Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προχτες παντως επωμισα ενα 76αρι, και πολυ μ'αρεσε. Αν ηταν λιγο πιο ευκολο να εβρισκα κανες για το δικο μου, θα μου μπαινε η ιδεα...
Άμα τύχει και κατέβω κάτω....που είναι πολύ πιθανο θα σου το δώσω να το ρίξεις....

χθες ειχα την τυχη να πιασω στα χερια μου το 682 gold με 71 ποντους κανη με 6 τσοκ εξωτερικα τις εταιρια συν σετακι με σκανδαλι, δυστιχος δεν το εριξα γιατι δεν ειχε χρονο ο κυριος που το ειχε το οπλο ηταν καινουργιο ειχε δεν ειχε ριξει ενα κουτι φυσιγγια πολυ ωραιο οπλο πολυ καλη αισθηση απο καποιες επωμησεις που εκανα ηθελα αρκετο cast off ,κριμα που δεν ειναι με 76 αρα κανη
Θρυλικό σκοπευτικό και αυτό.
Αν οι κάνες ήταν 76 ή 81 εκ θα είχε πουληθεί άμεσα.

Παιδιά εμένα στα χέρια μου απομυθοποιήθηκε το 682. Το πήρα μετά από 687 Sp3 sporting. Δεν κατάλαβα καμία διαφορά εκτός από τους "ώμους" που αλλάζουν, το ρυθμιζόμενο LOP και τις πλαϊνές αεριζόμενες ρίγες οι οποίες έδιναν στο όπλο μια ελαφρώς (το τονίζω το ελαφρώς) διαφορετική αίσθηση. Το φινίρισμα και η ποιότητα ήταν ίδια. Την εποχή εκείνη το 682 έκανε περίπου 3500, ενώ το 687 2500. Αξίζαν ή δικαιολογούσαν οι διαφορές των 2 όπλων τα 1000 ευρώ διαφορά στην τιμή; Ουσιαστικά όχι.
Όπως προέγραψα τώρα έχω "γυρίσει" στο πιο ''φτηνό" και ταπεινό 686 SP1 sporting. Σαν αίσθηση είναι το ίδιο, σαν βλητική το 686 είναι ανώτερο.
Σαν "τιμιότητα" πρότασης, "τι σου δίνω σε σχέση με το τι σου παίρνω" το 686 πάλι κερδίζει. Το 682 είχε απλά το όνομα.

Και την φημη που το συνοδευε μετα απο τοσα χρονια χρησης σε σκοπευτηρια. Θεωρω πως το νεο 686 ειναι πιο βελτιωμενο, και επειδη εχουν περασει και τα δυο απο τα χερια του Αντωνη, εμπιστευομαι την εκτιμηση του.

Και την φημη που το συνοδευε μετα απο τοσα χρονια χρησης σε σκοπευτηρια. Θεωρω πως το νεο 686 ειναι πιο βελτιωμενο, και επειδη εχουν περασει και τα δυο απο τα χερια του Αντωνη, εμπιστευομαι την εκτιμηση του.
Ευχαριστώ για την ψήφο εμπιστοσύνης φίλε!

Ούτε το έριχνα....ούτε το έχω μάθει ακόμα!Δεκέμβρη το πήρα αλλά δεν πρόλαβα να το ρίξω!
Εγώ πάντως πιστεύω πως ρίχνεις πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου και πού θες να φτάσεις αλλά εγώ αυτό έχω δει...

Το 686 το Σπόρτινγκ το καινούριο με Κάννες optima hp μου εχει δωσει ωραίες ντουφεκιες αν και θέλει κάποια μικρή βελτίωση πάνω μου . Φέτος θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του κ να βελτιώσω τα μέτρα του γιατί δεν μου δοθήκε εδώ που τα λέμε κ πολλές φορές η ευκαιρία να το ρίξω στο σκοπευτήριο..!!

Εγώ πάντως πιστεύω πως ρίχνεις πάρα πολύ καλά! Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου και πού θες να φτάσεις αλλά εγώ αυτό έχω δει...
Ταβανι μας ο ουρανός Μπιλ......vert funny.στο συγκεκριμένο θέμα είμαι γενικά αρκετά αυστηρός με τον εαυτό μου!

Το 686 το Σπόρτινγκ το καινούριο με Κάννες optima hp μου εχει δωσει ωραίες ντουφεκιες αν και θέλει κάποια μικρή βελτίωση πάνω μου . Φέτος θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του κ να βελτιώσω τα μέτρα του γιατί δεν μου δοθήκε εδώ που τα λέμε κ πολλές φορές η ευκαιρία να το ρίξω στο σκοπευτήριο..!!
Αργύρη πολύ καλό όπλο είναι,απροβληματιστο και κατά γενική ομολογία με πολύ καλές κανες επομένως όταν θα κοιτάνε οι κανες σου εκεί που κοιτάς και εσύ....θα δεις τεράστια διαφορά!

Status
Not open for further replies.
Back