όπλο σε λάθος χέρια
δεν είναι πολύ τουφεκισμένο αλλά είναι απεριποίητο
από τα τσοκάκια και το τμήμα της κάννης πριν το σπείρωμα των τσοκ βγάζω υπολείματα πυρίτιδας με το μαχαίρι .kkk.
αύριο θα την δοκιμάσω και ίιιιιιιισως την αγοράσω
screenshot tool
image url upload
20mb image hosting
upload pics
Την ζαχάρωνα κι εγώ τη συγκεκριμένη, οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Με έσωσες από μπελάδες.απορρίπτεται
22 φυσίγγια 5 εμπλοκές
δεν ανέβαζε φυσίγγι
δεν το ψάχνω την επιστρέφω και άντε γειά